Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręci mnie wizja bycia luksusową prostytutką. Macie tak

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 23:06 lepsza konwersacja z divką niż z pedofilką. idź wieczorna szukaj nimfy gdzie indziej bo chyba znowu się w życiu nie wiedzie x Wieczorna to ta co rozwaliła temat o związkach z różnicą wieku szukając tej Nimfetki?

Gość gość
23:12 Tak. Chyba przepustka z psychiatryka bo dawno jej tu nie było :D

Gość gość
gość dziś dziś Stawke i tak mam wysoka 400/h oraz 300/1,5h. Co do selekcji to ciezko to robic gdyz przez telefon jest to nie mozliwe. A tak jak juz wspominalam gdy przychodza to zazwyczaj wygladaja schludnie, czesto i elegancko. Dopiero gdy przychodza nago w reczniku to mozna poczuc zapaszek niezbyt mily. Ale na szczescie tak jak pisalam, nie zdarza sie to nagminnie. Nie taki diabel straszny jak go opisuja. A co do szczerosci to moge sobie na nia pozwolic bo jestem anonimowa. x To jest naprawdę spora stawka. Musisz być ładna dziewczyna. Myślałaś o podbiciu stawki jeszcze? Mogłabyś ograniczyć klientów. Myślałaś o sponsoringu? Jaki był pierwszy raz?

Gość gość
gość dziś dziś Moi klienci to zazwyczaj typowe Janusze zaniedbane lekko a wiec mi sie nie podobaja. Wazne by byli czysci. Po wejsciu gdy sie rozliczamy to kazdemu daje czysty recznik i zaprowadzam go do lazienki. Wiekszosc mezczyzn ktorzy przychodza jest znosna bo mimo ze nie sa atrakcyjni to sa czysci i nie ma problemu. Sa tacy jednak ktorzy z higiena maja na bakier i to jest obrzydliwa strona tej pracy. Zdarzaja sie tacy ktorym smierdzi spod pach i to dosc czesto. Ostatnio na przyklad mialam sytuacje gdzie klient chcial odwroconego jezdca (on lezy a ja go ujezdzam plecami do niego). A zapach jego stop sprawil ze mnie prawie mdlilo i blagalam w myslach aby juz doszedl. Generalnie jesli chodzi o reszte to tez sa w miare znosci. Meczy jednak ciagle odpowiadanie na te same pytania 'Jestes stad' , 'Studiujesz?' ,'Co robisz poza tym' itp. Czasem zdarzy sie jakis obrzydliwy nachalny typ(zazwyczaj stary dziad) ktory jest ordynarny i nie rozumie ze czegos nie chce. Np. smierdzi mu z buzi (poza tym jest brzydki i stary) a nie rozumie ze nie chce z nim sie calowac(robie to tylko z wybiorczymi). Najgorsi sa tacy co przychodza pod wplywem narkotykow i im nie stoi. Nie rozumieja tego ze nic z tego nie bedzie. Wtedy cala godzine musze sie meczyc. Trzeba na sile stawiac im penisa ktory i tak bedzie flakiem. Reka to pol biedy ale od ciagniecia flaka ustami po 10 minutach juz mam dosyc. Najgorsze jest to ze oni sa strasznie napaleni ale nie staja na wysokosci zadania. Zawsze pytam ich po co brali narkotyki a oni mi odpowiadaja ze mysleli ze bedzie lepszy seks. Pijanych w ogole nie przyjmuje i gdy slysze podczas rozmowy ze ktos jest pod wplywem to mu dziekuje. Czasem przychodza dewianci ktorzy lubia jak zadaje im sie bol np. wbija paznokcie w jadra albo je wykreca, jednak tacy nie sa na porzadku dziennym, a raczej rzadko. Raz chcial do mnie przyjsc tranwestyta ktory przebiera sie za kobiete, ale odmowilam X A co z twoją rodziną? Mówisz im o tym czy wolisz zostawić dla siebie? Mężczyźni opowiadają ci sporo o sobie? Spodobał ci się ktoś? Autorka.

Gość gość
Zabawne jak laska mająca się za ósmy cud świata i oaze moralności potrafi się pysznic oraz bluzgać marzac przy tym o byciu zwykla divka do dymania dla kolesi na viagrze. Ich status materialny i luksusowe wnętrza hotelowe nie zmieniają faktu że jest to zwykle k******o

Gość gość
Ale po narkotykach to chyba spoko?

Gość gość
ale beka xD wieczorna ma nawrót choroby xD zabawne to jest mówić że jest się dobrym człowiekiem i walić kapę do pedofilskich historii xD pamiętamy xD

Gość gość
dziś Nie bede juz na pewno podbijac stawki. Bo nie wyjdzieto na dobre, a prawdopodobnie bede siedziec i nie zarabiac. Taka stawka jest optymalna. Mezczyzni mimo ze ich stac to tez licza sie ze swoimi innymi wydatkami. Kiedys myslalam o sponsoringu a nawet i bylam w tym 'klimacie' aczkolwiek to pic na wode. Wszyscy obiecuja uklady, ale to tylko zwykle obiecanki cacanki. A tak na prawde to maja gdzies taka dziewczyne i spotykaja sie wtedy kiedy chca z nia seksu a nie wtedy kiedy ona potrzebuje pieniedzy na czynsz, czy na inne wydatki. Zazwyczajpo 2,3 spotkaniach szukaja nowy obiekt. Szkoda czasu na sponsoring tracic. To jest dwudziestokrotnie bardziej oplacalne. 1 Raz to byl wlasnie sponsoring, mialam wtedy 19 lat. Myslalam ze facet jest powazny i bedzie 'uklad' o ktorym wspominal ale szybko rozwialam te zludne nadzieje. Bylam zestresowana, ale byl mily i pojechalismy do jakiegos motelu. Wypilam drinka i poszlo. Poza tymstali sponsorzy sa meczacy z tych powodow ze mysla ze skoro kogos utrzymuja to ktos jest po czesci ich wlasnoscia, czesto chca seksu bez gumki itp.

Gość gość
Weszła wjeczorno i nagle pyszedli wszyscy. Niebywaue. Jak jedna osoba potrafi obudzić schizofremie.

Gość gość
dziś Rodzina nic nie wie. Klienci zazwyczaj sa malo wylewni i ja rowniez. Nasze rozmowy zazwyczaj koncza sie na pogodzie, korkach na miescie itp. Nie lubie mowiac szczerze za bardzo sluchac ich wyznan bo mnie najzwyczajniej w swiecie nie interesuja. Meczy mnie to. Jednak jesli sa to stali klienci z ktorymi jakies tematy podlapie to sytuacja inaczej wyglada i chetnie porozmawiam. Jednak znacznie bardziej wole szybka akcje i do widzenia :)

Gość gość
gość dziś Weszła wjeczorno i nagle pyszedli wszyscy. Niebywaue. Jak jedna osoba potrafi obudzić schizofremie. x Jedyna osoba ze schizofrenią w tym wątku to ty. Idź szukaj tej dziewczyny gdzie indziej. W realu może :D Nie wiem.

Gość gość
gość dziś Zabawne jak laska mająca się za ósmy cud świata i oaze moralności potrafi się pysznic oraz bluzgać marzac przy tym o byciu zwykla divka do dymania dla kolesi na viagrze. Ich status materialny i luksusowe wnętrza hotelowe nie zmieniają faktu że jest to zwykle k******o lapka.gif X Fantazja = k***wstwo dla ciebie? Ty chyba naprawdę masz jakieś złe doświadczenia w sferze seksualnej. Chyba pomyliłaś działy. Nie uważam się za ósmy cud świata i nie wiem skąd ten pomysł. Przestań rozwalać nam temat. Autorka.

Gość gość
Trojca swienta schizofremiczna.

Gość gość
23:25 Schizofrenię jak już. Wieśniaro. Pewnie gadasz też "chrosty" i tym podobne :D Jaki plebs mentalny. Tej pani którą nazywasz wyżej dziwką to możesz podeszwy lizać pod względem intelektu.

Gość gość
gość dziś Trojca swienta schizofremiczna. x Pusty łeb i pedofilka idiotoniczna :D

Gość gość
Jednak jezdeź tempo ruro. Baj.

Gość gość
23:28 i 23:30 Dajcie spokój i nie odpisujcie jej. To jest jakaś chora baba. Piszcie na temat. Pani wyżej dzieli się z nami osobistymi doświadczeniami o których nie przeczytacie nigdzie indziej. Uszanujcie to.

Gość gość
gość dziś Jednak jezdeź tempo ruro. Baj. x Ahaha. Skompromitowałaś się błędem i udajesz że to było celowe. Wow. Ale śmieszne i odważne. Ahaaha. Boki zrywać. Żałosna jesteś.

Gość gość
23:25 jesteś nie na czasie. tutaj jest teraz połowa osób z kowbo i nawet są screeny z kafe na kowbo xD takze twoja obsesja na tle nimfy nie pozostanie juz dluzej niezauwzona xD

Gość gość
Dopławdy stłaszne.

Gość gość
a Poet z kowbo gdzie jest????? xD

Gość gość
zakała w wątku o prostytucji :D ta wasza Wieczorna to nasz Zakaluch. Wid******ażdym nie tylko tą Nimfę ale jeszcze hejtuje znane osoby i vlogerki. Sypną się procesy :D

Gość gość
Dziewczyny przestańcie się kłócić. Nie odpisujecie tej babie. Już jeden wątek rozwaliła szukając tej dziewczyny. Skoncentrujcie się na temacie albo żegnam. Autorka.

Gość gość
Poet z kowbo to tez prostytuka tylko meska

Gość gość
Bendzie druga Amber Gold. Oglondajcie tvp info.

Gość gość
gość dziś a Poet z kowbo gdzie jest????? xD x Wszyscy już stąd s*********i. Poza Wieczorną u której drugi rok z rzędu stan umysłu się nie zmienia i szuka w każdym temacie Nimfety xD

Gość gość
USPOKÓJCIE SIĘ. Piszcie na temat i olejcie tą Wieczorną/Zakałę. Autorka.

Gość gość
gość dziś Bendzie druga Amber Gold. Oglondajcie tvp info. lapka.gif x Ty nie śmieszysz tylko żenujesz...Jak siedziałaś w psychiatryku to chociaż kultura i spokój tu były. Ciągle rozwalasz wątki swoimi schizami.

Gość gość
Nawet zakalca sp********z

Gość gość
Wielkie dzięki za rozwalenie tematu. Nie potraficie po prostu zignorować psycholki? Takie to trudne? Autorka.