Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOŁCZYN Miasto cudow

Polecane posty

Gość gość

JEDYNE SŁUSZNE MIASTO TO WOŁCZYN! MAMY DROŻDZOWNIE,POLO,TARG,EKO,DELIKATESY,Połączenia z Opolem,Wrocławiem i katowicami oraz Poznaniem. Prawa miejskie mamy od 1261 jeśli nie wcześniej :D Namysłów przy tym się chowa! mamy ogromną historię oraz dużo innych atrakcji :)

Gość gość
Cepie! Namysłów to miasto sypialni u nas jest co robić a nie to co u was wsiórze! a radość z tego że namysłów ma prawa miejskie od 1249 nie jest przesądzone bo są przesłanki że moglibyśmy mieć prawa miejskie dużo wcześniej niż to twoje Namysłów ;) a Kluczbork to piękne miasto z ogromnym potencjałem w porównaniu z waszą sypialnią ;)

Gość Namysłów wojew opolsk
16:11 nie jestem cepem idioto bo Namysłów jest 3 razy większy od Wołczyna i w przeciwieństwie do wołczyna Namysłów ma więcej supermarketów ma dwie galerie handlowe ma w przeciwieństwie do Wołczyna Basen saunę solarium aż 3 siłownię fitness mamy szkoły ponadgimnazjalne mamy browar i to drugi Najstarszy Browar w Polsce i codziennie na Polsacie sport i TVN turbo leci reklama piwa Namysłów Pils i cała Polska zna Namysłów a o wołczynie to nikt nigdy nie słyszał to po pierwsze...

Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a wołczyn tylko śmieszne 6 tysięcy mieszkańców i Wy w wołczynie nie macie basenu sauny solarium siłowni fitnessu a my w Namysłowie mamy basen saunę solarium fitness 3 siłownię mamy szkoły ponadgimnazjalne więcej supermarketów od was mamy dwie galerie handlowe mamy stadion dom kultury itd a wy co macie? Wy w wołczynie nawet basenu nie macie a o fitnessie i siłowni nie wspomnę

Autorze Idioto może mi jeszcze powiesz że Wołczyn jest lepszy od Opola i Wrocławia oraz Warszawy :D haha jasne! wołczyn to największe zaduupie na świecie nic tam nie macie :D

6 tysięczna wieś tj Wołczyn (która dostała prawa miejskie przez przypadek albo w wyniku łapówki) nie może się równać z 128 tysięcznym miastem wojewódzkim jak Opole które ma takie atrakcje o których wieś wołczyn może sobie jedynie pomarzyć wymieniam poniżej...

Wiocha wołczyn może o tych rzeczach pomarzyć , www.teatropole.pl (teatr Kochanowskiego w Opolu) , www.teatrlalki.opole.pl (Opolski teatr lalki i aktora w Opolu) , www.teatrekostudio.art.pl (teatr eko studio w Opolu) , www.filharmonia.opole.pl (filharmonia Opolska) , www.zoo.opole.pl (ogród zoologiczny w Opolu) www.mosir.opole.pl (miejski ośrodek sportu i rekreacji w Opolu, jest tam basen o wymiarach olimpijskich, hala sportowa okrąglak, stadiony lodowisko itd) , www.mdk.opole.pl (młodzieżowy dom kultury w Opolu) ,www.opolskielamy.pl (kino meduza w Opolu) , www.helios.pl (kino helios w Opolu) , www.muzeumwsiopolskiej.pl , www.muzeumpiosenki.pl (muzeum polskiej piosenki w Opolu)

Gość gość
idź się jełopie po podstawówce doucz ;) basen mamy jak najbardziej siłownie galerie handlową? XD tą sieć sklepików nazywasz sklepem a drugą to pewnie nazywasz targiem? :D wolne sobie a siłowni to tylko macie jedną a my mamy ich ponad 3 doliczyć w to warto 6 siłowni plenerowych :D gdzie namysłów ma może jedną xD chłopie ty chyba o innym namysłowie gadasz solarium wogóle nie macie! (chyba że gabinet morfologii nazywasz solarium to pozdrawiam z podłogi xD a nie wróć macie.. szkodza że od wielu lat jest tam inny sklep ;) tylko szyld pozostał) szkoła ponadgimnazjalna? :D mamy liceum jełopie złóbek i 3 szkoły podstawowe które stoją NAPRAWDĘ na wysokim poziomie :D stadion? proszę nie kompromituj się ;) w wołczynie wogóle nie byłeś nieuku i skończ sprzedawać farmazony bo wołczyn to ty na obrazku widziałeś :D

Gość Wiocha Wołczyn
Ile z tych rzeczy macie w wołczynie? Żadnych a Opole ma...

15:29 akurat mieszkam 15 km od wołczyna i byłem w wołczynie i nawet szpitala nie macie w wołczynie i przestań pleść bzdury bo nie macie przecież basenu w wołczynie to po pierwsze i doskonale o tym wiesz a po drugie w wołczynie nie macie siłowni ani fitnessu i doskonale o tym wiesz więc się nie kompromituj czubku PS w Namysłowie są 3 siłownie chyba lepiej wiem od ciebie i mamy 2 galerie handlowe między sklepem Kaufland i Lidl intermarche i Bricomarche których nie macie w wołczynie i mamy tam sklepy jak kik pepco RTV Euro AGD Top Secret CCC metka esotiq o których w wołczynie możecie pomarzyć to po pierwsze a po drugie nie porównuj wsi do miasta

Gość gość
dyskusja dotyczyła Namysłowa nagle wyjeżdzasz mi z opolem :D żadnych argumentów tylko wyskakujesz innym miastem równie dobrze mógłbym ci wyjechać Londynem/Berlinem/Moskwą i byś się zamknął albo pluł w klawiaturkę próbując się dowartościować miastem który zyskał miano miasta wojewódzkiego dlatego że ktoś miał takie widzi mi się ;) łapówka w XI.w :D kompromitacja jak cholera :D albo masz 12-14 lat albo jesteś jakimś frustratem :D Do tego że Wołczyn wiele razy przebijał Namysłów na tle historycznym wiele razy :D ale ty tego nie wiesz bo lepiej być po podstawówce :D

www.nosirnamyslow.pl kliknij w ten link zobacz co my mamy w Namysłowie , www.nasznok.pl (Dom kultury w Namysłowie) , www.centrumzorza.pl zobacz sobie a w wołczynie nie macie nic

Kliknij w te linki, www.nosirnamyslow.pl , www.nasznok.pl ,www.centrum zorza.pl

16:39 porównujesz 6 tysięczną wieś wołczyn która nawet stolicą powiatu nie jest do MIASTA Opole które ma 128 tysięcy mieszkańców i nie tylko jest stolicą powiatu ale i STOLICĄ województwa w którym i ty zresztą mieszkasz bo jakbyś nie wiedział wołczyn jest w województwie Opolskim...

Skoro wieś wołczyn jest taki super to ile macie w wołczynie teatrów (zero) filharmonii (zero) basenów(zero) ogród zoologiczny (brak) uczelni (zero) w porównaniu do miasta tj Opola Patrz co Opole ma , www.teatropole.pl (teatr Kochanowskiego w Opolu) , www.teatrlalki.opole.pl (Opolski teatr lalki i aktora w Opolu) , teatrekostudio.art.pl(teatr eko studio w Opolu) , www.filharmonia.opole.pl (filharmonia Opolska) , www.zoo.opole.pl (ogród zoologiczny w Opolu) , www.mosir.opole.pl (miejski ośrodek sportu i rekreacji w) , www.helios.pl (kino helios w Opolu) , www.mdk.opole.pl (młodzieżowy dom kultury w Opolu) , www.opolskielamy.pl (kino meduza w Opolu) , www.ncpp.opole.pl narodowe Centrum Polskiej Piosenki tj amfiteatr gdzie odbywa się Festiwal Polskiej Piosenki , www.muzeumpiosenki.pl , www.muzeumwsiopolskiej.pl Ile z tych rzeczy macie w wołczynie? Zero!!!

:D a wieś wołczyn nie ma nic!

:D

I co tak cię zagiąłem czubku z twoją wiochą że zamilkłeś:D i dobrze :D bo w wołczynie nie macie nic

Gość dsa
Mógłbym ci wrzucić więcej wieśniaku ;) ale widać że do ciebie nic nie trafia ponieważ chcesz się dowartościować Opolem (które żadnym fenomenem nie jest jeśli chodzi o Polskie miasta) Następnie mówisz że mówię że Wołczyn jest lepszym miastem niż Opole pomimo że w żadnym poście nie zawarłem takiej informacji co jest tylko pewnym symbolem twojej paranoi bądź niedowartościowania się ;) oraz że czubkiem jesteś ty :D bo z tego co widzę po twoich postach szczyciłeś się swoją chorobą oraz widać że coś z tobą nie tak ;) Twoją obroną jest tylko ,,Ma racje więc muszę mu wyjechać z Opolem! HA! strzał w dziesiątkę na pewno się zamknie" jak najbardziej się mylisz ;) Dlatego że jak już pisałem wysunąłbym Dowolne większe miasto np: Wrocław/Poznań/Berlin/Tokio i twoja logika by dostała zwarcia i nadal byś pisał że Opole jest lepsze xD Powiedzmy sobie to szczerze byłeś w dwóch-trzech miastach i grasz obieżyświata ;) a prawda jest taka że w d*pie byłeś g*wno widziałeś Jak znowu chcesz pisać jakieś wypociny weź najlepiej kilka wdechów i pojechać do Wołczyna i przejść się PORZĄDNIE bo skoro domu kultury nie mamy oraz basenu (KTÓRE SĄ NA WIDOKU) według ciebie nie ma to muszę stwierdzić że okulistę też mamy możesz przyjść i się przebadać :) Ps: Ten temat jest tylko twoją kompromitacją :) Wołczyn nadal jest lepszy od NAMYSŁOWA (specjalnie dużym byś mógł to widzieć o które miasto chodzi) pod wieloma względami a to że macie wiele ludzi nie sprawia że Namysłów jest jakieś Wielkie (nie ukrywajmy jesteście miastem Sypialni i wiele osób z (nie) twojego miasta mi to potwierdziło)

Namysłów to JEST moje miasto bo Urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów zrozum to! ps ale nie mieszkam w Namysłowie i częściej bywam w Opolu niż w Namysłowie i tam szukam mieszkania bo prawda jest taka że Namysłów to takie samo zaduupie jak wołczyn ale na pewno i tak lepsze niż wołczyn ps może mi jeszcze wmówisz że w Wołczynie są teatry kina filharmonie opery i może mi jeszcze wmówisz że w wołczynie są lodowiska hale koncertowe i wyższe uczelnie i myślisz że ktoś ci w to uwierzy skoro wiesz że nie macie takich rzeczy wołczyn tak samo jak Namysłów to mała mieścina i zaduupie i przestań się dowartosciowywać i porównywać do Namysłowa i Kluczborka bo to takie same zaduupia jak Namysłów i wołczyn ps bywam w wołczynie czasem ale basen macie tylko odkryty nie całoroczny ja przez wołczyn tylko przejazdem jadę na Kluczbork nie zatrzymuje się tam...

Gość gość
Namysłów to JEST moje miasto bo Urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów zrozum to! ps ale nie mieszkam w Namysłowie i częściej bywam w Opolu niż w Namysłowie i tam szukam mieszkania bo prawda jest taka że Namysłów to takie samo zaduupie jak wołczyn ale na pewno i tak lepsze niż wołczyn ps może mi jeszcze wmówisz że w Wołczynie są teatry kina filharmonie opery i może mi jeszcze wmówisz że w wołczynie są lodowiska hale koncertowe i wyższe uczelnie i myślisz że ktoś ci w to uwierzy skoro wiesz że nie macie takich rzeczy wołczyn tak samo jak Namysłów to mała mieścina i zaduupie i przestań się dowartosciowywać i porównywać do Namysłowa i Kluczborka bo to takie same zaduupia jak Namysłów i wołczyn ps bywam w wołczynie czasem ale basen macie tylko odkryty nie całoroczny ja przez wołczyn tylko przejazdem jadę na Kluczbork nie zatrzymuje się tam... Mieszasz się w zeznaniach ;) najpierw nazywasz miasto Namysłów cudem a potem sam je nazywasz zad***em xDD następnie czyli jakbym się urodził w mieście Warszawa ale mieszkałbym w BiałymStokiem to Warszawa byłaby moim miastem? oczywiście że nie ;) W WARSZAWIE TYLKO SIĘ URODZIŁEM A BIAŁYSTOK JEST MOIM MIASTEM BO W NIM MIESZKAM! następnie w WOłczynie jest organizowane wiele festiwali od dożynek po spotkanie młodych ale ty wielce miastowy tego nie wiesz xD (nazywać Wołczyn miastem samemu mieszkając na wsi #hipokryzja) następnie porównałem Wołczyn TYLKO DO Namysłowa a ty już poleciałeś z całą resztą.Dowartościować? nie muszę się dowartościowywać pisząc z jakimś czubkiem który jest na utrzymaniu rodziców nie pracuje oraz wymyśla sobie teorie robisz to za to ty i każdy to czyta twoje wpisy potwierdzi mi to :) popisem twoim był wpis że bywasz często w Wołczynie a nagle mi wyjeżdżasz że przejeżdżasz czyli jak przejeżdżam przez Oleśnicę to też w niej często jestem? bez komentarza Ps: Nazwy miast piszemy dużą literką :) PS2: POLONISTA PŁAKAŁ JAK CZYTAŁ :D nadal się unosisz emocjami biorąc takie rzeczy na serio xD

Idioto ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych więc nie jestem czubkiem a w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu byłem ale na obserwacji ile razy mam ci to powtarzać ps przejazdem przez wołczyn też się liczy wołczyn to wieś która udaje miasto to po pierwsze a po drugie znam takie wsie jak szymonków świniary małe, wielkie duchów mały, duczów wielki Wierzbice Dolną Wierzbice górną Ligote wołczyńską bo jeżdżę przez nie do Wołczyna bo mam 3 km do szymonkowa mieszkam w gminie Domaszowice ps nie nazywaj mnie wieśniakiem bo wołczyn ma 6 tysięcy mieszkańców i to żadne miasto tylko wiocha z rynkiem i rowerem też byłem w wołczynie