Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kami11199

Śledzenie przesyłki

Polecane posty

Witam. Mam problem z numerem nadania przesyłki. W czwartek nadawca wysłał paczkę po 15 podała mi numer nadania, jednak gdy go wpisywałam na stronie poczty śledzenie przesyłek to nic mi się nie pokazywało. Pisało tylko, że nie ma takiej przesyłki o tym numerze. Dziś jest niedziela, a do teraz nic i się nie wyświetla. Numer nadania jest na 100% prawidłowy.

Gość gość
powinienes zapoznac sie z regulaminem swiadczonej uslugi Przesylka nafana pi g. 15.00 jest traktowana jako nadana w dniu kolejnym roboczym, czyli jakby wyszla w pt Teraz ma kilka dni na doreczenie priorytetowa jest drizsza i powinna dotrzec w czasie 1-3dni, ale ni musi ekonomiczna jest wolna ale tania, i może do ciebie dotrzec w terminie 2 tygodni Tak że poczekaj caly ten tydzien, to c***aczka dojdzie Jaka usluga, taka dostawa. zwykla paczka pocztowa to inny regulamin dostawy niż kurier

Gość gość
To, że podała numer, nie równa się temu, że przekazała do wysyłki.

Gość Dawidziuz
Pamiętaj, że dni robocze to co innego niż dni weekendowe. Wszelkie terminy dotyczące przesyłek dotyczą tylko i wyłącznie dni roboczych! Wysłałeś paczkę po południu w czwartek, czyli w zasadzie na dzień przed weekendem. Ona sobie może czekać dalej na swoja kolejkę. Jeśli zależało Ci na czasie, powinieneś wykupić sobie opcję dodatkową, przede wszystkim ekspresowy dojazd i różne sposoby dostarczenia informacji o tym, gdzie paczka się znajduje. W Globkurier możesz sobie np. zamówic powiadomienie o nadaniu paczki i doręczeniu jej (SMS i e-mail). Standardowo też masz tu możliwość śledzenia drogi paczki (wpisujesz numer przesyłki do wyszukiwarki i wyskakują wszystkie informacje). Na ten moment proponuję po prostu skontaktować się z firmą kurierską, która Cię obsługuje i zapytać o terminy dostarczeń.

Gość olafaaaa
A korzystał może ktoś z oferty przewozowej brokera kurierskiego https://www.sendit.pl/ ? prowadzę sprzedaż online, ale niestety przesyłki wychodzą strasznie drogo:( Przeglądałam oferty różnych firm i wygląda na to że sendit ma najtaniej.