Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana gatunkiem meskim

Polecane posty

Gość gość

I nie bylo w czym wybrac. A teraz tym berdziej.

Gość gość
A moze rodzajem meskim lub po prostu mezczyznami. Meskim swiatem, meskim postrzeganiem rzeczywistosci, kobiet.

Gość gość
Zamiast subtelni zasygerowac iz spedziliby milo czas na kolacji, odstrzelic sie, otworzyc drzwi auta, podarowac roze, grzecznie odwiezc do domu, grzecznie, milo, sympatycznie zblizec sie do kobiety to mozne miec zastrzezenia do wszystkiego od dobrych manier poczawszy poprzez uczciwosc orez meska role w spoleczenstwie. Ogolem zal.

Gość gość
Głupota jest uogolnienie, są wspaniali, prawdziwi mężczyźni, są też chłoptasie i szmondaki, tylko głośniejsze są dwie ostatnie grupy, ale na ich podstswie nie należy uogolniać.

Gość gość
kobieta nie jest dla nich kobietą tylko instrumentem,przedmiotem do wykorzystania w seksie i tyle niech spirdalają

Gość gość
A gdzie sa ci szarmanccy panowie, ci ktorzy szanuja kobiety i obchodzaz nimi jak z kwietami?

Gość gość
nie ma to egoistyczne swinie

Gość gość
21.11 nie wszyscy są tacy jak ty, jesteś niedorozwiniety emocjonalnie i uczuciowo, dlatego niedobór uczuć rekompensujesz sobie w odczuciach fizjologicznych związanych z seksem.

Gość gość
Gdzie sie nie spojrzy to mowia ze fajna i zaczepiaja a jak przychodzi do konkretow to oni by chcieli miec wysprzatane, wyprene, ugotowene, ale obraczka to po co, a nawet jak maja to nie zakladaja, a kobieta ma sie stroic a oni nie musza i wazni sa tylko oni, ich wymagania. Oni nie musza sie stroic ani pieknie pachniec. Ma wystarczyc ze sa. I nawet nie pachna. Mowie co widze. Moze gdzies sa inni ale gdzie?

Gość gość
Byle jek sie ubieraja, nie pachna albo sie do przesady stroja i meja za niewiadomo kogo. Zaden nie umie zmienic kola, ani polozyc jefelkow w kuchni ani pomalowac, nic im sie nie chce, za nich sprzatac, zmywac, prac, gotowac, pracowac a to tez bedzie zle bo kto im wtedy upierze? I chca dzieci straszniw chca ale wychowywac to juz niech kobieta, oni musze lowic, ogladac filmy, grac. Nie twierdze ze wszyscy na calej kuli ziemskiej ale tych co widuje to porazka

Gość gość
A nawet jek juz maja te jedyna to flirtujs z innymi

Gość gość
Mysle ze mezczyzna tez powinien pachniec i umiec sie ubrac.

Mężczyźni mają taką tendencję, że czasem już mając tę jedyną testują inne, żeby się upewnić w wyborze, no i jak wiadomo często wtedy aktualne związki się rozpadają. :)

Gość gość
obawiam się, że i kobiety na pewno nie ja testuję

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Królewna z drewna? Niby czemu, bo powiedziała prawdę o dzisiejszych facetach? Puknij się w łeb prawiku

Gość gość
Najlepiej jak jest niekrolewna z lapami do roboty za wszystkich zrobi i bedzie zadowolona ze w ogole raczy ja ktos zaszczycic towarzystwem a i pierscionek jej niepotrzebny bo wtstarczy jej gest ukochanego ze wreczy jej brudne talerze do zmywania. Masz racje!

Gość gość
Najlepiej byc faciem z waty miec lewe raczki z waty. Wtedy jest prestizowo i wygodnie. Baba wszystko zrobi a waciany facio sie rozsiadzie z gazeta w fotelu a ona przyniesie mu paczki.

Gość gość
Szarmanckosc jest dzis uznawana za molestowanie i jest piet.owana przez feministki, ktore notabene popieracie z potem narzekacie na skutki ich dzialan popieranych przez was. Zdecydujcie sie czego chcecie. Nie mozna miec ciastka i miec ciastko.

Gość gość
gość dziś Królewna z drewna? Niby czemu, bo powiedziała prawdę o dzisiejszych facetach? Puknij się w łeb prawiku X Kolejny przyklad od narzekaniana to ze mezczyzni chca tylko seksu do obrazania tych, ktorzy sa ich przeciwienstwem. Wam to zawsze cos nie pasuje.

Gość gość
Szarmanckosc to szarmanckosc a prawo kobiety do samostanowienia to prawo do samostanowienia. Nie wiem jak mozna nie wyxzuwac tej subtelnej roznicy. Ale tak sie wlasnie gada z facetami

Gość gość
Dlatego tez nie warto nawet strzepic ryjå i w koło o tym pieprzyc. Psu na budę.

Gość gość
Jesli kt9s faktycznie jest a nie pogrywa ze jest zeby zwabic jak najwiecej kobiet ...

Gość gość
mój jest fajny

Gość gość
Racja. Nie warto w ogole gadac z fecetami bo kobiety swpje facety swoje. I nie po drodze ze sobo.

Gość gość
Taka krolewna przynajmniej ma jakies wartosci.

Gość gość
jak dla mnie szarmancki gosciu to typowy idiota. Czlowiek z innej epoki ktorego wartosci sa smieszne a postpeowanie dziecinne. Jak spotykam ludzi szarmackich to najczesciej sa to najgorsze meskie szmaty robiace wszystko na pokaz falszywe w ktorych nie ma nic z naturalnosci. Prawdziwy facet jak tak sie zachowuje to musi byc jakas meska ciapa zyciowa.

Gość gość
Drodzy forumowicze… Nadszedł jednak czas w którym jak każdy student muszę zmierzyć się z napisaniem pracy, oczywistym jest również że jak każdy student (nie licząc tych z legend) zostawiłam to na ostatnią chwilę… Piszę pracę na temat wpływu przedmiotów na ludzi, za cel obrałam sobie PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY. I tu moja prośba… JEŻELI BYŁAŚ LUB JESTEŚ ZARĘCZONA - BARDZO PROSZĘ POŚWIĘĆ MI SWOJE 10 MINUT I WYPEŁNIJ MOJĄ ANKIETĘ. Bardzo mi to pomoże a może i Ty dowiesz się czegoś ciekawego o sobie? Jeżeli ktoś ma mamę, siostre, przyjaciółke, znajomą która mogłaby wypełnić moją ankiete a Wy podesłałybyście im link byłabym bardzo wdzięczna. Wszelkie udostępnienia mile widziane!!! Dzisiaj Ty pomożesz mi, jutro ktoś pomoże Tobie usmiech.gif To są tylko informacje do celów naukowch, nigdzie nie zostana udostępnione - jedynie w tej jednej pracy licencjackiej. Podaję link do ankiety: https://www.survio.com/survey/d/T5J1G6V8J3Z0T5S7W To nie jest żadna reklama a tylko studentka potrzebująca informacji. Mail podany jest w ankiecie jezeli ktoś miałby pytania. Pomóż studentce!