Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasz partner, mąż kręci Was, ale tak naprawdę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa, czy Wasi faceci Was pociągają lub pociągali kiedyś tak, że przy nich 'miekna Wam nogi', a nawet mały dotyk powoduje dreszcze? Czy patrząc na nich miałyście kiedyś ochotę się na nich rzucić? Czy może to wszystko to głównie można zobaczyć na filmach i poczytać o tym w książkach? Przyznam sama, że w początkowej fazie znajomości z moim narzeczonym naprawdę byłam w stanie podniecić się, gdy mnie pogłaskał po ręce. Teraz już nie ma tej ekscytacji, chyba za bardzo się znamy. Ciekawa jestem jak to jest u Was? Byłyście kiedyś z facetem, który podobał się Wam tak, że dalybyscie się mu przelecieć tu i teraz, gdyby tylko pstryknął palcem?

Gość gość
wyluzuj, ile ty masz lat. Nuda.

Gość gość
Tak, kręcił mnie i kręci, fakt że jest inaczej niż kiedy zaczęliśmy sypiać ze sobą i potrafiliśmy z łóżka całe popołudnie, wieczór i noc wychodzić jedynie do toalety i po jedzenie. Ale dalej jest "to coś", i bywa że wystrarczy dotyk albo słowo na ucho, zamykamy drzwi jak wiemy że dzieci są zajęte i szybki seks, gdziekolwiek... dzieci na szczęście na tyle duże że można je spuścić z oka na chwilę, a na tyle małe że nie rozumieją co się dzieje. Z nastolatkami już nie będzie tak różowo :D ale nastolatkom można dać ekstra kieszonkowe i wysłać na pizzę. Jesteśmy 11 lat ze sobą. Ma swoje wady, ba- bardzo dużo, ale w łóżku jest tak dobrze że na wiele jestem w stanie przymknąć oko.

Gość gość
Tak , kreci mnie i to cholernie , kreci mnie z kazdym rokiem coraz bardziej a jestesmy razem 16 lat