Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odewać się do siostry faceta żeby zapytać co z nim?

Polecane posty

Gość gość

2 miesiące temu mój facet z którym byłam 5 lat zniknął bez słowa z mojego życia, pokłóciliśmy się o jakąś pierdołę i ulotnił się, nie daje znaku życia. Pisałam, dzwoniłam i nic, zero odzewu. Kiedyś już tak zniknął i łaskawie odezwał po miesiącu. . Zastanawiam się czy nie napisać na fb do jego siostry i nie zapytać co z nim, bo ze mną rozmawiać nie chce a ona na pewno będzie wiedziała co z nim.

Gość gość
Jeśli się lubilyscie to zapytaj.

Gość gość
Byłam u nich kilkanaście razy, rozmawiałyśmy ze sobą na jakieś ogólne tematy ale to nie jest jakaś moja koleżanka. Zastanawiam się tylko czy się nie ośmieszę takimi pytaniami, ale skoro on się do mnie nie chce w żaden sposób odezwać to już naprawdę nie wiem co robić.

Gość gość
Byliście razem 5 lat, to już poważna sprawa. A on zachowuje się jak gowniarz. Masz prawo zapytać.

Gość gość
Też tak myślę, w dodatku byliśmy w narzeczeństwie a ten nie odpisuje na żadnego smsa, nie odbiera żadnego telefonu. Kiedyś jak tak zniknął musiałam dzownić do jego matki, teraz muszę się siostry pytać, a facet ma 30 lat :o

Gość gość
jaki wstyd

5 lat i takie zachowanie faceta? bardzo słabe. Powinien wyjaśnić dlaczego Cie zostawia, dlaczego sie nie odzywa. Moim zdaniem jak najbardziej możesz odezwać się do jego siostry, powiedzieć jak sprawa wygląda i że po prostu nie wiesz o co chodzi, czy coś się stało, czy po prostu mu się znudziłaś. Może poproś jego siostrę, by z nim porozmawiała i poprosiła w Twoim imieniu, by się odezwał wyjaśnić o co chodzi.

Gość gość
Kiedyś już była taka sytuacji, dzwoniłam po miesiącu do jego matki, ona z nim rozmawiała i on dopiero wtedy oddzwonił do mnie żeby pogadać. I teraz znowu muszę kontaktować się z jego rodziną :O ,nie chce już kłopotać jego matki, bo ma swoje problemy ale jego siostra to jedyne wyjście żeby się czegokolwiek dowiedzieć.