Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość
w jaki sposob?

Gość gość
Pytalem jej co do mnie czuje, mowi ze to byla to tylko znajomosc i ze nadal jest tylko znajomoscia. Powiedziala ze ejstem dla niej potulnym kolegą. Okazalo sie ze codziennie tez rozmawia z 2 innymi w taki sam sposob, codziennie do pozna w nocy. Tez uwaza ich jedynie za przyjaciol. Czy to jest normalne? Przebiera sobie w znajomych robiac wszystkim nadzieje

Gość gość
Wiem ze jest dobrym czlowiekie, bardzo czula i urocza, ale chyba sobie nie zdaje z tego sprawy ze krzywdzi innych. Robi niepotrzebna nadzieje. Nie zdziwilbym sie jak by to samo stalo sie z tymi dwoma.

Gość gość
a skąd Ty takie informacje czerpiesz? No chyba nie od niej? I może w dodatku nieprawdziwe. Tak obrzydz ją sobie, masz w tym jakiś cel.

Gość gość
Od niej. Cow tym dziwnego. Skoncz juz trollku

Gość gość
Nie obrzydzam sobie jej, nie rozumiem poprostu jej zachowania.

Gość gość
Nie mam zadnych zlych intencji co do niej, ciagle do niej cos czuje. Nie pozwolilbym zeby kto kolwiek zle o niej mowil.

Gość gość
Ale sam wyszukujesz na nią złe rzeczy.

Gość gość
Jeśli chcesz ograniczać ją, bo jesteś zazdrosny -ogranicz także siebie.

Gość gość
Nie jestem zazdrosny, chodzi mi jedynie o jej postepowanie, to ze sobie rozmawia z kims jeszcze nie obchodzi mnie, obchodzi mnie czemu byla taka wobec mnie, jezeli od poczatku mialem byc tylko znajomym. Po co te mile slowa, serduszka, codzienne pisanie(tez w nocy) zarty o zwiazkach. PO CO?! Ja mam uczucia, nie jestem z kamienia, przezywalem to i to naprawde mocno. wciaz przezywam. A tej dwojce wspolczuje, tez pewnie sie zawiodą. W jaki sposob ja ograniczam?! Nie mam prawa decydowac co robi i kiedy. Gdy byla na imprezie nic nie pisalem w stylu ,,z nikim nie tancz'' czy cos. Spytalem sie czy jest cala, jak sie bawi itd. Nie jestem typem wulgara, nigdy bym nie skrzywdzil prawdziwej kobiety nawet slowem. Tym bardziej anioła jakim ona jest :C

Gość gość
to ze ty ograniczałeś/łaś kogos, albo ciebie ograniczano to nie znaczy ze zaraz ja tez to robie.

Gość gość
a wspomnialem o tamtych kolesiach, bo tak samo z nimi rozmawiala. Tak mi powiedziala, ze to normalna rozmowa z kolegami. Ciekawe czy oni tez mysla tylko o kolezenstwie

Gość gość
Hehe przeciez z ludzmi sie rozmawia. Co bylo szczegolnego w tych rozmowach ze jestes az tak zazdrosny i zaborczy?

Pewnie nic szczególnego, dziewczyny lubią używać serduszek i buziaków pisząc do kolegów i koleżanek. Dużo chłopaków nigdy nie miało takich relacji i za pierwszym razem mogą się srogo przejechać. Ona jest od Ciebie starsza więc pewnie widzisz ją jako kobietę, pewnie ma też sporo dobrych cech ale to nadal niedojrzała dziewczynka jest, niektóre dojrzewają mentalnie szybko, sporo w wieku 25-30, a nie mało do starości lata jak podlotki. Żeby nikt mnie nie najechał, to nie twierdzę, że wszyscy faceci dojrzewają koło 20 ;p

Gość gość
Tak jak mowie, zamykam temat. A ty kolezko znajdz sobie kreatywniejsze zajecie niz irytowanie ludzi ktorym sie nie powodzi. Pewnie sam jestes c***a wart i dreczysz innych

Gość gość
oczywiscie nie ty Żw24

Gość gość
Spotkaj sie i pogadaj z Nia. Proste i najlepsze rozwiazanie. Na odleglosc to sa tylko domysly.