Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOŁCZYN Miasto cudow

Polecane posty

Gość gość
Namysłów ten co pisze o wołczynie ma rację :D nawet zauważyłem pewną inną rzecz że jest to trochę szydera z ciebie ;)

Gość Namysłów wojew opolsk
PS i ja znam się na ortografii tylko nie zamierzam bawić się w ortografie zrozum to nie mam ochoty ps akurat pisałeś że byłem tylko w 3 miastach w życiu to się mylisz bo często jestem w Opolu i we Wrocławiu w Namysłowie byłem w Katowicach Chorzowie Częstochowie Wałbrzychu Poznaniu Bielsko Białej Rybniku Nysie Brzegu Oławie Puławach, Krotoszynie Kępnie Kluczborku Strzelcach Opolskich Głuchołazach Zakopanem (nie przejazdem tylko osobiście) w tym tygodniu jadę pociągiem do Bydgoszczy za tydzień do Łodzi a za miesiąc do Warszawy a później jadę za granicę do pracy i co łyso ci?

Gość gość
Sam się orasz kończę swoja polemikę dla twojego zdrowia i bezpieczeństwa :D bo coś czuje że zaraz c***ikawa pęknie :D oraz oszczędzę ci kompromitacji ;) Ps: Domaszowice wow! wieś obraża miasto widzę jakiś kompleks ,,wieś która udaje miasto" :D boże nie chyba z całą rodzinę musiałeś obdzwonić bo nie wierzę by jedną osoba taką głupotę wymyśliła :D PS2: z Domaszowic do wołczyna jest blisko nie dziwię się że byłeś rowerem skoro to tylko 15 KM ;)

Aha byłem jeszcze w Kielcach i przejeżdżalem przez Kraków i Radom

17:39 naucz się najpierw czytać analfabeto ze zrozumieniem gdzie napisałem że mieszkam w Domaszowicach? Gdzie?Nigdzie sam się wkopałeś bo pisałem że mieszkam w gminie Domaszowice a nie w Domaszowicach

Gość gość
Większość osób co od was mówi gmina domaszowice ma na myśli właśnie domaszowice ;) a wokół domaszowic same zadupia dechami obitymi ;) PS: gdybym ci zdradził moje podróżnice portfolio to byś przeraził bo mam zwiedzone 3/4 Polski, Niemcy,Japonię,Francję oraz Koreę ;) Ps2: Wali mnie to że jedziesz za granicę :) za granicę każdy jedzie ;) a mało kto pracuje w PL (Pracuję w branży TSL) ;)

:D

Gość inwestor

staram sie znalezc dobra lokalizację dla fabryki zatrudniajacej docelowo 65-80 osob. Czy miasto Wołczyn to dobra lokalizacja?

Gość Vanitas

Wołczyn można lubić, bo jest się lokalnym patriotą, ale traktować jako pępek świata, to już hiperbola:)

Jednak Wołczyn jako miasto cudów ..  ku zaskoczeniu niejednego TAK!

Chyba najlepszy przypadek, to dziewczynka, której lekarze zdiagnozowali raka oka z przerzutami. Rodzice zaproponowali, że dadzą tyle pieniędzy, ile medycy sobie zażyczą. W odpowiedzi usłyszeli, że tu się nie wymyśli na chwilę obecną nic za żadne pieniądze i trzeba usunąć oko. W akcie desperacji przybyli do kościoła "Wołczyn dla Jezusa" i prosili o modlitwę. Tam modlono się o nią. Następnie był wyjazd do Krakowa, gdzie miała zapaść ostateczna decyzja czy oko będzie usunięte. Ku oszołomieniu wszystkich stwierdzono, że nie ma co operować, bo oko jest w pełni zdrowe.

Inna cudowna historia, pewien człowiek przepił prawie wszystko, co miał (prace, dach nad głową) przez co tułał się po Polsce jako uzależniony żebrak. Któregoś razu natrafił na ludzi, którzy powiedzieli mu: "Jezus cie kocha. Twoje życie może całkowicie się poukładać". Przyjął pomoc, wyjechał do chrześcijańskiego ośrodka odwykowego, gdzie doświadczył potężnej przemiany. Tam właśnie doświadczył Boga tak mocno, że ujrzał swoje życie niczym film w kinie. Tam wyświetlały się wszystkie paskudztwa jakie uczynił. Te spotkanie go zmieniło jak spotkanie apostoła Pawła, gdy spotkał Jezusa Chrystusa. Jego życie diametralnie się zmieniło, nie pije od ponad 20 lat, ma normalne, fajne życie, rodzine, prace itp. Chodzi do Kościoła "Wołczyn dla Jezusa".

Nie mniej nadzwyczajne, to przyprawiające o palpitacje, egzorcyzmy osoby tak zdemonizowanej, że ok 5-6 osób musiało trzymać, żeby demony go nie przyprawiły o śmierć przez skok z pierwszego piętra przez okno. Niegdyś zawarł pakt z Lucyferem i od tego czasu doświadczał ogromnej ingerencji np: na dyskotece podchodził ktoś wyższy, z założenia silniejszy, a on potrafił go pokonać bez problemu itp. Lecz coś za coś, to kosztem jest dusza. Gdy przybył do kościoła, miał już serdecznie dość życia. Egzorcyzmy trwały długo i były bardzo uciążliwym przeżyciem (demony klną, odgrażają się itp.) Po wszystkim, ten człowiek dostał podstawy, by zacząć nowe życie.

Bóg nie chce być Bogiem cudów dla nielicznego, wtajemniczonego grona lecz dla wszystkich. Bóg nie wzywa do liczenie się z Nim wyłącznie ludzi, którzy są na marginesie społecznym. Tego chce od każdego. Czy chcesz? Jezus Chrystus cie kocha.        Jeśli chcesz, to przeczytaj i zastosuj: "4 prawa życia duchowego" youtube

Gość Namysłów wojew opolsk 123

😄

Gość Duszpasterstwo Akademickie

Czy księża Józef i Krzysztof Litwa i Krzysztof Polewka nie uprawiali seksu z kimś spoza zaufanego grona?

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/po-tym-zabojstwie-przestalem-wierzyc-w-boga-czy-to-ksieza-zabili-roberta-wojtowicza/jgk7cjs

Gość Vanitas
Dnia 4.02.2019 o 00:22, Gość Duszpasterstwo Akademickie napisał:

Czy księża Józef i Krzysztof Litwa i Krzysztof Polewka nie uprawiali seksu z kimś spoza zaufanego grona?

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/po-tym-zabojstwie-przestalem-wierzyc-w-boga-czy-to-ksieza-zabili-roberta-wojtowicza/jgk7cjs

Nie pomniejszam tragedii ani zgorszeń, jednak chciałbym zwrócić uwage na to, czego aż nadto często się nie dostrzega.

To, że ludzie, którzy powinni prowadzić innych do Boga przez przykład i dobre nauczanie, sprzeniewierzają się powołaniu, nie zwalnia nikogo, kto wybiera się do nieba, od liczenia się z Bogiem.

Na chłopski rozum, jeżeli jakiś duchowny gorszy innych, nie znaczy to, że ja lub ty mamy mieć Boga gdzieś. Zły duchowny może dostać piekło, ale to może stać się udziałem ciebie lub mnie, jeśli się z Bogiem nie liczy.

Jeśli nie pojednałeś się z Bogiem, to tędy droga: "4 prawa życia duchowego" Youtube

Gość gosc

ja kiedys byłem w Wolczynie tzn przejezdzałęm przez Wołczyn