Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAGADKA W jakim mieście wykonałem to zdjecie. I co przedstawia?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli nikt nie zgadnie wstawie drugie zdjęcie, mianowicie ratusz w tym mieście

Gość gość
Nikt nie wie? Podpowiem ze to nie jest ani Namyslow ani Opole ani żadne miasto od tego psychola z Namyslowa

Gość gość
W Namysłowie

Gość gość
Brawo Kofusz! Skąd wiedziałeś? Znasz to miasto? To może odgadniesz co to za budynek na pierwszym planie?

Gość gość
Zamość i moje ulubione rondo. Było wrzucić zdjęcie Urzędu Pracy, bo miałeś niedaleko do Placu Wolności :D ;)

Nie znam tego miasta, przyblizylem sobie zdjęcie, a na nim było napisane: "Kościół Franciszkanów wspieramy wielkie dzieło odbudowy" wpisałem w google i wyszło.

Gość gość
Kościół oo Franciszkanów, który od września jest w trakcie rewitalizacji. Są piękniejsze miejsca, które nadają się na tego typu zagadkę, gdzie nie ma tak banalnych podpowiedzi :P

Gość gość
To może coś wstaw to spróbujemy pozgadywac

Gość gość
Nie mam zdjęć z Zamościa w telefonie, bo po co mi takie, jak bywam tam przynajmniej raz w tygodniu :D Nie czuję się tam jak turystka. Tak samo mam z Lublinem - miasta, które znam od dziecka ;)

Gość gość
Wiedziałem że to kościół w Namysłowie :)

Kościół Franciszkanów, wS*pierajmy wielkiego dużego odbudowy a na samym dole jest jakiś adres, ale lupy mi brakuje, a także csi i ich sprzętu :classic_cool: *S

Gość gość
gość dziś Nie mam zdjęć z Zamościa w telefonie, bo po co mi takie, jak bywam tam przynajmniej raz w tygodniu smiech.gif Nie czuję się tam jak turystka. Tak samo mam z Lublinem - miasta, które znam od dziecka oczko.gif xxx A skąd jesteś tzn w jakiej miejscowości przebywasz? Ja np. jestem z Krasnegostawu (wieeem zadoooopie)

Gość gość
A co Ty chcesz od swojego miasta? Jestem z województwa lubelskiego, a tak dokładniej z powiatu zamojskiego ;) Z jakiej miejscowości już nie podam :P

Gość gość
To chociaż powiedz w jaką stronę świata od Zamościa? N, S, E, W czy coś pomiędzy?

Gość gość
Grechuta też był z Zamościa. I co ma piernik do wiatraka? Jest to byłe miasto wojewódzkie i bardzo mi przykro, ale nie znam żadnej z wymienionych kafeteryjnych postaci fikcyjnych.

Gość gość
Ale teraz Him nie mieszka tam?

Gość gość
Nie napiszę z jakiego miasta jestem, bo na ten powiat jest za mały i ma za mało miast. A jak napiszę, że z miejscowości turystycznej, to też jest strzał w kolano, bo każde jest turystyczne na Roztoczu :D

Gość gość
Przecież ja prawie nikogo nie znam z zamojskiego, wiec nie wiem skąd te obawy Niedługo ludzie będą sie bac powiedzieć z jakiego sa kraju, nie brnijmy więc w paranoję :D

Gość gość
Na takich górach nie podaję skąd pochodzę, czy gdzie mieszkam, bo już miałam problemy z jedną osobą. Gościu się tak nakręcił, że dopiero po dwóch latach dał sobie spokój z próbami nękania. Jedyny plus to fakt studiowania w Lublinie w tamtym czasie. Jak się raz człowiek sparzy, to woli się nie wychylać.

Gość gość
Miało być forach, ale autokorekta w telefonie wie lepiej co wstawić :D