Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybaczyć cos takiego?

Polecane posty

Gość gość

Hej,jestem ze swoim facetem od dwoch lat,poznalismy sie na portalu typowo erotycznym choc oboje byliśmy tam raczej z nudy i ciekawości niz z checi podbojów.Jak zaczęliśmy ze soba kręcić usunelam konto,on niby tez lecz pozniej kilka razy go przylapalam na tym,ze ma tam założone nowe konto i wypisuje zboczone rzeczy do innych bab i ciągle je oglada.Zawsze potem kasowal,obiecywał ze to sie nie powtórzy mijalo pare miesiecy i znowu dzis go na tym zlapalam .Twierdzi ze robi to z nudy jak mnie nie ma i ma wtedy glupie pomysly.Wiem ze sie z nimi nie spotyka ale boli mnie ze cale dnie oglada inne i pisze do nich wyuzdane wiadomosci. Co myślicie? Wybaczac czy darować sobie takiego typa?

Gość gość
A co to za portal ?

Gość gość
Nie wazne,poprostu portal erotyczny

Gość gość
Zacznij tez z kimś pisać

Gość gość
Mogę zaczac,ale nawet nie chce.Chodzi o to,ze on obiecywał z tym skończyć a kolejny raz to zrobil i nie widzi w tym nic zlego

Gość gość
A pisze do nich naprawdę zboczone rzeczy,on sobie chyba lubi wyobrażać ze sie z nimi umowie i co beda robic.

Gość gość
Daruj sobie takiego faceta. Jezeli obiecuje , że skończy z tym i robi to nadal to zwyczajnie Ciebie oklamuje i oszukuje. Czegoś szuka u tych kobiet. Czegoś mu brakuje i zamiast otwarcie porozmawiać o tym z Tobą on szuka podniecenia u tych kobiet. Może na razie taka forma ( onanizmu) mu wystarcza, ale z czasem zapragnie czegos więcej. Zacznie się z tymi kobietami umawiać i wątpię żeby Ciebie nie oklamywał w tej kwestii. Ja bym nie wybaczyła. Ile można dawać szans? Może trochę inną miałam sytuację, ale podobną i próbowałam wybaczać. Nie potrafię jednak i musiałam dokonać wyboru bo chyba bym siebie i jego zamęczyła.

Gość gość
Mam wlasnie tak ze jak juz poprzednim razem mu wybaczalam to i tak mysle ciagle co teraz robi w telefonie i ciagle go sprawdzam.I znowu wyszlo na moje.No widocznie mu czegos brakuje skoro tam wraca i pisze z nimi.

Gość gość
Miałam tak samo. Ciagle sie zastanawialam i przy kazdej nadarzającej się okazji, grzebalam mu w telefonie. Nie potrafilam zaufac i ciagle sie zastanawiałam czy ma z nią kontakt ( chodzilo o kobietę jedną) .Miał kontakt... Wiem, że takie życie to nie dla mnie bo albo ufam komus w 100% albo nie i wtedy nie możemy być razem. Odpuść go sobie bo się zadreeczysz.

Gość gość
i wypisuje zboczone rzeczy do innych bab i ciągle je oglada No i co z tego. To jego sprawa. Nie ma w tym nic do wybaczania. inna rzecz gdy zadaje sie z p******i, to cos tam moze mu do lba przeniknac durnego i wtedy moze byc problem, ale tak dla samej gadki szmatki to nie ma o czym mowic