Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas najwyższy zapomnieć o sobie, zbyt dużo nas dzieli

Polecane posty

Gość gość
Tak, zapomnijcie. Szkoda tylko że to niemożliwe.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
To zabrzmialo dosc powaznie i groznie. Tak jakby Was przepasc dzielila.... Bedzie powazna rozmowa ...;-)

Gość gość
Zgadzam się. Nara.

Szkoda,ze tak szybko sie ta rozmowa skonczyla. Myslalam ,ze beda grzmoty ,burze ,huragany,polamane drzewa.....a tu taka zgodnosc co do rozstania....wyobrazalam sobie to inaczej,a szczegolnie koncowke tej romantycznej milosci,mianowicie...buzi,buzi, dupci, dupci....haha

Gość gość
znowu M do M. ludzie jasniej bo ta E tu zawału dostanie az mi jej zal

Gość gość
co dzieli, co...

Gość gość
A ile łączy...

Gość gość
Nie wiem do kogo to jest, ale jeśli to do mnie, to jeszcze coś napiszę: x Drogi M. nie trudź się i nie pisz nic, bowiem ja i tak nie zmienię swego stosunku. Tak, dzieli nas bardzo dużo... Prawdę mówiąc dziwię się, że w tych warunkach narodziła się miłość (podobno była prawdziwa?). A czy nie uważasz, że to był cud, ze względu na to, co miało miejsce, na te relacje zakłamane... Ja dalej nie będę w tym uczestniczyła, mam dość tego szarpania. Jak skończyć, to skończyć definitywnie. Pomyśl sobie, nie ma mnie, nie ma dla mnie Ciebie. Amen E.

Gość gość
22.17 całkiem możliwe. wystarczy zagrać na uczuciach totalnie...

Gość gość
czasy są straszne, ludzka niegodziwość coraz większa...

Gość gość
"kawo z cukierem ze....." Jesteś naprawdę fajną osobą. Dzięki a to, co piszesz. Po co grzmoty, połamane drzewa, złe słowa...Po co??? Łzy już były, kiedyś nie wyobrażałam sobie takiego rozstania. Myślałam, że ta miłość będzie trwać zawsze, nawet pomimo... Ale się pomyliłam... Człowiek i tak jest sam na tej ziemi... Takim ludziom jak ja, wiara pomaga w życiu. Pozdrawiam

Gość gość
To po co to piszesz? Zapomnij i tyle!

13:48 Grzmoty,burze,polamane drzewa to taka metafora...wiadome jak bywa,ludzie sie kloca,sprzeczaja nawet o jakies drobiazgi,czasami az iskrzy nawet i talerze poleca...... wynika to z ich temperamentow....ale sie godza. Bywa tez tak ,ze poleca lzy....bo zle slowa rania,nawet potrafia zranic tak, jakby ktos noz wsadzil w plecy. Nie ma idealnej milosci,czasem sa trudne momenty,ale trzeba je przetrwac....tak mnie sie kojarzy prawdziwa milosc,ktora wszystko zniesie....wiem ze to trudne,ale tak jest. Pozdrawiam i zycze tej prawdziwej milosci :)

Gość gość
Ależ wiem, ze przemawiałaś metaforycznie. Ja nie jestem z tych osób, które się wykłócają o miłość. On? Tak naprawdę nie wiem...Nie, to nie...Nie dajmy się zwariować. Z każdym pchnięciem "noża", jesteśmy coraz bardziej nie zdolni do żadnej miłości.

14:19 Moze potrzebujecie czasu .....On sobie przemysli,Ty sobie przemyslisz....i dojdziecie do tego, ze nie mozecie bez siebie zyc. Jesli chodzi o milosc,warto walczyc,ale nie w sposob ,by obrywac "nozem"....nie tedy droga,nic na sile...

Gość gość
Oj, ale to już było... I chcyba nie wróci więcej... E.

Gość gość
Prawdziwa miłość nie ma złych emocji, tylko dobre. Jeśli jest toletowana, to wiele zniesie... A jeśli jest odrzucona, to odejdzie w pokoju...E.

Gość gość
jeśli jest tolerowana...przepraszam za pomyłkę.

Gość gość
Znoś i odejdź

Gość gość
co mam znosić?

Gość gość
15.03 podpisz się, ja się podpisuję! Nie martw się, już nikogo nie pokocham. Bo jest jedno życie i jedna miłość. E.

Gość gość
E. głupia jesteś on pewno obraca panienkami a ty sobie życie marnujesz tak samo mu napisz 'znies i odejdź' niech zobaczy jak takie słowa smakują.. a ty piszesz mu, ze jest jedyną miloscią... i karmisz bestie