Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega na badoo

Polecane posty

Gość gość

ma codziennie po kilka polubień, ostatnio mi pokazywał to miał jednego dnia 19 polubień i z tego 7 dziewczyn same do niego napisały. Codziennie ma chociaż jedną wiadomość i to od naprawdę ładnych dziewczyn. A mi aż głupio, bo ja przez rok dostałem może 10 wiadomości i to od bardzo średnich dziewczyn, a jak mam 5 polubień na tydzień to się cieszę jak głupi. DLACZEGO JEST TAKA RÓŻNICA?

Gość gość
Ja byłem tam kilka razy jakiś czas. Nikt prawie nie zajrzy tygodniami, nie napisze, nie będę przeszkadzać tam kobietom. Pustym mam nadzieję.

Gość gość
Twój kolega to przystojniak zapewne

Gość gość
Do tego ja mam wypełniony profil, napisane o sobie i zainteresowaniach, a on nie ma tam nic prócz zdjęć. Fakt, brzydki nie jest, bo lecą laski na niego na dyskotekach czy nawet na miejście, plażach itp. ale czy serio uroda aż tak się liczy?

Gość gość
na badoo liczy sie tylko uroda facetow a kobiety nawet brzydkie maja dosyc duze powodzenie

Gość gość
23.43 tak. To jest PIERWSZA rzecz (choc nie jedyna) na która ludzie zwracają uwage- tak samo kobiety jak i faceci. Możesz mieć wiele do powiedzenia, mnóstwo zainteresowań i być oczytany i elokwentny ale jeśli się kobiecie wizualnie nie spodobasz to nic z tego. I w drugą stronę tak samo dziala.

Gość gość
młode bydło to pustaki do kwadratu