Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaręczyny

Polecane posty

Gość gość

Chciałem spytać o radę czy pierścionek za ok 10 tys. będzie odpowiedni na zaręczyny?

Gość gość
Trochę biednie :(

Gość gość
No faktycznie trochę słabo :-( Skoro uważasz, że dziewczyna jest już warta tego, żeby się z nią żenić to tak 25 tys. powinieneś zapłacić za pierścionek.

Gość gość
50 minimum.

Gość gość
przełóż zaręczyny i w tym czasie odłóż drugie tyle

Gość gość
Wiadomo, że każda kobieta by chciała super pierścionek zaręczynowy, żeby później mogła się nim pochwalić, koleżankom z pracy, itp. Mój znajomy też planuje zaręczyny i jak powiedział mi, że na pierścionek ma odłożone dopiero 20 tys. to doszedłem do wniosku, że to dobrze, że nie mam dziewczyny.

Gość gość
O żesz, tyle powiem

Gość gość
Ja też bym chciała dostać takie pierścionek na zaręczyny, ale mój nieszczęsny chłopak musiałby odkładać na niego z 5 lat :-(

Gość gość
Fajnie, że są w Polsce faceci, którzy potrafią docenić kobietę. Taki pierścionek to pamiątka na całe życie.

Gość gość
Ooo to mój słabo wypada przy tej propozycji za 10k bo kosztował ok 3,5 tys. :-( Chyba muszę przekonać męża na jakąś rekompensatę :-)

Gość gość
Drodzy forumowicze… Nadszedł jednak czas w którym jak każdy student muszę zmierzyć się z napisaniem pracy, oczywistym jest również że jak każdy student (nie licząc tych z legend) zostawiłam to na ostatnią chwilę… Piszę pracę na temat wpływu przedmiotów na ludzi, za cel obrałam sobie PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY. I tu moja prośba… JEŻELI BYŁAŚ LUB JESTEŚ ZARĘCZONA - BARDZO PROSZĘ POŚWIĘĆ MI SWOJE 10 MINUT I WYPEŁNIJ MOJĄ ANKIETĘ. Bardzo mi to pomoże a może i Ty dowiesz się czegoś ciekawego o sobie? Jeżeli ktoś ma mamę, siostre, przyjaciółke, znajomą która mogłaby wypełnić moją ankiete a Wy podesłałybyście im link byłabym bardzo wdzięczna. Wszelkie udostępnienia mile widziane!!! Dzisiaj Ty pomożesz mi, jutro ktoś pomoże Tobie usmiech.gif To są tylko informacje do celów naukowch, nigdzie nie zostana udostępnione - jedynie w tej jednej pracy licencjackiej. Podaję link do ankiety: https://www.survio.com/survey/d/T5J1G6V8J3Z0T5S7W To nie jest żadna reklama a tylko studentka potrzebująca informacji. Mail podany jest w ankiecie jezeli ktoś miałby pytania. Pomóż studentce!

Gość gość
co szpanujesz

Gość Studentka i pierścionek
Hej dziewczyny! Mam prośbę! Właśnie piszę pracę o pierścionkach zaręczynowych i baaardzo potrzebuję pomocy! Jestem studentką która pisze swoją pracę licencjacką i potrzebuje pomocy... Czy byłaś kiedyś zaręczona, jesteś zaręczona lub po ślubie? Jeżeli tak, poszę poświęć 5 minut i wypełnij moją ankietę! https://www.survio.com/survey/d/T5J1G6V8J3Z0T5S7W Każde wypełnienie ankiety jest dla mnie ważne - bo jak każdy student zostawiam wszystko na ostatnią chwilę... To nie jest żadna reklama a zdesperowana studentka :) Z góry dzięki za pomoc :)

Gość Marcelmarcelek998
Za tą cenę z pewnością kupisz prześliczny pierścionek zaręczynowy w sklepie https://aclari.pl/pierscionki/ Dla mężczyzny wybranie pierścionka zaręczynowego jest momentem nie tylko trudnym, ale i stresującym, w końcu jego ukochana będzie nosiła go do końca życia. O wiele łatwiej mają panowie, którzy zdecydowali się zrezygnować z elementu zaskoczenia i pierścionek wybrać razem z przyszłą narzeczoną. To coraz częstszy sposób poszukiwań zaręczynowego pierścionka, choć samym oświadczynom odbiera nutę tajemniczości i romantyzmu. Pamiętajcie, że idealny pierścionek zaręczynowy powinien odpowiadać charakterowi i osobowości kobiety, której go ofiarujecie, najłatwiejszym sposobem będzie dokładne przyjrzenie się sposobowi jej ubierania i noszonej przez nią biżuterii: czy jest nowoczesna, tradycyjna, delikatna, prosta i geometryczna, czy bogato zdobiona, z jakiego kruszcu jest wykonana? Jeśli potraficie odpowiedzieć na te pytanie, dużo łatwiej będzie Wam znaleźć pierścionek, który przypadnie do serca Waszej ukochanej

Gość gość
Aclari.pl. A jeśli chodzi o komentarze tych zadętych "bogaczy" i niedocenionych kobiet, których pierścionki kosztują "tylko" 3,5k.... słów brak. 10k to strasznie dużo, ale jeśli tyle chcesz wydać, to wydawaj w dobrym miejscu

Gość gość
Wez spierdalaj