Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na sex trzeba tak długo czekać?

Polecane posty

Gość gość

Ponad cztery miesiące razem i dopiero drugi raz widziałem jej piersi, tam nawet się nie da dotknąć, nie mówiąc o czymś więcej. Cały czas jej powtarzam, że jest tą jedyną, że tylko z nią chcę być więc i tak do tego dojdzie. Czemu kobiety mają taki opór przed sexem?

Gość gość
Nie wszystkie na taką żeś trafił

Gość gość
bo są kobiety asekualne też lub miała seks i ma uraz i tyle jezu typie każda kobieta jest inna , a ty już wymagasz jedna lubi ostry seks każdego dnia i bedzie cie błagac żebyś się po pracy do niej dobrał i bedzie cie stale kusic a inna nie bedzie miała ochoty i robi to z obowiązku raz na miesiąc albo wcale

Gość gość
4 miesiące masakra jakaś ;u mnie max to było 2 tygodnie ,albo jej nie zależy albo nie lubi sex niektóre tak maja

Gość gość
Albo tobie zależy i czekasz albo nie. Debile k***a :D a później płacz. I pisze się seks wiesniaku

Gość gość
Jeśli jest ja ktoś wyżej napisał to daj spokój sobie bo będziesz się męczył z taka i prędzej czy później odnajdziesz albo zdradzisz

Gość gość
Wy serio piszecie, że tak może być źle potem? Może tak być na prawdę, że kobieta nie lubi sexu i nie będzie za bardzo chciała nawet już później, np po roku nawet się nie rozkręci?

Gość gość
bo 14-latki tak Maja. Poczekaj jeszcze z 3 lata a zaczna sie w niej budzic kobiece instynkty

Gość gość
16 ma ale jak ja pamiętam to już wieku 14 mi się chciało i gdybym miał okazję to bym robił.

Gość gość
Ile ja bym oddał za taką porządną kobietę... wiesz jak trudno o taką porządną kobietę w Polsce? Szanuj ją... każda inna by się wypięła już po 3 radce.

Gość gość
jak miałem 14 lat to już z moją rówieśniczką pełen petting był. Ale ona się od 12 roku masturbowała ja zresztą też to po prostu skoro i tak to robiliśmy to jako para postanowiliśmy to robić razem. Najpierw było tak, że robiliśmy to razem patrząc na siebie ale każdy dotykał się sam ale już następnym razem doszliśmy do wniosku, że poco tak skoro możemy się wzajemnie pieścić manualnie i oralnie zresztą . I było fajnie i bezpiecznie bez ryzyka ciąży ale byliśmy spełnieni i odprężeni a rodzice nigdy się nie dowiedzieli, że to już w takim wieku - tak aż do 17 rż kiedy był pierwszy raz z penetracją.

Gość gość
Ile macie lat? To takie dziwne ze dziewczyna sie szanuje i nie pozwala na wiecej?

Gość gość
Nie rozumiem Polskich facetów :/ Jeden piszę o dziewictwie drugi o puszczalskich a trzeci o normalnych ... ZDECYDUJCIE SIE KURRRWA

Gość gość
Ona ma 15 ja mam 17, tez lubię porządne dziewczyny które nie chodzą do łóżka z przypadkowymi chłopakami ale ona ze mną może bo jej powiedziałem, że jest tą jedyną i czuję tak na 100% więc i tak będę jej jedynym a ona moją jedyną, sex będzie w naszym związku i tak i tak więc może śmiało się ze mną kochać, nie pomyślę o niej źle. Obawiam się jednak, że ona nie czuje tego samego do mnie co ja do niej:(

Gość gość
ma 16 nie 15, pomyliłem się.

Gość gość
do 14:37 Co to znaczy ze szanuje?? Jak ktos nie wspolzyje to sie szanuje?? Jebnij sie w ten durny leb. Jakby Ci sie kobieta po 2 miesiacach chodzenia rozebrala i powiedziala wez mnie, a Ty odpowiedzialbys nie, to myslisz ze opowiedzialaby kolezanka ze sie szanujesz bo jej nie chciales przeleciec ?? Hipokryzja.

Gość gość
To ja się nie szanuję bo uprawiam seks jak mam ku temu okazję. Ale jak ktoś woli się szanować nieuprawiając seksu to jego sprawa i jego strata.

Gość gość
15-16 lat tak ten wiek to autorytet z dziedziny życie uczuciowe i seks ,proszę was dorosnijcie.

To proste, lasce nie zależy na sexie, zależy jej na Tobie, twoim czasie, zyciu, zasobach itd. dawanie Ci zbyt szybko i zbyt łatwo jest frajerstwem. A chciałbys sie zadawać z frajerką?