Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholera, co ja z sobą zrobiłam!!!

Polecane posty

Gość gość
10:23 Dobrze wyglądam w morskim, malachitowym, jeżynowym, granatowym x tak, to zima. Nasycone, zimne barwy. Trzymaj się tej bieli, zawsze wygląda świeżo, latem przepięknie. Spróbowałabym mimo wszystko również jasne lodowate (taki właściwie złamany kolorem biały) - nie miękkie pastele - róż, błękit, popielaty

Gość gość
Nienawidzę takiego typu urody jaki ma autorka, strasznie musi być brzydka, do tego krótkie włosy bleh nie ma to jak blondynki najpiękniejsze mniam

Gość gość
Do tego głupia żeby tak z włosami świrować idiotki jakąś

Gość gość
14:39 ale chrzanisz, puknij sie w ten głupi łeb.

Gość gość
dostaje za darmo 500+ to poszła sobie włosy odwalić, dobrze ci, oby ci jeszcze wypadły bo to są pieniądze ciężko pracujących podatników zarabiających po ok. 1500 zł aby nie zdechnąć z głodu

Gość gość
Nie mam 500+ tępa babo

Gość gość
Autorko fajnie że wszystko dobrze się skończyło.Taka pozytywna energia bije od Ciebie.Ja mam też pytanie do Was kobietki.Mianowicie cały czas farbiwalam włosy palet rediens LG5.przez to że ta farba bardzo zniszczyła mi włosy postanowiłam zmienić.Kupiłam farbę Loreal casting gloss ciemny blond.I o to moje pyatnie czy ten kolor wychodzi taki jasny brąz czy ciemny?

Gość gość
Bo ten LG 5 to właśnie taki jasny brąz i obawiam się czy ten Loreal też taki będzie.Ton ciemniejszy mnie nie przeraża.Ale boję się że wyjdą prawie czarne.Jak radzicie użyć tej farby czy jednak kupić tą paletę co zawsze.

Gość gość
Autorko, trzeba było zostawić, emocje są złym doradcą. Teraz to już niewiele zrobisz. Możesz regularnie mocno obcinać włosy, aż dojedziesz do swojego koloru. Używaj zmywalnych szamponów, nie farb -przecież chcesz wrócić do swojego, pięknego koloru.

Gość gość
To ja sie podczepie z pytaniem. Mam blada cere ale bez piegow i szare oczy. Naturalny kolor klaayczny mysi braz :) co moge zmienic? W czarnym wygladalam jak morticia adams.