Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pociąga facetów w starszych kobietach?

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Głupia, bo zaprzepaściłam szansę na związek z Tobą. Bardzo głupia.

Gość gość
Nie pociągają mnie kobiety po 40 Są dla mnie aseksualne.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Hajime Sugoroku dziś Bez pożądania nie ma relacji. Bo po co? X X X X Dokladnie. Wiec skad taki topik ?

Gość gość
Kompletnie nic mnie nie pociąga w starszych kobietach. Jak widzę kobietę od 30 w górę to tylko mi się strach załącza jak z tych ładnych 20 tek w parę lat dosłownie można tak zbrzydnąć.

@ AAAAAAAAAAAAgggg dziś Myślę, że jak człowiek czegoś bardzo chce to po prostu idzie naprzód ku obiektowi swego pożądania. Bo jego żądza (czy miłość, czy chciwość, wstaw dowolne uczucie) jeśt silniejsze, niż zwątpienie, strach, zmęczenie. Wiele ludzi twierdzi, że czegoś chce, ale szybko się poddaje. Jest jednak tutaj pewne pociesznie w tym co piszę: "Skoro rezygnujesz to chyba, aż tak mocno Cie nie zależało, więc po co się smucisz? Uśmiechnij się, bo to na czym Ci zależy najmocniej w życiu jest jeszcze przed Tobą". :)

Gość gość
A faceci 30+ to wprost PIĘKNIEJA buahaha!!! :-D

Gość gość
Jak można pisać za każdego faceta?Ja mam 21 lat jestem młoda i wstyd mi że wy faceci tacy płytcy jesteście.Szkoda na was czasu.Jak można pisać że lubienie +30 letnich kobiet to fetysz?Znam trochę ludzi i nie każdy woli młodszą więc nie piszcie farmazonów XD pozdro

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
To źle myślisz. Tak to nie działa niestety.

Gość gość
Jak wam opinie przeciętnego kowalskiego nie odpowiada, to popatrzcie na aktorów. Mogą mieć starsze i młode i większość ma młode. Przykładów od groma. A na odwrót to chyba tylko ashton kutcher :) Jakby na to nie patrzeć główny trend jest taki, że facet woli młode kobiety. Starsze wolą tylko wyjątki od tego głównego trendu czyli definicja fetysza.

Gość gość
kobiety w wieku 30-40lat jako tako się trzymają a jeśli chodzi o mężczyzn w tym wieku to tragedia na całej lini wyglądają jak zaniedbane dziady :D

Gość gość
Wczesnie chodza spac

Gość gość
Tak się pocieszaj. Nie wiem nawet co ma do rzeczy na to co facetów pociąga w starszych twoje zdanie o facetach w wieku 30-40.

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Ja Ci tylko próbuję wyjaśnić, iż to że nie jestem w stanie się z Tobą spotkać, nie oznacza, że mi na Tobie nie zależy.

Gość gość
Tylko pedofilów kręcą 20latki

Gość gość
jestem ze starszą o 20 lat , w wyrku mogę wszystko .

@gość dziś Przekomarza się mąż z żoną: - A ty masz małe cycki! - A ty... a ty... Żona gorączkowo przebiega zakamarki swojego umysłu: członka ma dużego, wynagrodzenie ogromne, super sylwetka, przystojniak, wielki erudyta, mnóstwo przyjaciół... Nie znajdując nic lepszego w rozpaczy krzyczy: - A twoja żona ma małe cycki! 00 Takie tam małe babskie plaskoglowe złośliwości ;). Któż by się tym przejmował?

Gość gość
Starsze kobiety są bardzo seksowne

@ AAAAAAAAAAAAgggg dziś Powiedziałem Ci, że wierzę, że kobiecie na mnie zależy, tylko kiedy mówi mi to z moim k*****m w buzi. :P W innym przypadku, cóz mnie to obchodzi? Wpływu na moje życie nie ma to i tak żadnego. Podobnież jak to, które plemię w Mozambiku właśnie przoduje w zjadaniu swoich sąsiadów. :o

Gość gość
Do momentu kiedy zmyją makijaż i sciągną ciuchy :) Potem już nie są.

Gość gość
Z młodszymi się wiążą tylko niedojrzali mężczyźni :)

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Teraz, po tym co piszesz, stwierdzam, że w sumie to niewiele straciłam.

Gość gość
Hajime Sugoroku i AAAAAAAAAAAAgggg nie wiem co bierzecie ale piszecie do siebie od rzeczy nawet nie wiadomo o czym. Chyba wam się okienka p****ały

Gość gość
Do dziś Oj są nawet bez makijażu

Gość gość
Do dziś Może ty masz po prostu problem ze wzrokiem :) ?

@ gość dziś Bo każda Kobieta jest dzielem sztuki. W pewnym wieku by dalej ją podziwiać wymaga, poza istnieniem całej masy specjalistów (w tym kustosza), a na koniec staje się budzącą szacunek i zadumę ruiną chwały dawno minionej. I patrząc na nią zastanawiają się współcześni młodzianowi: "I to jest twarz, dla której stawało tysiące k***sów?"cytując za wyjątkami z wojen o... rękę... Karyny Podlaskiej. :D 00 @ AAAAAAAAAAAAgggg dziś I wszyscy od razu szczęsliwsi, nieprawdaż? 🖐️

Gość gość
Hajime Sugoroku Ty to już wszedłeś na wyższy level i bredzisz coś sam do siebie. Idź spać i wytrzeźwiej.