Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Od 3 miesięcy spotykam się z chłopakiem poznanym na tinderze. Podczas spotkań zachowujemy się jak para. Dzisiaj zmienił sobie opis, widzę że tam nadal wchodzi... Jak się powinnam zachować w tej sytuacji? Wiem, że to wczesny etap, nie chcę wyjść na desperatkę, ale też nie chce dać sobie wejść na głowę i pozwalać mu być tylko opcją zapasową. Jestem osobą dosyć honorową i nie chce z nim o tym gadać. Chcę albo przeczekać i zobaczyć jak się rozwinie sytuacja (czyt. czy się zakocha) albo kopnąć go w tyłek. Jak by waszym zdaniem postąpiła mądra, dojrzała, i niezdesperowana dziewczyna na moim miejscu?

Gość gość
mądra i niezdesperowana dziewczyna nie szuka milosci w necie, a tymbardziej na portalu typowym do seks randek :O 🖐️

Gość gość
kopnij go już teraz prawda jest taka że to nie ma sensu on nie jest tobą zainteresowany jakby był toby nie szukał innych opcji co do miejsca szukania faceta to też jest zły pomysł tam nikogo normalnego nie znajdziesz

Gość gość
Mężczyzni z tindera zazwyczaj szukają na seks i kobiety tak samo a najgorsze że tam sa normalne kobiety a faceci i tak myślą że każda szuka na jedno.Rzuć go w p**du i usuń konto a normalnego faceta szukaj na innych portalach oprócz badoo i czaterii bo tam prawie to samo :)

Gość Pachnąca panna mloda
W necie nie szuka się faceta nigdy nie wiadomo na kogo się trafi

Gość gość
To gdzie mam szukać? Jestem juz po studiach, w pracy nie chce się spoufalać z nikim, na imprezach też ciężko...