Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy donioslybyscie na patologiczna siostre,ktora ma 10cioro dzieci i nie zajmuje

Polecane posty

Gość gość

Siostra oszalala. Nikt juz jej nie uwaza. Opieka umywa rece bo nikt nie chce z nia zadzierac bo to wariatka,pisze do kuratorium non stop bo nawet jak nauczyciel podniesie glos na jej dziecko to juz prokuratorem straszy. Konkubent siedzi i pije,na laptopie gra w karty,dziec***ala,pija,najstarsze maja 16,nie chodza do szkoly,czesto opiekuja sie najmlodszymi. Dzieci w wieku 16,15,12,11,8,5,3,1 Do tego pracowala w parabankach i nakradla pieniedzy ,poszla na ugode z prokuratorem i splaca dlug ale z kasy dzieci. Dzieci nie maja co jesc.. Juz ktos dwa razy napisal do Rzecznika praw dziecka ale nikt nic z tym nie robi,oddaja sprawe naszej opiece a oni maja gdzies. Mysle ze jakbys napisala o tym ze dzieci nie maja co jesc i ze opieka nic nie robi to moze w koncu by sie za to wzieli? Nie wiem co robic. Dzieci ida na zatracanie a nikt nic z tym nie robi

Gość gość
Pierwsza trojka(w tym blizniaki) z kryminalista,kolejna dwojka z menelem,8 letnie blizniaczki ojciec nieznany i ostatnia trojka z obecnym konkubentem recydywista.

Gość gość
Opieka umywa ręce bo osoba z patologii, karana i odnotowana we wszelkich rejestrach straszy nauczycieli zgłoszeniem urojonych krzywd do prokuratury? Coś niezbyt logicznie wyszło.

Gość gość
gość dziś Opieka umywa ręce bo osoba z patologii, karana i odnotowana we wszelkich rejestrach straszy nauczycieli zgłoszeniem urojonych krzywd do prokuratury? Coś niezbyt logicznie wyszło. x Ależ właśnie to jest logiczne. Odnotowana jako złodziejka, ryja wszędzie drze, donosy i skargi pisze. Zadrzyj z taką, to nie wiadomo, czy ci domu nie podpali. Sama byś się trzymała od takiej z daleka.

Gość gość
Pewnie, że doniosłabym, ale nie wiem gdzie skoro nikt nie reaguje...może do mediów. Jakby zrobił się z tego syf to ktoś w końcu zainteresował się tą patuską.

Gość gość
Wlasnie tak jest! Jak nie dali jej socjalnego mieszkania to napisala do KACZYNSKIEGO,zaraz dostala w bloku mieszkanie. Wszedzie pisze,na wszystkich dzwoni,kazdy jej sie boi.

Gość gość
W takiej sytuacji jak opisujesz żaden donos nic raczej nie pomoże.

Gość gość
nie, na rodzine sie nie donosi. chyba ze tam jest skrajna przemoc, łamia dzieciom rece, itp. pewnie to raczej wina tego faceta, bo w rodzinie to facet głównie zarabia, jak facet jest do d**y to rodzina prawie zawsze ma nedze

Gość gość
A ja sie zastanawiam kto normalny bierze kobietę z tyloma dziecmi juz, ten jej konkubent moze byc zwyklym pedofilem. Przyjrzyj sie mu uważnie.

Gość gość
w dobie 500 plus chyba dzieci sa atutem? zreszta czy ten gosc jest normalny, bo chyba nie? Pijak pewnie bez mieszkania, to chyba wybrzydzac nie moze

Gość gość
Ja bym do uwagi zglosila.juz ostatnio bylo o pobitym 2,5 latku przez konkubenra matki dziecka, w domu patola a opieka nic nie widzi...jak zwykle

Gość gość
"Jak nie dali jej socjalnego mieszkania to napisala do KACZYNSKIEGO,zaraz dostala w bloku mieszkanie. " Dziwne to. Serio. Do Kaczyńskiego na pewno piszą ludzie w różnych sprawach i ktoś to w ogóle czyta ?

Gość gość
dobrze że od razu do Dudy nie napisała :-D k***a jakie bajki :-d

Gość gość
No powaznie napisala do Kaczynskiego. Dostala odpowiedz,sama czytalam. Postraszyla wojta tym pismem,przestraszyl sie ze zaraz sie za niego wezma a on na emeryture teraz odchodzi i jej dal Tak jak piszecie,on jest bez mieszkania,dzieciaki mowia ze siedzi gra w karty na laptopie i tylko piwo i papieros i jeszcze wysyla najstarsze latem do pracy. Nie wiem co mam robic,nie moge tego tak zostawic,najstarsza siostrzenica prosila mnie o pomoc.mowi do mnie tak:ciocia ja juz tylko czekam az ona zdechnie,jak urodzi jeszcze jedno to ja sie zabije,nie chodze do szkoly bo ona lata po kolezankach a ja musze pilnowac dzieci a ten szmaciarz siedzi i pali fajki. To jej slowa :-(