Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać kobietę dziewicę ?

Polecane posty

Gość gość
Polki są nawet paskudniejsze od niemek : /

Gość gość
18:50 Coś merytorycznego może w końcu? Obawiam się że to ja wymienię sobie chłopa nim on zdąży o tym pomyśleć :D w*********j na tę Ukrainę skoro tak cię podniecaja tamte kobiety. Droga wolna. Niżej niż bytowanie na babskim forum i pisanie o nich babochlopy upaść nie można Januszu. Ja jestem babochlopem a ty bobochlopem. Obly knur.. Kijem przez szmate pod groźba utraty życia bym nie tknela. Fu.

Gość gość
18:55 wszystkie są takie cwane i gnusne jak ty do czasu

Gość gość
A siedzę na tym forum bo mamy równouprawnienie o które takie babska jak ty walcza , miejsca a autobusie też bym ci nie ustąpił bo jesteś taka silna i samowystarczalna

Gość gość
Tylko kobiety można traktować jak kobiety :)

Gość gość
18:56 Do czasu aż się zestarzeja i skończą z kotem oraz skrzynka wina? Wybornie :D Ach ci mężczyźni. Tobie chüj także oklapnie ostatecznie. Wówczas zostanie jedynie stara, gderajaca nad uchem kochana Ukrainka. No może jeszcze udawanie jurnego buhaja na portalach randkowych podczas leżenia piwnym bębnem do góry na obsranej przez gowniak kanapie

Gość gość
18:58 Pewnie również z powodu równouprawnienia jesteś grubym pryszczatym leniwym knurem :D i z powodu równouprawnienia marnujesz czas na uzeranie się z babochlopem w necie

Gość gość
19:00 typowe polskie frustrowane babsko, mówisz gowniak? Bardziej męska już chyba być nie możesz ją też wolę mieć z ukrainka szczęśliwa rodzinę rozpieszczac ja chodzić z nią i dzieckiem na spacery a ciebie babonie też bym nie tknal, pewnie masz brzydką złą gębę jak większość ksieznoczkowatych polek

Gość gość
Sądzę że się mylisz :classic_cool: ale pozwolę ci przez grzecznosc tkwić w swojej wizji babochlopow bo jeszcze ci się światopoglad zawali i zaczniesz płakać. Co ty byś wolał każdy ma w dupje

Gość gość
I nie mów ze spędzisz życie z kotem bo pewnie wolałby popełnić samobójstwo niż mieszkać z taką czarownica :o

Gość gość
Ty sobie możesz co najwyżej kupić koze do j****ia

Gość gość
19:08 Czarownice od zawsze żyły z kotami. Doucz się. A tymczasem wypjerdalaj bi nudzisz peezdo.

Gość gość
Typowa polka jest niestety tylko dobrym materiałem na materac i worem na nasienie , ukrainki są ciepłe dobre kobiece czułe , chce się je tulic jak dziecko i nosić na rękach , od Polek niestety czuć prymitywizmem i wscieklym feminizmem

Gość gość
Pamiętam jak jedną Polką przeklinala dla popisu a moja znajoma ukrainka ja zgasila " ojej jaka z ciebie bohaterka " te kobiety nawet z klasą umieją zpripostiwac chamstwo