Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety zagadują do mnie i są zainteresowane aby mnie poznać oraz się ze

Polecane posty

Gość gość

mną związać, skoro nie jestem (według mnie) atrakcyjny nawet ani trochę. Opróćz tego, że jestem wysportowany i giętki i mam elastyczne ciało, to chyba jestem brzydki, mam nieco ponad 160cm, zaczłem prawie łysieć. Kobiety na ulicy za mną patrzą, rozmawiają ze mną, przy bliższym poznaniu, mówią że chciałyby się spotkać, jedna koleżanka powiedziała mi niedawno że mnie bardzo lubi i zapytała czy może mnie zaprosić na randke i chciała by się ze mną spotykać, nie wiedziałem czy ze mnie się nabija i żartuje, bo jest bardzo ładna, za ładna jak dla mnie. A jej koleżanka powiadziała, że ona się zasmuciła że ja ją odtrąciłem. Nie wiem, sam czy te wszystkie kobiety po prostu się ze mnie nabijają i żarują czy to poprostu nic nieznaczące gadanie. Niech ktoś mi powie w końcu, że chyba tak bo nie wiem, ta ostatnia sytuacja wyglądała na autentyczną, ale nie wiem sam co mam myśleć, wolę być ostrożny

Gość gość
ale prowo

Gość gość
albo masz jakis dobry biznes/wlasna firme to tez by wiele wyjasnialo kasa dziala na wiele kobiet jak nie wygladasz jak jakis dzwonnik z notrde dam to duza kasa poderwiesz wiekszosc dziewczyn

Gość gość
no to jest dobre :-)

Gość gość
jestes brzydlaem sie z ciebie smiejom

Gość gość
no nie mam firmy, ale zarbiam bardzo dobrze, tyle ze tego tak nie widac

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Facet nie musi być super przystojny, jeśli masz zachęcający charakter to wzbudzisz zainteresowanie dobrych dziewczyn :) Tylko nie zakładaj, że każda chce się wiązać, niektóre mogą Cię zwyczajnie lubić, a innym się podobasz.

Gość gość
Wogóle nie zakładam że którakolwiek chciała by się wiążać, tylko że one implikują, to w swoich słowach. To wyżej to podszyw, z tym że zgadza się, że zarabiam dobrze i ukrywam się z tym, aby uniknąc jakichś roszczeń

Gość gość
i zastanawia mnie to czy to nie żarty albo próba drwin

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Takie coś jak i

Gość gość
z tego co piszesz jestes brzydki i maly ta kombinacja jest zabawna, a ze kobiety sa zle i podle lubia sie z takich nabijac

Gość gość
Zainteresowana kobieta nie mówi tego wprost facetiwi to raczej prowokacja.

Gość gość
tez to uwazam ze to prowokacja nie znam ani jednej kobiety ktora lubilaby brzydkich kurdupli no chyba ze maja kase (byscie sie zdziwili ze kobiety nawet jak sie ubierasz w lachmany potrafia wyczuc ze masz dobre zarobki wystarczy znajomych popytac albo zwyczajnie skojarzyc inne fakty)

Gość gość
no właśnie wiem o tym, one nie mówią jakoś wprat ale pytają o kawe, albo wyskoczymy gdzieś, albo chcę się z Tobą spotkać na imprezie, też podejrzewam że jest to zbyt wprost i może wyczuły moje zarobki

Gość gość
W tym wieku to już raczej nie są takie tępe żeby się nabijać... Może i chodzi o kasę, ale niekoniecznie. Ja się na przykład podkoc***ję od daaaawna w takim właśnie faceciku 170 cm, chudym, łysym jak kolano, ze stritem i kurczę jest dla mnie najprzystojniejszy na świecie bo wywarł na mnie wrażenie czym innym. Zarabiamy podobnie ;) Ale mnie nie chce, więc trudno :) Może właśnie dlatego wprost Cię zapraszają, bo chcą się zaprzyjaźnić, a może myślą że jesteś gejem.