Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręci mnie wizja bycia luksusową prostytutką. Macie tak

Polecane posty

Gość gość
dziś Tak, na obecna chwile chce dalej pracowac. Na roskie obecnie mam 9 swoich ogloszen i na kazdej zdjecia w innej sceneri i w innej bieliznie. Sa to w sumie zdjecia z 3 roznych sesji. Podczasjednej sesji parokrotnie sie przebieram i zmianiamy scenerie aby mozna bylo zrobic rozne ogloszenia. Apartament drogi, ale jak wezme sie w garsc to w ciagu nie calego tygodnia mozna na niego zarobic.

"A zapach jego stóp sprawił ze mnie prawie mdliło" x I tym radosnym akcentem można już zakończyć ten zacny temat.

Gość gość
a mialas prawiczkow?

Gość gość
Prawdziwa nimfetka.

Gość gość
dziś Nie ma zadnych sadystow, za duzo sie naczytalas. A seks bez gumy jest raczej nie mozliwy. Nie ma dziewczyn do towarzystwa ktore robia to bez gumy a juz na pewno nie te Lux.

Gość gość
gość dziś Prawdziwa nimfetka. x A co ma bycie dorastającą dziewczyną do prostytucji?

Gość gość
Evryfink. Aj ges.

Gość gość
gość dziś Jest duże ryzyko bo ci z kasą są często sadyści. Również chcą bez gumy i skończysz z HIV! Odradzam ale lepiej jest gdy jak masz faceta to by on wiedział i się zgodził być przy każdym spotkaniu wtedy będziesz bezpieczna i mogą chcieć nie którzy klienci trójkąt to masz swego faceta. Również spokój psychiczny przed swoim facetem że gdy się wyda to może odejść. X Dlaczego akurat ci z kasą to sadyści? Skąd to powiązanie?

Gość gość
To forum to naprawdę idealne miejsce by znienawidzić z całego serca kobiety :D

Gość gość
gość dziś Evryfink. Aj ges. x Uhm. Niewydymka czy krypto dopodajka :D ?

Gość gość
Luksusowa prostytutka. Jakieś pytania?

Gość gość
gość dziś Luksusowa prostytutka. Jakieś pytania? x Skoro każdą dorastającą dziewczynę masz za divkę to do luskusu ci daleko z takim ciasnym łebkiem :D 🖐️ Niewydymana albo niechciana. Proste.

Gość gość
Jak to każdą? Tylko ciebie. To jednak diametralna różnica, skarbie. Fantazjuj dalej, łebku.

Gość gość
Odpsisalam na pytania odnosnie klientow i pray ktore mi zadaliscie na poprzedniej stronie.

Gość gość
Największy fun jest wtedy kiedy k****isko wyzywa dziewicę od dziwek 🖐️

Gość gość
Na twoim miejscu poczekalabym jeszcze kilka lat. Twoja wartość wzrośnie.

Gość gość
22:53 Rady od ścierwa zawsze spoko 🖐️

Gość gość
gość dziś dziś Moi klienci to zazwyczaj typowe Janusze zaniedbane lekko a wiec mi sie nie podobaja. Wazne by byli czysci. Po wejsciu gdy sie rozliczamy to kazdemu daje czysty recznik i zaprowadzam go do lazienki. Wiekszosc mezczyzn ktorzy przychodza jest znosna bo mimo ze nie sa atrakcyjni to sa czysci i nie ma problemu. Sa tacy jednak ktorzy z higiena maja na bakier i to jest obrzydliwa strona tej pracy. Zdarzaja sie tacy ktorym smierdzi spod pach i to dosc czesto. Ostatnio na przyklad mialam sytuacje gdzie klient chcial odwroconego jezdca (on lezy a ja go ujezdzam plecami do niego). A zapach jego stop sprawil ze mnie prawie mdlilo i blagalam w myslach aby juz doszedl. Generalnie jesli chodzi o reszte to tez sa w miare znosci. Meczy jednak ciagle odpowiadanie na te same pytania 'Jestes stad' , 'Studiujesz?' ,'Co robisz poza tym' itp. Czasem zdarzy sie jakis obrzydliwy nachalny typ(zazwyczaj stary dziad) ktory jest ordynarny i nie rozumie ze czegos nie chce. Np. smierdzi mu z buzi (poza tym jest brzydki i stary) a nie rozumie ze nie chce z nim sie calowac(robie to tylko z wybiorczymi). Najgorsi sa tacy co przychodza pod wplywem narkotykow i im nie stoi. Nie rozumieja tego ze nic z tego nie bedzie. Wtedy cala godzine musze sie meczyc. Trzeba na sile stawiac im penisa ktory i tak bedzie flakiem. Reka to pol biedy ale od ciagniecia flaka ustami po 10 minutach juz mam dosyc. Najgorsze jest to ze oni sa strasznie napaleni ale nie staja na wysokosci zadania. Zawsze pytam ich po co brali narkotyki a oni mi odpowiadaja ze mysleli ze bedzie lepszy seks. Pijanych w ogole nie przyjmuje i gdy slysze podczas rozmowy ze ktos jest pod wplywem to mu dziekuje. Czasem przychodza dewianci ktorzy lubia jak zadaje im sie bol np. wbija paznokcie w jadra albo je wykreca, jednak tacy nie sa na porzadku dziennym, a raczej rzadko. Raz chcial do mnie przyjsc tranwestyta ktory przebiera sie za kobiete, ale odmowilam. X Ojej :( Przykro mi, że spotykają cię w pracy aż tak trudne sytuacje. Nie myślałaś o tym, by jakoś bardziej ich selekcjonować? Pewnie wiązałoby się to z tym, że nie byłby to twój główny zarobek, ale nie wyobrażam sobie takich sytuacji :( Fajna dziewczyna jesteś i inteligentnie piszesz. Szkoda byś przeżywała taki dyskomfort. Na tym blogu, który któraś z Was polecała, jest to jednak przedstawione mniej skrajnie jak tak czytam. Może autorka przemilcza pewne rzeczy. Człowiek z boku jednak sobie inaczej wyobraża coś takiego. Autorka.

Gość gość
Nie mam fantazji o byciu dymana przez starego, bogatego dziada w którym upatruje autorytetu więc s****wem raczej jest ktoś inny.

Gość gość
gość dziś Ty jesteś dymana w realu przez oblechów i to jeszcze za dopłatą :D 🖐️

Gość gość
dziś Tak podsumowywujac, to takie sytuacje jednak nie zdarzaja sie caly czas. Co do brudasow to gdy przekraczaja prog i wieszaja kurtke na wieszaku to zazwyczaj tego nie czuc jeszcze. A poza tym wychodze z zalozenia ze skoro dostal czysty recznik, a w lazience jest prysznic i stoi tam meski zel to bedzie wiedzial co robic :) Gdy wraca i od niego smierdzi, to glupio mu podziekowac i odprawic do drzwi gdy juz na wejsciu sie rozliczylismy. Jednak tak jak mowie, to zdarza sie moze raz w tygodniu. Reszta klientow jest ok. A co do tych po narkotykach to tez nie od razu widac to zawsze.

Gość gość
23:01 Nie pochlebiaj sobie ściero. O apartamencie za trzy patole jak komentująca wyżej czy nawet parkingu pod Lidlem to ty sobie możesz co najwyżej pomarzyć. Ciebie się bierze jak pies pod dyskontem :D

Gość gość
gość dziś dziś Tak, na obecna chwile chce dalej pracowac. Na roskie obecnie mam 9 swoich ogloszen i na kazdej zdjecia w innej sceneri i w innej bieliznie. Sa to w sumie zdjecia z 3 roznych sesji. Podczasjednej sesji parokrotnie sie przebieram i zmianiamy scenerie aby mozna bylo zrobic rozne ogloszenia. Apartament drogi, ale jak wezme sie w garsc to w ciagu nie calego tygodnia mozna na niego zarobic. x Dzięki za podzielenie się doświadczeniami. Ciekawy wątek. Taka szczerość jest rzadko spotykana. Tak jak autorka nie rozumiem tego, czemu ty nie selekcjonujesz tych klientów. Taki seks faktycznie brzmi strasznie. Skoro opłacasz 3 tysiące apartament to możesz podwyższyć stawkę. Czemu tego nie zrobisz? Fajnie że masz silny charakter, bo wiele kobiet by nie dało rady , ale po co się męczyć? Stać cię na więcej.

Gość gość
Smutna, zaburzona dziewczynka. Lepiej ci? Cieszę się. Wracaj do konwersacji z divka.

Gość gość
23:06 lepsza konwersacja z divką niż z pedofilką. idź wieczorna szukaj nimfy gdzie indziej bo chyba znowu się w życiu nie wiedzie

Gość gość
dziś Stawke i tak mam wysoka 400/h oraz 300/1,5h. Co do selekcji to ciezko to robic gdyz przez telefon jest to nie mozliwe. A tak jak juz wspominalam gdy przychodza to zazwyczaj wygladaja schludnie, czesto i elegancko. Dopiero gdy przychodza nago w reczniku to mozna poczuc zapaszek niezbyt mily. Ale na szczescie tak jak pisalam, nie zdarza sie to nagminnie. Nie taki diabel straszny jak go opisuja. A co do szczerosci to moge sobie na nia pozwolic bo jestem anonimowa.

Gość gość
Oł em dżi! Haj! Cóż za przypadek! Dobranoc.