Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byc bardziej ekstrawertyczna osoba

Polecane posty

Gość gość

tzn czerpac przyjemnosc z gadki szmatki wsrod wielu osob, nie traktowac tego jako obowiazek zgodnego zycia w spoleczenstwie? Wiem, ze gadka szmatka ma swoja funkcje tzn przelamanie lodow, nie ma tak, ze od razu glebokie konwersacje tak jak ja bym chciala, no ale chcialabym wlasnie bardziej cieszyc sie taka "gadka szmatka", ciekawic sie ludzmi itd.. Tzn ciekawie sie poczatkowo, ale jak przewija sie duzo osob to ciezko byc ciekawa kazda osoba tak jak to niektorzy robia, tacy energiczni, zywiolowi. Probowalam wyobrazic sobie siebie taka i nie umiem :p a wszystko to bierze sie z tego, ze chce poznawac sporo osob, bo chce znalezc przyjaciol, faceta. Zeby do tego doszlo to musze poznac duzo ludzi, nie moze mnie to meczyc, takim nastawieniem moge zrazic kogos fajnego, z kim nie bede mogla prowadzic gadki szmatki. Ma ktos jakies rady?

Gość gość
*ciekawa kazdej osoby

Gość gość
Nie ma nic bardziej żałosnego niż introwertyk silacy się na bycie ekstra :classic_cool:

Gość gość
noo ale dla wielu ludzi introwertycy to straszne dziwaki i tak dalej, mi tez jakos super z tym nie jest i chce cos zmienic. Nie uwazam, ze bycie introwertykiem jest zle, ale super mnie to nie uszczesliwia. Akurat ta cecha, ze szybko nudze sie ludzmi, dekoncentruje i malo interesuje jest strasznie przykra i nie chce tak.