Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć po ciąży

Polecane posty

Gość gość

3.5 miesiąca temu urodziłam i cały czas nie mogę zrzucić 6kg , nie karmię już piersią , ćwiczę i próbuje zdrowo się odżywiać ale waga ani drgnie :(

Gość gość
U mnie juz rok po ciazy i dalej zalega 6 kg. Umowilam sie do dietetyka.

Gość gość
Samo się nie zrobi. Ja po ciąży bardzo liczyłam kalorie i duuuuuużo ćwiczyłam (jogging 4-3 razy w tyg). Słodycze tylko w weekendy i schudłam tak, że ważyłam mniej niż przed ciążą. Pomaga żelazna dyscyplina i zero odstępstw. Niestety ( a raczej stety?;P) jestem w drugiej ciąży podczas której niczego sobie nie odmawiam, więc przytyłam tyle samo co w ostatniej ciąży... i odchudzanie od nowa:):)

Gość gość
Ja po drugiej ciazy mialam do zrzucenia 16kilo, zamowilam sobie diete od chodakowskiej, cwicze 3-5razy w tyg. Diete wykupilam na 2 mce, a pozniej jak juz mniej wiecej wiedzialam co robie nie tak z odzywianiem, to sama komponowalam posilki. Choc nie ukrywam ze duzo tych jej przepisow weszlo na stale do naszego rodzinnego jadlospisu. No i efekt jest taki ze po 3mcach zostalo mi jeszcze 2 kilogramy :D :D hurrrraaaa PS. slodycze kocham ale pozwalam sobie na nie tylko w niedziele.

Gość gość
"Samo się nie zrobi". Generalizujesz, ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg. , w drugiej 24 kg. W obydwu przypadkach po 4 miesiącach ważyłam tyle ile przed ciążą (165 cm., 52 kg.). Samo się zrobiło. Pierwszego nie karmiłam, drugie przez rok. Różnica była tylko taka, że przy karmieniu i przy takiej wadze miałam pierwszy raz w życiu imponujący biust :), niestety po zaprzestaniu karmienia wrócił do swojej małej normy :(.

Gość martaantos
U mnie najgorszy był problem ze słodyczami, więc zaczęłam troszkę je ograniczać i zamieniać na te z lepszym składem. Na przykład słodzę miodem, ksylitolem, sama piekę ciasta, i mam fajny przepis na szybkie i zdrowe śniadanie. Do jogurtu daję home-made granolę, a do niej dodaję zamawiane śliwki w czekoladzie - super pyszne i fajny skład mają. Pyszny smak i połączenie ze śliwkami - extra :D Co ważne, potem nie ma się już chęci na słodycze.

Gość maxineczkaa12
a gdzie takie zamawiasz, jeśli mogę zapytać ? :D

Gość martaanos
Z Eterno :)

Gość gość
Bardzo się cieszę żę dałam się namówić na stosowanie tabletek Slimunox.Długo się broniłam bo twierdziłam że tabletki nie mogą pomóc.A tu takie miłe zaskoczenie nie tylko zmniejszyły apetyt ale także waga spada znacznie szybciej.Teraz jak ktoś mi się pyta co robię że tak chudną odpowiadam Slimunox

Gość Hanka 28G
W moim przypadku super rezultat dało zastosowanie Slimunox. W 3 miesiace pozbyłam się wszystkiego co pozostało po porodzie.

Gość Majka 31
Ja zdecydowałam, się za namową koleżanki na Slimunox i okazało się to bardzo dobrym rozwiązaniem. Po 3 miesiącach bez problemu pasowały na mnie ubrania sprzed ciązy

Gość vrsal
Trzeba się dobrze odżywiać i sporo ruszać. Ja sprawdzałam przepisy z bloga ballarini.pl, kupiłam od nich trochę akcesoriów i robiłam sobie trochę obiadów, wege deserów i różnych przepisów. Ogólnie trzeba jeść z głową :-)

Gość gość
Ja tam nie mam wiele do powiedzenia w temacie Slimunox oprócz tego że działają i to w dośc zdecydowany ale nie gwałtowny sposób.Dzięki nim schudłam i to się liczy najbardziej.

Gość gość
U mnie każda dieta kończyła sie porażka.Stosowałam tez pewien suplement i też nic.Sliunox miał być moim ostatnim podejściem do tabletek.Sam nie wierzyłam że waga po miesiącu stosowania pokazała 5 kg mniej.No ale w końcu po wielu nieudanych próbach odchudzania w końcu schudłam i to bez efektu jo-jo.

Gość gość
Ile spamu.

Gość Agata REW
ja stosowałam Slimunox i mi wystarzyły do powrotu 2 miesiace

Gość gość
Ruch! Jem czesto małe posiłki, raczej nie patrzę na kalorie- aczkolwiek nie gustuje w fast foodach czy słodyczach, nie smakują mi. Moją jedyną słabością są Laysy cebulowe. Dużo spaceruję z psem i z dzieckiem, często tańczę z corką na rękach ( mam od tego już niezłe bicki), kupiłam karnet w Aquaparku i chodzę poplywać lub na fitness czy siłownię. Mąż wraca o 16 z pracy i przejmuje opiekę nad coreczką a ja idę rzeźbić poślady. Jestem 5 miesiecy po porodzie, ważę 54 kg przy 152 cm. Moja przyjaciółka pol roku po porodzie wyglądala lepiej, niż przed cuaza. Jak jej synek mial drzemkę to wyciskała z siebie siódme poty z Chodakowską. Chcieć to móc.

Gość gość
Mam taki sam cel schudnąc jak najwięcej do urlopu aby w końcu wbić się w kostium dwuczęściowy i nie wyglądać jak monstrum.Slimunox łykam zmieniłam dietę ja z kolei chodzę na basen i staram się dwa razy w tygodniu biegać.Liczę na naprawdę duże rezultaty.

Gość gość Kamila
Ja zdecydowąłam sie oboik diety, jak skończyłam karmić na zastosowanie Slimunox. Po 3 miesiącach bez problemu mieściłam się w ciuszki jakie miałam przed ciążą

Gość gość
Ja dałam radę schudnąć sporo dzięki suplementowi Foreverslim.W ciągu trzech miesiąc zmieniłam dietę schudłam aż 14 kg.Na żadnej wcześniejszej diecie nie udało mi się schudnąć aż tyle.

Gość gość
U mnie skutecznym zestawieniem okazało się zastosowanie diety,trochę ruchu i Foreverslim.Każda rozsądna osoba wie że na samych tabletkach za dużo się nie schudnie trzeba coś dać od siebie.

Gość gość
Nigdy wcześniej nie stosowałam żadnych tabletek wspomagających odchudzania aż do teraz.Aktualnie zredukowałam kalorie do 1800 dziennie i do tego dwa razy dziennie łykam Foreverslim.Muszę powiedzieć że po pierwszym miesiącu efekty przeszły moje oczekiwania a ja liczę na jeszcze więcej.

Gość Anielka223
Po co się katować dietami i ćwiczeniami, są fajne tabletki które można brać przy karmieniu - https://www.chcemyschudnac.pl/. Oczywiście jak się dodatkowo ćwiczy to można tylko przyśpieszyć spalanie ale to nie jest konieczność, ja schudłam do dawnej figury w 2 miesiące po porodzie :)