Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamianoska

Portfel dla faceta

Polecane posty

Gość kamianoska

Chcę kupić mężowi portfel na urodziny. Doradzicie mi? :) Na pewno musi być skórzany, kolor czarny lub brązowy. Wielkość - taka średnia, nawet mały może być, mąż nie lubi dużych portfeli bo nie ma gdzie go schować a mały zawsze w tylnej kieszeni spodni zmieści. Warto patrzeć w sieciówkach z galanterią? wpadło mi póki co w oko kilka stąd https://supergalanteria.pl/on-produkty-dla-mezczyzn/portfele-meskie

Gość gość
Nie kupuj mu on cię zdradzi i nic nie da wzmian po co mu chcesz kupować jak on i tak tam kasy nie bedzie trzymał bo na d***** i alkochol przepíerdoli

Gość marycha35
Ale głupoty Pani powyżej piszę, chyba kompleksy jakieś :) co do portfela - ten z supergalanteria.pl bardzo ładny, skórzany, ważne żeby Twojemu facetowi się podobał. Jak dla mnie jest w porządku i cena niska jak za taki portfel.

Gość gość
Będzie mu portfel kupowac ciekawe kiedy albo czy już ja zdradził

Gość ColorGirl
Ja bym facetowi prezent dala kopa w dupsko...

Gość Paula_087
Kochane zachowajcie jakiś poziom dyskusji...to, że wy trafiałyście na takich facetów , nie znaczy, że każdy taki jest...autorka szuka na poważnie pomysłu a wy tylko demotywujecie :D Tak na serio - @kamianoska , ostatnio w modzie są takie cienkie portfele dla facetów sliw wallet - https://supergalanteria.pl/on-produkty-dla-mezczyzn/portfele-meskie/slim-wallet-ultra-cienkie-portfele-meskie

Gość kamianoska
slim wallet :) kojarzę :) dzięki za link, sklep supergalanteria.pl znam, wlaśnie tam szukam także czegoś dla faceta, myślę powaznie właśnie o takim portfelu jak te z Twojego linku

Gość kamianoska
Kupiłam już mężowi portfel z Supergalanteria.pl :) super sklep, dzięki za namiary, sobie od razu torebkę też kupiłam przy okazji :) fajne skórzane rzeczy mają (i nie tylko) a ceny nieduże.

Gość gość
Takie portfele można znaleźć tutaj http://www.manufakturadragon.pl/. Mają bardzo szeroki wybór, nie tylko portfeli. Ja tam zamawiałam kosmetyczkę dla mojej mamy. Jak najbardziej skórzana cała. Idealna do torebki, bardzo jej się podobała.

Gość Psikus

Portfele skórzane polskiej marki Kochmański - Sklep skorzany.com

Ja kupiłem sobie niedawno portfel money kepper. Jest całkiem solidny, ładny. Skórzane przedmioty tego typu są naprawdę w porządku.