Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na forum kobiety które są w długoletnich związkach i dochowują wierności?

Polecane posty

Gość gość

Czy są na forum kobiety które są w długoletnich związkach i dochowują wierności swoim mężom (partnerom)? Ciekawi mnie czy jeśli odpowiedź jest twierdząca, to jak trudne było/jest dochowanie wierności w twoim przypadku?

Gość gość
Może o mężczyzn tez warto zapytać? Niech się pochwalą swoją wiernością? :)

Gość gość
Ja jestem wierna w zwiazku od 24 lat i nie bylo nigdy problemu, wiernosc zachowac. Musze jednak dodac, ze to moj drugi zwiazek, zawarty juz w wieku dojrzalym. W pierwszym zwiazku wiernosc skonczyla sie po 4 latach, seksualnie nudno bylo juz po 3 latach zwiazku.

Gość gość
podnoszę.

Gość gość
Jestem 7 rok w związku i nigdy nie miałam nawet ochoty zdradzić. Ale to pewnie dlatego, ze mój mąż naprawdę mnie kocha i o mnie dba :)

Gość gość
gość dziś To dopiero siódmy rok. Zobaczymy co będzie za następne 7 lat.

Gość gość
Ja jestem 11lat w zwiazku. Meza nie zdradzilam...ale nie jestem pewna co do drugiej strony :/. Logiczne ze nie zapytam go czy mnie zdradzil bo sie nie przyzna heh ale mam pewne przypuszczenia ze w tych pierwszych latach mnie zdradzil.

Gość autorrr
gość dziś No widzisz. I myśl o tym, że mógł cię zdradzić, ta niepewność musi cię boleć. :( Dlatego mam takie duże wątpliwości czy to wszystko ma sens. Mam nadzieję, że też był wierny i tego ci życzę.

Gość gość
"gość dziś gość dziś To dopiero siódmy rok. Zobaczymy co będzie za następne 7 lat." x Nie dopiero, a "aż". W wielu związkach pierwsza zdrada następuje jak tylko pojawi się rutyna, a wiadomo, ze rutyna jest czymś nieuniknionym, choć niekoniecznie negatywnym. Jeżeli chodzi o faceta to jestem pewna, że to "ten". Gdybym chciała to już dawno bym go zdradziła, uwierz - przystojnych adoratorów mi nie brak. Ale nie zamierzam.

Gość gość
Malo kobiet jest dzis wiernych tak jak i porzadnych. Lewactwo feministyczne jest w natarciu i propaguje rozwiazlosc.

Gość gość
17.44 no ta mysl towarzyszy mi do dzis. Byl moment ze mnie to psychicznie wykanczalo, ale nie dawalam po sobie poznac. Mysle ze mnie zdradzil... Byly ze tak to powiem sytuacje,w ktorych byl zmieszany, w ktorych jego wypowiedzi nie mialy logiki, gubil sie w zdaniach itd i to tylko utwierdzilo mnie ze mogl to zrobic

Gość gość
Facet dotrzyma wierności hahaha

Gość gość
gość dziś Tak samo jak i kobieta. Zdradzacie równie często co mężczyźni. Badania to pokazują jak na dłoni.

Gość gość
Śmieszą mnie baby co tak zarzucają facetom niewierność i tendencję do zdrad, gdy fakty są takie, że kobiety zdradzają tak samo często...

Gość gość
gość dziś Hipokrytki

Gość gość
Kobiety rzadko zdradzają

Gość gość
13 lat w związku 5 po ślubie nigdy nie zdradziłam,nie przyszło mi to nigdy na myśl choć kryzys był,slubowalismy przed Bogiem dla mnie to jest ważne,także u mnie to nie wchodzi w grę,jest dobrze tak jak jest i nie w głowie mi inni faceci

Gość gość
30 lat. Oboje jesteśmy sobie wierni. Nigdy nawet nie pojawiła mi się myśl o zdradzie.