Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam lesbijki do poderwania innej lesbijki Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny , zatrudnię młodą przedsiębiorczą bez skrupułów lesbijkę do poderwania innej lesbijki , kontakt jul.konor@wp.pl

Gość gość
a po co ci to? jakąś intrygę szykujesz?

Gość gość
provo

Gość gość
A po co ci to ? szukasz do trójkąta ? sama , albo sam podrywaj !

Gość to ja5
Tak , intryga jeśli chcesz , do wyrównania rachunków

Gość gość
do to ja5 , to ty szukasz ? ile dajesz kasy ?

Gość gość
Wyrównanie rachunków, ładnie powiedziane chcesz komuś dopieprzyć ? za co ? naprawdę warto ? Ja za dobra kasę mogę zrobić sporo !

Gość to ja5
Tak , chce dopieprzyć , to co mi zrobiono , tylko sprawiedliwosc i dla dzieciakow tez sam nie mogę, Czekać na sprawiedliwość losu za długo . tak zapłacę nieźle i wszystkie koszty , ale nie chce żadnej lipy to na poważnie Ktoś chętny to na maila

Gość gość
lesbijki, co myslicie o gejach?

Gość gość
No dobra ale musisz przynajmniej oględnie napisać o co chodzi, bo bez tego to ciężko będzie ci kogoś znaleźć.

Gość gość
Ja bym była chętna, czemu nie ;) Jestem bi, jeżeli Ci to nie przeszkadza, napiszę na maila

Gość to ja5
Ok oględnie , Warszawa chciałbym rozbić związek 2 kobiet mówią ze są bi trzeba by przyjść z ulicy , poderwać jedna z nich wprowadzić zazdrość itd , trudna sprawa , ale czemu nie spróbować, jeśli się da , zasługują na to , są dzieci rodziny a jedna z nich jest bez skrupułów chce się ustawić w życiu kosztem wszystkich . Jeśli ktoś zainteresowany , na maila jul.konor@wp.pl szczegóły

Gość to ja5
ok niezbyt to może ładne moralnie , ale to co zrobiły obie nie będę opowiadał szczegółów teraz bo nie chce się zdradzić , jest bardzo brzydkie i powinny jakoś zapłacić

Gość gość
Nieładnie postępujesz, daj tej byłej żonie święty spokój, niech będzie szczęśliwa z kobietą a nie udaje szczęście z Tobą. W imię czego? By rodzina i znajomi szeptali, jakie to dobre małżeństwo? I na marginesie, trudno się ustawić przy kobiecie mającej ogon w postaci byłego męża i dwójki dzieci ;)

Gość gość
Nieładnie , tak , ale to co obie zrobiły i robią nadal jest dużo bardziej „ nieładne” , to jest jedno wielkie samolubne świństwo, wobec rodziny dzieci .Nawet nie tyle ze chcą być razem albo zrobiła sie lesbijka , ok to jej prawo , ale jak to zrobiła ? zrobiła żeby zniszczyć bo tak ta „ druga” sobie porządziła !! Jak facet da się naciągnąć młodej sekretarce i niszczy rodzinę , i wszystko to wszyscy jednoznacznie potępiają , ona dostaje wsparcie całej rodziny , ma dzieci , alimenty itd Jak kobieta da sie naciągnąć innej młodszej np lesbijce to mogą sobie pozwolić na wszystko i chcą wszystko i dom i dzieci i pieniądze i alimenty , Łatwo ci powiedzieć ,ale jak i dzieci nie chcą w ogóle widzieć matki . Wcale nie zależy mi na tym żeby wróciła i na fikcyjnym małżeństwie i rodzinie i zostawię ja w spokoju , ona decyduje ! Ale niech przejrzy na oczy , co zrobiła jak zrobiła niech sama doświadczy krzywd które dala a obie dały !, nie będę tu opisywał jak się to odbyło , Jak ich związek przetrzyma taka próbę to ok , jak nie to i tak nikt jej nie przyjmie z powrotem ale uwolnimy sie od niej i jej partnerki . O co chodzi z tym ogonem ,? to mam byc ja i jej biednej jest trudno ? A byłemu mężowi i dzieciom ? nie jest trudno ? a przez cale lata jak pracował tworzył rodzinę dom to nie było trudno ? I nagle jak ona odkryła swoje powołanie to ma być jej lekko. W końcu nieważne ze z inna kobieta , zdradziła , sprowadziła do domu , zdradziła związek jak każdy inny facet czy kobieta , powinna spakować walizkę i odejść , a ona chce wszystko i jeszcze gloryfikacje ze „ znalazła swoja drogę” i szczęście. i jeszcze to twoja wina , bo jesteś oczywiście macho , ona się dusiła , ona była nieszczęśliwa !! Byłem dobrym mężem ojcem , ona była dobra żoną i matka , byliśmy szczęśliwi , i jej odbiło nie ze lesbijka , ale ze tak bezlitośnie brutalnie wszystkich nas załatwiła , i wszystko dala swojej nowej partnerce, i to jeszcze ubierając w obronę siebie ze ona jest ofiara

Gość gość
do gość dziś Odezwałeś się za mnie !!!! Ze mną to nie zupełnie tak , myślę ze jeszcze gorzej ale widzę wiec ze jest dużo nas z podobnymi problemami Moja sprawa , tak właściwie podobna , wiec sie podpisuje pod tym co napisałeś Zdaje się ze pani co broni jest sama w związku z byłą żoną kogoś z nas ? , idzie po dosyć standartowych schematach w środowisku homo a szczególnie lesbijskim One są zawsze pokrzywdzone , wszystkich obowiązują reguły gry związku , rodziny , dzieci ale nie ich !! Bo one sa pokrzywdzone z natury ! Właśnie przez macho ; przez nietolerancje przez opinie społeczną . A ona sobie wyobrazi ze jest kochanka faceta który zostawił rodzinę ona rozbiła rodzinę ! Ale nie, ona uważa ze uwolniła nieszczęśliwą kobietę i nie tylko ze nie poczuwa sie do żadnej odpowiedzialności to jeszcze chce wszystko dla niej . Moja oferta jest aktualna aż do odwołania tutaj , jeśli ktoś chce wyjaśnień to na priv możemy się umówić tu lub przez mail

Gość gość
O KURRRWA... GRUBO

Gość gość
czy twoja ex woli kobiece kobiety czy meskie?

Gość homofob
No jest w tym sporo racji ! O środowiskach LGTB mówi sie zawsze i tylko jak o prześladowanych oni sami tylko sie bronią , nie mówi sie nigdy ze jeśli oni chcą tych samych praw to razem z tymi samymi obowiązkami . A to już im sie rzadko podoba ! Normalnie facet co przyprowadza sobie kochankę do małżeńskiego loża jest po prostu s*********m , należy mu odebrać dzieci , walizka i TV przez okno, dzieci będzie widział raz w tygodniu nawet jego matka go odsadzi od czci i wiary . Żona , jak przyprowadzi sobie przyjaciółkę pod nieobecność męża , to nie jest zdrada ona szuka swojej drogi ,i jak się chce rozejść z swoim mężem to on pakuje walizkę i niech tylko podskoczy ! Cale środowisko homo , wyszczekają go od homofobow . Co by nie zrobił , jak nie szukał wszystko co zrobi to go podsumują ze homofob . I jeszcze mu dołożą ze jest ogonem ! Fajne nie ?

Gość to ja5
O kurcze , sporo widzę ze tych spraw , Nie wiem co woli moja ex , myślę ze jako świeża bi to w ogóle chodzi jej tylko o ta jedna która ja przerobiła i od której się uzależniła tak drastycznie , i nie jest w ogóle otwarta na inne ! no na razie, ale nie wiem , nie znam się i mi obojętnie ? Chciałbym żeby ktoś poderwał te druga , żeby po prostu ex poczuła to co sama zrobiła, a przede wszystkim żeby zrozumiała jak dala się wymanipulować. Nie uważam to za nieładne , ona wpakowała się zdradziecko w moje życie , bez skrupułów wyczula interes chciałbym zobaczyć co jest warta i ona i moja ex. Może przetrzymają , tym lepiej dla nich, ale moja rodzina może dzięki temu wróci do równowagi. Niewiele wiem o tej drugiej , wiec moja oferta jest naprawdę wyzwaniem dla kogoś kto to by zrobił . Jeśli chcecie więcej szczegółów to reszta na mail , albo jakiś priv , może gadu gadu , jest anonimowe ok?

Gość gość
to moze inaczej- jak wyglada kobieta twojej eks? na tej podstawie mozna stwierdzic, jaki typ ja bardziej kreci, kobiece czy meskie pytam bo jestem raczej meska i nie wiem czy w ogóle jest sens by się za to brać

Gość on_86
Mnie też żona zostawiła dla kobiety .Na szczęście nie mieliśmy dzieci ale zabolało mocno Szkoda gadać

Gość to ja5
Nie wiem co ona preferuje , mogę opisać , masz jakieś doświadczenie w tym ? Może pogadamy przez mail , tu się trochę boje żeby nie być rozpoznany , poza tym i ciebie he się trochę boje , żebyś mnie nie wydala nie ?! wole bardziej anonimowo

Gość gość
on_86 dawno to bylo , cos robiles , jak to teraz widzisz ?

Gość on_86
To było 2 lata temu ,z dnia na dzień się wyprowadziła ,wcześniej żadnych znaków Okazało się że od roku miała z nią romans ,tamta 5 lat młodsza i wolna ,są razem do dzis Rozwod z orzekaniem o winie trwa do teraz

Gość to ja5
gość dziś to moze inaczej- jak wyglada kobieta twojej eks? Może być sens , daj mail ,albo napisz do mnie swój , pogadamy ok?

Gość gość
Dobrze zrobiła, że od Ciebie odeszła :) Znajdź sobie kogoś, a jej daj spokój. Każdy zasługuje na szczęście.

Gość gość
Napisalam do ciebie

Gość gość
i dostalam zwrot, konto mailowe jul.konor@wp.pl nie istnieje

Gość to ja5
Przepraszam konto jul.konor02@wp.pl wmusli mi to 02 iciagle zapominam