Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LimpiD

Relacje z kuzynką

Polecane posty

Witam mam kuzynkę którą po prostu uwielbiam ale nie to że się zakochałem czy coś tylko zawsze super mi się z nią gadało i ma według mnie najlepszy charakter jaki tylko może mieć dziewczyna i w przyszłości chciałbym mieć taką żonę. Ogólnie to bardzo mi się podoba zawsze się nią zauroczę ale zawsze wiedziałem że muszę to szybko wybić sobie z głowy i tak robiłem. Jednak na ostatniej rodzinnej imprezie gdy tak gadaliśmy to powiedziała mi, że jej się wydaje że ja ją podrywam i się w niej zakochałem powiedziałem, że nie i wytłumaczyłem że jest najfajniejszą dziewczyną jaką znam w dodatku bardzo ładną. Jednak ona się jakoś tak speszyła/zesmutniała ponieważ nie jest tak jak zawsze. Nie gada ze mną tak jak kiedyś tylko tak jakoś na odwal i nie wiem co mam teraz robić bo jej się chyba wydaje że ja ją podrywam ponieważ zawsze z nią gadam o wszystkim. Może oczekiwała innej odpowiedzi że podoba mi się czy coś i to w sumie prawda. Bardziej w jej charakterze się zakochałem :D Nie wiem co teraz zrobić bo chyba nasze relacje się popsuły przez to ona chyba oczekiwała innej odpowiedzi ... nie wiem. Ona i ja mamy po 18 lat

Gość gość
Atakuj, nie znajdziesz takiej drugiej! Wasi rodzice was wydziedzicza, a wasze dzieci będą potworkami, ale cóż...

Ale mi nie chodzi o to czy mamy się żenić ... tylko co mam zrobić aby było jak dawniej bo jakby po mojej odpowiedzi jest taka inna i gada tak jakby miało to być dla niej katorgą a zawsze wszystko było ok.

Gość gość
Bo się zawiodła na tobie. Myślała, że jesteś prawdziwym facetem, pieprzącym konwenanse, wiedzącym czego chce i zaangażowała się, zainwestowała w ciebie, dała się ponieść wyobraźni. A ty okazałeś się ograniczony i niezainteresowany, ona się otworzyła a ty ja potraktowałeś protekcjonalnie, ostudziłeś. Ubodłeś w niej kobietę i nieważne, że kuzynka. Straciłeś ją.

Na czym miała się zawieść skoro zawsze normalnie rozmawialiśmy chodziliśmy gdzieś razem mówiłem jej zawsze że jest najfajniejszą dziewczyną z jaką rozmawiałem i chciałbym spotkać taką drugą osobę jak ona i normalnie reagowała itd a teraz coś nie tak jest :/

Gość gość
jestescie chorzy