Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skutnamamaag

mój m myję usta po zrobieniu mi dobrze

Polecane posty

Gość skutnamamaag

Jestem atrakcyjną zadbaną dziewczyną dbam bardzo o higienę a pomimo tego Mój chłopak zawsze po zrobieniu mi dobrze ustami idzie do łazienki się umyć. Przykro mi się robi wówczas. Mój poprzedni Facet nigdy tego nie robił. Jaka może być tego przyczyna?

Może nie chodzi wcale o Ciebie, tylko po prostu uważa, że tak jest higienicznie? Miał jakąś kobietę przed Tobą? Jeśli miał inne i postępował tak samo, to pewnie oznacza, że to dla niego higieniczniej. Jeśli jesteś jego pierwszą, to może chce dobrze wypaść? Zapytaj go po prostu. ;) W najgorszym wypadku wybierz się do ginekologa...

Gość gość
Mój plucze domestosem

Gość gość
Mój pierwszy mężczyzna nigdy tego nie robił. Drogi tak i było mi z tego powodu przykro. Wróciłam do tego pierwszego i jesteśmy już kilkanaście lat razem. Dla tego pierwszego byłam jedyną kobietą i myślę, że ostatnią dla tego drugiego jedną z wielu. Wniosek jest tylko jeden!

Gość gość
Wariatka. Po stosunku się nie myj żeby mu przykrości nie robić.:D

Gość gość
to raczej nic zlego. Ale tez miałąm takiego "pedanta". Po spuscie mi na brzuch czy piersi, chciał leżeć w s*****e przez kilka godzin i też miał pretensje... Ok, mogę troche poleżec, poprzytulać się, ale potem idę normalnie pod prysznic, to naturalna sprawa i można wrócić do leżakowania.

Gość gość
Po prostu chce cie zaspokoić a potem idzie umyc usta.No bywa i tak. :) Może ma zakotwiczone w glowie ze to miejsce to jest brudne u każdego a moze nawet nie lubi lizac...a robi to dla ciebie ;)

Gość gość
A może nie chce mieć ryja w śluzie? Baby to czasem dobie wymyślają problemy. Tak bywa, jak się nie dojrzało do seksu.

Gość gość
po jakimś czasie te wydzieliny śmierdzą więc chyba dobrze że myje ,

Gość skutnamamaag
On miał kilka kobiet przede mną. Oprocz tego, że leci się myć od razu po minet.ce, to mało mnie przytula a gra wstępna jest króciutka. Zaczelam się zastanawiać czy ja go w ogóle podniecam.

Gość gość
Może on po prostu się brzydzi , nie lubi tego. Ja gdyby mi facet lizal, to już bym go nie pocalowala :P Dlatego, nie uprawiamy orala, bo ani on ani ja tego nie lubimy.

Gość gość
Moja musi pic wodę , jak połyka , ale nie robię z tego dramatu, tak samo on , przecież liże .

Gość skutnamamaag
No przyznam się ze czasami zdarza mi sie nie umyć psity 4 dni. Ale mam dużo obowiązkow więc nie zawsze mam czas :/ Myślę że powinien być bardziej wyrozumiały w tej sytuacji

Gość skutnamamaag
pytałam się go już o to czy lubi to robić... twierdzi że uwielbia... pytałam się też czy ze mną tam na dole wszystko ok.. powiedział, że tak i że jestem słodziutka. Możliwe, ze kłamie? czy meżczyzna gdyby mu kobieta tam na dole nie pasowała , to mimo wszystko, lizałby ją?

Gość gość
Niech zakłada kondoma na jezyk

Gość gość
22-58 przestań , liże i dobrze

Gość gość
Miał wiele- mówię Ci, dlatego tak robi. Zostaw go.

Gość gość
Ty dbasz o higienę i on też dba :p Umycie ust czy rąk nie zaczkodzi, zwłaszcza jeżli macie tego dnia widzieć się też z innymi osobami.

Gość gość
co za prostaki z was, po zrobieniu pały z połykiem dziewczyne się łapie za kudły i namiętnie całuje i zlizuje z jej ust własną sperme, to jest prawdziwa miłość tępaki średniowieczne, macie wiedze seksualną na poziomie przedszkolaka