Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć wam jakimi su'kami je'banymi są polskie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

kilka miechów temu wkleiłem tu z fejsa foto kanadyjczyka i udając jego pytałem co o mnie myślą... pisały, że typowy polaczek z wyglądu, brzydal i inne chamskie odzywki. To jest właśnie ta polska babska zawiść. Kanadyjczyk, anglo-saxon white male to dla nich "typowy" polaczek ahaha wredne, fałszywe zdziry.

Gość gość
CZ. 2 Na innym forum tym samym zdjęciem udawałem Kanadyjczyka. Znam biegle angielski. Udawałem, że jestem tu na wymianie studentów i pytałem jak wyglądam... wszystkie sz'maciury pisały ojojoj jaki fajny, przystojny... już nie był "typowy polaczek" z wyglądu tylko "ciacho". Kobiety polskie to sz'maty bez honoru - pamiętajcie o tym!

Gość gość
Baby to dno. :o

Gość gość
Tak, polki to wyjątkowe pustaki ale też trzeba wziąć poprawkę że na kafe to już prawdziwy rynsztok i tutaj to zrobią wszystko żeby ci dowalić. Nawet jak im się facet spodoba tak np. 7/10 to napiszą że brzydki żeby tylko dowalić.

Gość gość
gość dziś Dlatego z polskimi kobietami nie chcę mieć nic do czynienia. Nawet patrzeć na nie nie mogę.

Gość gość
To typowe zachowanie dla polek. To prymitywne zwierzęta są. Wklej fote czarnego z Kongo to zobaczysz, że ci seks będą proponowały.

Gość gość
czemu nie to zachowanie nie dziwi? :D one tak już mają. pustaczki.