Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany chłop

Przyjechała ale uciekłem

Polecane posty

Gość Załamany chłop

Od jakiegoś czasu pisaliśmy ze sobą na portalu randkowym nie miała foto pomyślałem ze napisze mieszkamy 70 km od siebie wiec po dwóch tygodniach pisania kazałem jej przyjechać do mnie pisala mi ze kocha zwiwrzeta i lubi pomagac ludzią ma duzo zaintersowań itd nie chodziło mi o sex żeby było jasno powiedziała ok będę czekałem na nie wiedziałem która to jest jak ludzie wysiadali z pociągu a wysiadła taka fajna blondyna wiec myslałem ze to ta ale niestety nie a ten paszczur co do mnie podszedł pryszcze lekko gruba ucieklem bo ja nie mogę być z taka dziewczyna wstyd mi przed kolegami by zrobiła uważajcie z kim piszecie w ciemno....

Gość gość
Ja nie zagaduje do tych bez zdjec, specjalnie, niech sie poczuja nikim. Chyba, ze tak do popisania, jak akurat cos ma w opisie ciekawego. Tak to, jak nawet przyslala zdjecie a czasem i sie dala namowic na spacer, to i tak byla ksiezniczka lub nieco grubsza wersja tej na zdjeciu. Prawie kazda powie, a niektore pisza, ze nie odpowiadaja facetom bez zdjec.

Gość gość
Jak wygląd się tylko liczy chuj z jej zainteresowaniami

Gość gość
Ta fajna blondyna ma przystojniejszego i stać go, żeby do niej przyjechać

Gość gość
Pytac o zdjecie jest dziwnie. A co, jak sie nie spodoba? Kobiety milkna, ja tez. Nauczylem sie tego od nich, po co cos wyjasniac. Ale i tak sama fotka moze byc przeklamaniem. Kazdy ma, powinien miec zdjecie, komu zalezy. Ja mam z 5.

Gość gość
Wyglad sie liczy a potem cala reszta sie liczy.

Gość gość
Ja raz się umówiłam bez zdjęcia i tragedia!!! Przyszedł niski, lysawy facet w Zielonej koszulce sportowej, w spodniach na kant brązowych i butach czarnych zjechanych że homo!!! Gruby bandzioch i twarz niewyjsciowa. Ale sobie pomyślałam nikt mnie tu nie zna... A co tam!!! Zjadłam dobry obiad i wypilam kawę :-) był "dżentelmenem" zapłacił... Ale gadał takie dyrdymaly (o swojej byłej żonie, że sklamalam że muszę już iść bo przyjaciółka na mnie czeka)

Gość gość
Zjechanych, że hoho miało być... :-)

Gość gość
Haha no niezle. Ja tam zawsze poprosilem o zdjecie, choc to strasznie niemile, bo polowe takich osob odrzucalem. Nie umowie sie nie widzac zdjec. Pod blankiem ukrywaja sie w wiekszosci potwory, pasztety itp.

Gość gość
17:50 ja się nie ujawnialam że zdjęciami bo nie chciałam żeby ktoś się do nich ekhm a pełno takich zbokow i zaznaczam, że nie strasze wyglądem. Poza tym wstydzilam się, że ktoś ze znajomych by zobaczył.

Gość gość
No ok, ale sa maile , ja w ten sposob sie wymieniam, nie mysl na zapas ze ktos cos przy tych zdjeciach. Ew. gg.

Gość gość
17:55 a jak zrobią fotomontaż czy coś? Ile to się słyszy jakieś stalkingi etc. Dawno zrezygnowałam z poznawania na necie. Strach się bać.

Gość gość
Nie dajesz nr telefony od razu. Ewentualnie po spotkaniu, nievujawniasz, jesli nie chcesz tez fb. Ja tez bo jakos nic ciekawego nikogo z bliska nie widze, tzn w moim typie, ale bac to sie nie ma czego.

Gość gość
18:02 nie mam fb,instagrama ani nic z tych rzeczy. Mieszkam w niewielkim mieście. Z ciekawości zapytam jaki jest Twój typ? :-)

Gość gość
Tez w nieduzym miescie mieszkam. Moj typ hmm taka spokojna nie imprezowa tez podobnie szczupla raczej. Zebysmy umieli sie dogadywac jakos. Chce sie na poczatek przyjaznic, nie znam sie na zaraz od razu byciu z kims. Jestem kawalerem.

Gość gość
18:13 racja, to nawet nie jest dobrze od razu wchodzić w związek, najpierw trzeba się poznać. A wygląd? Bo,że pryszczata to nie Twój typ to już wiem hehehe :-D

Gość gość
Ale ja nie jestem Autorem tematu. tak z marzen to moglaby miec wlosy proste, do ramion. Fajne spojrzenie. Nie zadna modelka. Lubie rower to super jakby lubila jakos pocwiczyc tez.

Gość gość
18:27 acha, to przepraszam :-) nie mam roweru, nie jeździłam na rowerze woooooow... Ładnych parę lat.

Gość gość
A, to nic, to nie tak wazne. Wystarczy cos co mi sie spodoba, oby to bylo z wzajemnoscia.

Gość gość
Tak z ciekawości, czego nie jesteś w stanie zaakceptować?

No cóż bywa skoro piszesz z kimś i nie wiesz jak wygląda ale brzydko że tak zrobiłeś może byłaby fajną kumpelą

Gość gość
Nadwagi, przeklenstw, chyba tez mocno rudych wlosow.

Gość gość
18:34 mało wymagający jesteś(?)

Gość gość
Nie wiem, rozne rzeczy zachowania moga nie pasowac, ale tak o tym pisac trudno jest. Tak samo we mnie. A z ciekawosci to moglabys napusac swoje wojewodztwo,wiek? Ja kuj-pom 41.

Gość gość
Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci, czasem brzydki wychodzi ladnie i na odwrot. A poza rym autorze pisze się pomagac ludziom a nie ludzią.

Gość gość
Mazowieckie 29

Gość gość
Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci, czasem brzydki wychodzi ladnie i na odwrot. A poza rym autorze pisze się pomagac ludziom a nie ludzią.

Gość gość
gość dziś Ta fajna blondyna ma przystojniejszego i stać go, żeby do niej przyjechać lapka.gif x W punkt trafione.

Gość gość
Acha, dziękuję.