Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

faceci szukają tylko lasek z własnym mieszkaniem by mieli gdzie bzykać.

Polecane posty

Gość gość
Hotele pozamykali?

Gość gość
Hotel to z 200 zł nawet zarabiając minimalną stać się raz w miesiącu zaprosić prostytutkę do hotelu. a mieszkanie to setki tysięcy.

Gość gość
ja mam własne mieszkanie wynajęte i nie che mi sie dup spraszać na bzykanko wole hotel

23:22 chyba mnie nie rozumiesz przecież ja jestem dziewczyną :D i piszę z autopsji, pytania o moje warunki lokalowe pojawiały się w niemalże każdej konwersacji na tinderze z panami przynajmniej 5na10, kiedy z góry było wiadome, że seksu nie szukam. mieszkania nie będę kupować tylko po to, żeby podnieść swoją wartość na rynku matrymonialnym. faceci bardzo lecą na pieniądze i nie rozumiem, dlaczego się o tym nie mówi.

Gość gość
Tinder i inne portale/aplikacje randkowe to goowno. Idź do klubu/dyskoteki gdzie widzisz facetów twarzą w twarz.

Gość gość
co ty bredzisz kobieto

Gość gość
poszukaj sobie starszego faceta takim facetom malolatom sie w doopie przewraca

ej no ale ja nie mam znajomych chodzących do klubów to jak mam iść do klubu :D może faktycznie starsi są lepsi, rozmawiałam tylko z rówieśnikami.

Gość gość
Koleżanka się zgodziła że za chatę odda się również koledze chłopaka i była zerżnieta w trójkącie. Ale miała problem bo kolega był lepszy i związała się z kolegą chłopaka. W ten sposób chłopak stracił dziewczynę i został wydany ha ha ha. Mój chłopak by nie poszedł by na taki układ. Co prawda ma swoją chatę nie musi żebrać od kolegów.

Gość gość
Taka prawda.