Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać kobietę dziewicę ?

Polecane posty

Gość gość
Taka dziewczyna się chociaż nadaje na żonę i matkę a nie taka latawica co zostanie matką z przypadku jak się nadstawi bogatemu i niby przypadkiem kondom pęknie , jak to robily kiedyś cwane puszczalskie

Gość itumeleng
Dziewice nigdy nie depilują miejsc intymnych włosy rosną im od 11 roku życia do teraz i dlatego mają problem z doborem stroju na plażę.

Gość gość
Po nieprzyjemnym zapachu intymnym. Blona jest pozostaloscia z embrionalnego stadium, sluzy ochronie przed bakteriami (glownie Fekal), na niej sie wszystko zbiera.

Gość gość
Ja się nawet nie całowałam nigdy :o a co dopiero jakieś lody :D

Gość gość
"Sie" to dosc trudno calowac, sprobuj kogos innego.

Gość gość
Po tym k***a że ma błonę dziewicza. Jak chcesz sprawdzić nowo poznana łaskę to musisz jak poprosić o rozkraczenie nóg i wsadzić 2 palce jak poczujesz błonę to dziewica. Tylko weź ochraniacz i wazeline na ryj bo z prostym nosem raczej nie wyjdziesz, a wazelina przyda się w celi

Gość gość
A tak poza tym do g****o wiesz autorze. Moja siostra to dziewica a ubiera się pięknie, pewna siebie, ładna i kobieca dziewczyna. Mężczyźni są śmieszni z tym swoim przekonaniem że wiedza wszystko o kobietach. Pewność siebie i swojego ciała płynie z duszy i charakteru a nie z faktu że miało się k****a między nogami. Z twojego opisu wynika że facet to katalizator kobiecości. Chciałbyś. A ja ci powiem co jest prawdziwym katalizatorem kobiecości - miesiaczkowanie. Nic tak nie wpływa na psychikę kobiety jak comiesięczna przypominajka o tym że jestes kobieta.

Gość gość
Faceci są śmieszni. I smutni zarazem.

Gość gość
Dziewictwo tak samo jak prawictwo to symbol szacunku do własnego ciała coś pięknego

Gość gość
Ja jestem dziewicą i wyglądam jak typowa szara mysz , mam 21 lat a seplenie jak mała dziewczynka i noszę za duze ciuchy , zdziwaczalam od braku seksu ale nie chce tego robić z byle kim , tylko z mężem :(

Gość gość
skromne kobiety się skromnie ubierają nie świadczy to o dziewictwie tylko klasie. Te co są puszczalskie mogą się bardziej wzywająco ubierać bo nic więcej do zaoferowania facetowi nie mają tylko ciało i gołą d**e

Gość gość
17 51, a prostaki wyrabiają sobie opinie o człowieku na podstawie stroju

Gość gość
Edit: 17:21

Gość gość
17:44 wybacz ale prostaczka to trzeba być ze by się ubierać jak do burdellu

Gość gość
A pewnie dla ciebie ten ubiór do burdelu to spódnica przed kolano i bluzka inna niż worek pod szyję.

Gość gość
Kobieco się powinny ubierać prawdziwe kobiety a nie feministyczny babochlop , wulgarny i głupi który na swoje krzywe syry wabi jelenia a później zatruwa mu życie kurka :O

Gość gość
A kobiety się powinny ubierać jak chcą i im wygodnie i kropka. To jest jedyna zasada

Gość gość
Polki się ubierają kobieco i na tym koniec bo z charakteru wulgarny Mietek z obwislymi jajami :O

Gość gość
Już chyba Niemki są mniej męskie od Polek

Gość gość
Po niektórych naprawdę to widać nie oszukujmy się. Wystarczy popatrzeć na te wszystkie oazowe szreki z gitara.

Gość gość
Polki dbają o siebie na tyle na ile warto dla polskich facetów. Facet oblech, śmierdzi, to i kobieta się nie będzie przecież stroic dla świni :)

Gość gość
18:01 wśród puszczalskich też jest masa oblesnych paszczurow tylko że nakładają 3 tony tapety i myślą że są miss :o

Gość gość
Widzę nazjazd troli o ego odwrotnie proporcjonalnym do swoich fiutkow :D

Gość gość
18:03 To nie na temat he? Trafiłam?

Gość gość
Odezwała się polska paskuda z twarzą konia , polki w większości w porównaniu do kobiet ze wschodu są paszczurami nawet jak się wymaluja

Gość gość
18:05 ty wogole kobiety nie widziałeś, najpierw musiałbyś wyjsc z pokoju, smrodzie, którego nikt nie chciał i od spódnicy matki się oderwać

Gość gość
A słownik to ty widzialas? Chyba ktoś tu trafił w czuły punkt jakiejś swietojwbliwej.

Gość gość
Swietojewbliwa ? Co to za słownictwo ona nie widziała słownika a ty kultury osobistej siebie warte

Gość gość
Ja bym chciał mieć za żonę dziewicę ,nie będę zużytej baby nigdzie dotykal po innym fuj

Gość gość
18:13 Zluzuj majty. Widzę jedno i drugie.