Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły jakbyście się dowiedziały takich rzeczy o swoim ojcu?

Polecane posty

Gość gość

Szanowany sędzia, działacz społeczny, pomagający innym ludziom. Dobry ojciec i dziadek (przynajmniej jeśli chodzi o mnie i o moje dzieci) - które zawsze stawiał na pierwszym miejscu. Wczoraj moja mama wyznała mi, że mój ojciec zmusza ją do seksu. Ja jestem jako jedynym owocem tego zmuszania. Oprócz tego moje bratowe (jedna i druga) oznajmiły mi, że mój ojciec w zamian za wsparcie finansowe i prezenty dla ich dzieci musiały z nim sypiać. Bracia definitywnie zerwali z nim kontakty, oprócz tego mój tata korzysta z usług prostytutek. Tylko jak ja mam się zachować jak moje dzieci przepadają za nim. Najstarszy syn, którego urodziłam mając 19 lat był ulubieńcem mojego taty, potem ułożyłam sobie życie na nowo, wyszłam za mąż, urodziłam troje dzieci (syna i dwie córeczki) i cała czwórka są ulubieńcami dziadka. O moich dzieciach mówi aniołki a dziećmi braci nie interesuje się w ogóle. Niestety jeszcze mój mąż, który nie potrafi się dogadać z teściem, tata jest źródłem konfliktów w naszym małżeństwie ale jednak...

Gość gość
a bracia nie sa owocami g***tow? Jak matce nie pasowala ta prostytucja to mogla skorzystac z wolnej woli KIEEEEPSKIIII TEXT O niczym. sama sie bzykasz a wypominasz ojcu jakby jemu nie bylo wolno