Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czwarty chłopak i ten sam problem

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę trafić na tego właściwego, nie chcę zmieniać co chwilę bo wyjdę na jakąś chłopiare co tylko na chłopakami lata. Chciałabym chłopaka takiego swojego, żebyśmy wyszli co jakiś czas tylko razem do kina, do teatru, jakiegoś muzeum, coś pozwiedzać, elegancko się ubrać i wyjść do eleganckiej restauracji. Chciałabym poczuć, że jestem dla niego kimś wyjątkowym a on żeby był taki dla mnie. Ze wszystkimi z którymi byłam schemat był taki sam albo w domu sami i tylko jakieś przytulanie i takie tam albo wyjście do pizzerii razem z jego kolegami i koleżankami albo picie alkoholu na jakiś ogniskach lub przystankach. Jak znaleźć faceta który myśli poważnie o życiu i związkach?

Gość gość
Czyli chcesz trafić na bogatego. To go sobie poszukaj.

Gość gość
Ile masz lat? Chyba jeszcze gimbaza

Gość gość
Nie chodzi mi wcale o bogatego, nie chce wcale żeby mi wszystko sponsorował, ja mogę płacić za siebie, nie ma problemu. Chcę tylko spędzać czas wspólnie ale również aktywnie a nie tylko leżeć i się miziać albo siedzieć ze znajomymi. Nie mamy pieniędzy na kino? Ok zróbmy wycieczkę rowerami ale we dwoje a nie z tabunem przyjaciół. Z żadnym nie czułam związku partnerskiego. Tak w głębi serca to czuję, że nawet już bym mogła z kimś zamieszkać i razem prowadzić wspólny dom i budować ognisko domowe ale wiem, że to nie możliwe bo mam dopiero 15 lat i nawet jakbym kogoś znalazła starszego to rodzice by mi pewnie nie pozwolili.

Gość gość
Powinnaś poznać chłopaka z którym pochodzisz parę lat takiego ze 2-3lata starszego. A później można myśleć o mieszkaniu razem. Zmień towarzystwo nie umawiał się z rówieśnikami to jeszcze dzieci. Jesteś bardziej dojrzała poszukaj kogoś starszego co zaprosi do kina na spacer koncert itp Spędzi czas razem we dwoje czasem wspólnie ze znajomymi. Oni inaczej myślą on życiu.

Gość mirek dombrowski
gość 2018.04.09 w PL wielu facetów to nudziarze a jedyna rozrywka to chlanie, polecam wyjazd z katolandu do cywilizacji