Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obiecałem jej spotkanie i nie mam możliwości sie spotkać.

Polecane posty

Gość gość

Od dawna podobałem się koleżance z pracy. Od miesięcy. Zwolniłem się i następnego dnia poszedłem z kwiatami aby ją zaprosić na randkę.. nawet nie dała mi skończyć. Zgodziła się błyskawicznie. kilka dni później napisałem czy ma nadal ochotę odpisała, że nadal chcę się ona ze mną spotkać. Niestety jakoś krótko potem dostałem dwie złe wiadomości: ktoś mi zmarł oraz że moja mama jest ciężko chora w szpitalu.. załamało mnie to.. mieszkam za granicą w Londynie.. mam nową pracę a kiedy mam wolne latam odwiedzać matkę w szpitalu. Napisałem jej ogólnikowo, że przez miesiac będę niedostępny i nie będę mógł się spotkać bo ktoś mnie bardzo potrzebue w Polsce i będę poza zasięgiem. Już nie odpisała, dopiero gdy napisałem jej prawdę,dodając na końcu że przez jakiś czaschce sie trzymać z dala od imprez i tym podobnych wydarzeń (np, randki) kiedy moja matka ledwo oddycha w szpitalu. odpisała na whats app jak tylko odczytała wiadomosc.. niemal od razu odpisała, że jej przykro i że jestem do jej dyspozycji gdybym czegos potrzebował. Minął tydzień od tej wiadomości, Wiem że była we mnie zawsze zakochana i że chciała się bardzo spotkać ale ja teraz jestem całkiem rozbity, nie spię i nie jem. wróciłem do papierosów.. jestem w rozsypce.. boję się że jak odezwe sie po miesiacu to ona (mimo iż wie co mnie spotkało) nie będzie chciała sie już zobaczyć. Powinienem coś czasem do niej napisać ? Tylko co? Nie jestem w nastroju na flirt, ani nie mam zamiaru pisać do niej i się żalić jak mi żle teraz.. bo nie jestem typem czowieka co żali się na prawo i lewo. Myślę, że najlepiej będzie przetrwać ten okres i znowu do niej pójść będąc już pewnym, ze mogę się spotkać nawet następnego dnia czy jakoś niedługo. Co sądzicie?

Gość gość
napisz do niej i możesz się żalić, to nic złego, zobaczysz jej reakcje przy okazji gdy jest źle a nie tylko gdy jest dobrze

Gość gość
Że jesteś utytlanym dupkiem i nie licz na to że napiszesz do niej jedną wiadomość na rok akurat przed chęcią spotkania a ona poleci, chyba że głupia to poleci.