Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet woli rękę ode mnie ...

Polecane posty

Gość gość

Hej! Na wstępie zacznę od tego, że na początku było u nas z seksem b. dobrze. Poznaliśmy się przez Internet i po kilku miesiącach zdecydowaliśmy się razem zamieszkać. Mój chłopak wręcz nie mógł się ode mnie odkleić. Wchodził do łazienki, jak się myłam i nie tylko, i non stop chciał, żebyśmy to robili :] Ja nie miałam nic przeciwko, zawsze byłam chętna. Jest moim pierwszym facetem, i jestem z nim bardzo otwarta podczas seksu (próbowaliśmy różnych rzeczy, sam mnie o niektóre prosił, a ja się zgodziłam, bo też miałam ochotę). Dodam jeszcze, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie, że jestem niepełnosprawna ruchowo. Utykam na 1 nogę, mam nieco "niesymetryczne" ciało, ale jestem szczupła. Mój facet wiedział o tym od początku i w pełni to akceptował. Wystarczyła mu chwila obok mnie, żeby mu "stanął" ;) Nie jestem brzydka, wiele razy pomimo swojej niepełnosprawności słyszałam komentarze, że jestem bardzo ładna (od facetów) . Od jakiegoś miesiąca zauważyłam jednak, że coś się popsuło. Zaczął zamykać się w łazience, spędzać tam w ciągu dnia po 40 min, kłamiąc mi w żywe oczy, że musi, i w tym czasie ogląda filmiki. Ogładał, a jakże, ale nie na YT - możecie się domyśleć jakie. Dosmyślałam się tego, ale dowiedziałam się na 100% dzisiaj. Sam wszedł w historię na telefonie bo chciał mi coś pokazać, a zapomniał usunąć wpisy ... Robi to codziennie. Wczoraj też, kiedy ja się do niego przymilałam, mówił, że jest zmęczony. I tak jest za każdym razem. Kiedy ja dosłownie pcham mu ręce w majtki, on udaje zmęczonego, przytula mnie, całuje, a potem idzie robić swoje. Próbowałam z nim pogadać, ale przyszedł zmęczony po pracy i śpi. Spróbuję wieczorem. Wczoraj wszystko obracał w żart i próbował ze mnie robić idiotkę, wmawiając mi, że on tego nie robi... Dziewczyny, jestem załamana. Kompletnie nie wiem, skąd u niego taka zmiana? smutny uśmiech Innej na pewno nie poznał, ciągle jestem właściwie z nim, widzę co robi, w pracy sami faceci. On nie zna tu nikogo, nie ma znajomych, przeprowadził się 600 km do mnie od domu. Co robić? Zakończyć to? smutny uśmiech

Gość gość
Dodam, że zawsze kiedy był ze mną, dochodził (w przeciwieństwie do mnie, ale nie robiło mi to problemu - wystarczyła mi jego bliskość). Więc tym bardziej nie rozumiem ...

Gość gość
wspólne mieszkanie po paru miesiącach znajomości ;-) Dałaś mu wszystko na tacy i jeszcze się dziwisz misiowi, że czuje przesyt od tego miodku ;-)

Gość gość
Może będąc jeszcze singlem się uzależnił od masturbacji po prostu? Sądząc z twojego wpisu to raczej jesteś dla niego atrakcyjna. Napisz, bo to ważne, czy w ogóle teraz nie chce seksu, czy chce ale rzadko?

Gość gość
ps. gratuluje odwagi ;-) inernetowa znajomość ;-)

Gość gość
Ja napiszę coś od serca: Uważam Polskie kobiety - te porządne, niepuszczalskie, za najwspanialsze dziewczyny na ziemi i piszę to szczerze :)

Gość gość
Dziękuję za komplement.:)

Dziwne. Kobiece otworki są przyjemniejsze niż łapa? Nie kłóciliście się wcześniej ostro aby? Wiesz, kobiety starają się tego nie rozumieć, ale z trzeszczącą babą mężczyzna niekoniecznie chcę baraszkować.

Gość gość
no faktycznie dziwne... Spytaj go dosadnie i wprost, powiedz, że to nie żarty i że zastanawiasz się nad waszym związkiem i że musicie porozmawiać i albo powie Ci prawdę albo będziesz myśleć nad końcem, bo bez szczerości się nie da, w każdym temacie. Nie daj się pozbyć

Gość gość
i jak rozmowa??

Gość gość
Jetes nieatrakcyjna i tyle i nie udawaj cnotki