Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pociąga facetów w starszych kobietach?

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
Ja nie jestem szczęśliwa. X Poza tym widzę, że dzieje się z Tobą coś złego. Choć nie wiem... może od początku taki byłeś, ale tego nie zauważałam.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Pomijajac jad jaki sie wylewa z niektorych postow tutaj to zgadzam sie z opinia , ze starsze kobiety nie sa atrakcyjne lub sa mniej atrakcyjne niz mlode. To samo zreszta dotyczy mezczyzn. Mlodosc jest atrakcyjna sama w sobie. Ktos kiedys powiedzial , ze mlodosc i atrakcyjnosc kobiety konczy sie na 25. Cos chyba jednak w tym jest. Kto sie z kim wiaze , dlaczego i na jakich zasadach to zupelnie inna bajka.

Gość gość
Hajime Sugoroku i AAAAAAAAAAAAgggg: Czy w pały wiecie, że istnieje takie coś jak komunikator, nie trzeba pisać na forum, żeby sobie pogadać o ch wie o czym.

Gość gość
Z moim wzrokiem jest wszystko ok

Gość gość
Zuzanna Amelia No jednak nie jest tak samo w przypadku meżczyzn. Atrybutem atrakcyjności u mężczyzn nie jest gładka i swięcąca skóra jak u kobiet. Jakby tak było to 18 latki mieliby największe branie, a dobrze wiemy, że tak nie jest.

Gość Zuzanna Amelia  æ
A co jest - Twoim zdaniem - Atrybutem atrakcyjnosci u mezczyzn ?

Gość gość
Może ja się wypowiem.Po 1 atrakcyjność ''dziewczyn'' bo do 25 roku życia to jest się dziewczyna a nie kobieta.Po 2 do 30 roku życia jest młoda a później zaczyna się starzeć.Po 3 w Polsce faceci są beznadziejni więc nie ma co dyskutować. Ps.Nie jestem stara,mam 22 lata jestem bardzo młoda i mam chłopaka ;3!

Gość gość
Sama sobie odpowiedz na to pytanie, ale mogę się założyć, że 18 czy 20 latek nie jest twoim marzeniem faceta jeżeli chodzi o wygląd.

Gość gość
Tu macie z innego topiku prawdziwą skalę : Bardzo młoda dziewczyna - 16-24 Młoda kobieta , jeszcze dziewczyna - 25-30 Kobieta średnia 30-40 Dojrzała +40 Ktoś kto jest tępy będzie mówił inaczej żeby postarzyć kobiety ale ta skala jest 100 % prawdziwa.Chyba że ktoś szybciej dojrzewa

Gość gość
gość dziś Ja bym napisała że +25 to już kobieta bez dziewczyny ale młoda :) Ogólnie skala legit 100 % bo 22 latki są bardzo młode a kiedyś kobiety rodziły za wcześnie w wieku 20-24 i szybciej dojrzewały

@ AAAAAAAAAAAAgggg dziś Och, wszystko w porządku. Po prostu całkiem sporo się u mnie dzieje. W chaosie osiągam spokój i perspektywę jakiej dawno nie miałem. Cieszę się pierdołami. Choćby tym, że, choć brak jej Twojej figury, nowa baristka w mojej ulubionej kawiarni ma rude włosy i zielone oczy, które śmieją się na mój widok. :) 00 Spadam śnić o elektronicznych owcach. :) 00 Już nie przeszkadzam w rozważaniach nad procesami entropicznymi zachodzącymi w kobietach 30+ letnich. :P

Gość gość
dziś Tak sobie przesuwaj o kolejne 5 lat w zależności do swojego wieku gdzie się kończy granica młodości :) Masz 22, to 25 za blisko to sobie wybiore 30. Jak będę miała 28 to wtedy sobie przesunę na 35. Rozczaruje cię, tak to nie działa. Poza tym rzekomo masz 22, masz chłopaka i udzielasz się w temacie co pociąga facetów w starszych kobietach. Taa, jasne.

Gość gość
znowu jakieś durne tematy i prowokacje :-/ dajcie sobie spokój. jeden woli 30 latke drugi 20 latke i co z tego?znam dużo facetów 30-50 latków co wolą rówieśniczki niż 15-30 latki ;) nie postarzajcie kobiet bo płodne są do 40 roku życia a 25 latki są młode dziewczyny,tylko debile każą na siłę im szybciej dorastać

Gość gość
gość dziś qrwo co mam sobie przesuwać ;3 ? jestem bardzo młoda,studiuję a w temat weszłam ponieważ nie lubię poniewierania kobiet ze względu na wiek :) a ta skala powyżej jest prawdziwa!To że ośle twoja koleżanka płodzi dzieci w wieku 20 lat nie znaczy że to jest normalne.pozdrawiam

Gość gość
Co ty p********z o jakimś rodzeniu? Tępa to ty jesteś bo nawet nie wiesz o czym piszesz.

Gość gość
gość dziś dziś Tak sobie przesuwaj o kolejne 5 lat w zależności do swojego wieku gdzie się kończy granica młodości usmiech.gif Masz 22, to 25 za blisko to sobie wybiore 30. Jak będę miała 28 to wtedy sobie przesunę na 35. Rozczaruje cię, tak to nie działa. Poza tym rzekomo masz 22, masz chłopaka i udzielasz się w temacie co pociąga facetów w starszych kobietach. Taa, jasne. xxx Czemu straszysz te dziewczynę?22 latka to 22 latka ma żyć teraźniejszością a nie jak ty popadasz w kompleksy :) do 25 lat jest bardzo młoda i tak nawet mówi biologia.To ty masz kompleksy ja starej daty kobieta lat 42 i kiedyś to się nie mówiło o 25 latkach że stare są,to tylko dewoty i ciemnoty tak pisały

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
No to szczęścia gołąbeczki. :P Dobranoc. Śpij dobrze.

Gość gość
Bogu dzięki, że mnie takie śmieszne problemy współczesnej "pseudo inteligencji" nie dotyczą :D

Gość gość
Miecie sobie te śmieszne skale , faceci mają swoje jeżeli chodzi o waszą atrakcyjność. Weź sobie dodaj jeszcze kilka bardzo przed każdą kategorią (bardzo, bardzo, bardzo młoda :) jak ci się lepiej zrobi. Tylko jeżeli nie jesteś lesbijką to nie wiem która skala bardziej ciebie będzie dotyczyć

Gość gość
gość dziś Miecie sobie te śmieszne skale , faceci mają swoje jeżeli chodzi o waszą atrakcyjność. Weź sobie dodaj jeszcze kilka bardzo przed każdą kategorią (bardzo, bardzo, bardzo młoda usmiech.gif jak ci się lepiej zrobi. Tylko jeżeli nie jesteś lesbijką to nie wiem która skala bardziej ciebie będzie dotyczyć xxx no wiadomo że faceci lubią 12-14 latki i uznają to za normę :) nie od dzis wiemy że jesteście śmieciami i prymitywami :) a bardzo młoda to jest 20 latka i to wiadome bo biologicznie do 27 roku życia dziewuszka jest młodzinką więc peerdol dalej ;)

Gość gość
gość dziś Miecie sobie te śmieszne skale , faceci mają swoje jeżeli chodzi o waszą atrakcyjność. Weź sobie dodaj jeszcze kilka bardzo przed każdą kategorią (bardzo, bardzo, bardzo młoda usmiech.gif jak ci się lepiej zrobi. Tylko jeżeli nie jesteś lesbijką to nie wiem która skala bardziej ciebie będzie dotyczyć xxx Kyrwa serio chłopie?Ja jestem mężczyzną i ta skala jest w porządku :D Przecież 20-24 latki dopiero zaczynają być płodne i są bardzo młode i taka jest prawda.No chyba że wolisz 15 latki ale to twoja sprawa.Ja mam 42 lata mam 30 letnią żonę i dopiero od roku jest dojrzalsza a wcześniej była młoda więc nie pitol ;)

Gość gość
nie przejmujcie się idiotami co piszą że 20-24 latki nie są bardzo młode.to nie wmawianie bo taka dziewczyna zaczyna młodość i samodzielność i jest młoda a po 25 roku życia nic się nie zmienia.nie czytajcie ludzi-debili ze skłonnościami pedofilskimi i starym 19 wiecznym myśleniem bo to dauny.

Gość gość
22.44 jeśli chodzi o wygląd faceta to moim marzeniem jest właśnie taki 18-22 latek, widuje wielu takich mlodziutkich z ladnymi twarzami, młodymi rysami ale niestety mam 26 lat i dla mnie to gowniarze...a faceci kolo 30 i po są właśnie beznadziejni, często lysiejacy z piwnymi brzuchami i buraczanymi twarzami.

Gość gość
Starszy facet kiedyś kojarzył się z dojrzałością, odpowiedzialnością, zdolnością do utrzymania domu. Młodsza kobieta widziała w takim oparcie i dlatego nie przeszkadzały jej zmarszczki, siwe włosy, bo to był znak, że mężczyzna nie jest już dzieckiem i jest w stanie wziąć odpowiedzialność za rodzinę. Dzisiaj jak wiemy starsi panowie > 40 nie kojarzą się z w/w cechami. Wszystko się wymieszało. Więc tak jak starszy facet oczekuje od młodej kobiety robienia kariery zawodowej, bo on nie będzie pasożyta utrzymywał nawet przez 2lata po urodzeniu dziecka, tak samo kobiety nie zamierzają się poświęcać dla starych capów, którzy wypiją z niej wszystkie soki. Chcielibyście panowie zakrzyczeć rzeczywistość, ale ta zmienia się dla wszystkich. Wasze postrzeganie atrakcyjności kobiet, to tylko Wasza sprawa. Kobiety też mają swoją skalę oceny atrakcyjności mężczyzn. Po prostu jest i pewnie będzie jeszcze więcej singli, bo obie płcie nie będą spełniać swoich oczekiwań.

prawda jest taka, że najwięcej do powiedzenia o wieku kobiet mają faceci, którym z kobietami nie wychodzi, bo mają c*****y charakter. wydaje im się, że młoda i głupia nie zauważy od razu, z kim ma do czynienia i często faktycznie tak się dzieje, chociaż... z wiekiem frustrację coraz trudniej ukryć :P normalny facet, szczęśliwy w związku, raczej nie odchodzi od zony, bo ukończyła 30, 35 lub 40 lat i wie, że sam bynajmniej nie młodnieje :P X co nieco się panom rozświetla, jak dopada ich kręgosłup, prostata, hemoroidy, impotencja, choroba wieńcowa (na co zresztą sami ciężko pracują :P), ale wtedy to już żadna młoda nawet na takiego nie spojrzy. można jej ewentualnie zapłacić, żeby dała włożyć sobie tu i ówdzie, z mniej lub bardziej ukrywanym obrzydzeniem. X są oczywiście atrakcyjni faceci po 40 i starsi, ale to raczej wyjątki, niż reguła - dobre geny, sport, wysoki intelekt i generalnie mówimy o samcach alfa. wiecznie sfrustrowane samce beta mają jak wyżej :P

Gość gość
Żabko, znam Cię z innego postu. Fajny tekst tutaj napisałeś!!! Straszna patologia przesiaduje na tym forum. Byle kogoś zgnoić. Granica wieku się przesunęła. Dzisiaj 40 to jak kiedyś 30. Jest wiele 20stek z nadwagą, probl skóry, czy nie za ładnych jak wiele 40stek zadbanych, ładnych z gładką skórą. Jest też odwrotnie. Starsze kobiety są po prostu DOJRZAŁE MENTALNIE!!! a często też bardziej atrakcyjne. Co nie umniejsza młodości!

jestem kobietą :P ogólnie uważam, że nie wiek decyduje o miłości i jestem za tym, żeby każdy/a wiązał/a się z tym, kogo pokocha - czy to ktoś starszy, młodszy czy w tym samym wieku. X natomiast szczerze mnie bawią faceci, którym się wydaje, że z wiekiem przybywa im atrakcyjności. być może przybywa im pieniędzy (kobietom też, swoją drogą), ale jeśli zawartość portfela jest ich jedynym atutem, to niestety zawsze w konkurencji z młodym, wysportowanym i przedsiębiorczym facetem i tak przegrają u młodej laski ;)

Gość gość
Na szczęście od wieków faceci tracą zainteresowanie kobietami po których widać, że się starzeją. Możecie sobie wmawiać, że czasy się zmieniają, ale biologia pozostaje niezmienna i tak samo myślą. Może niektóre panfolarze boją się wyrazić swoje prawdziwe poglądy i przytakują, że kobieta z wiekem jest atrakcyjna ale jak****ie się taki z łańcucha z kolegami do klubu to napewno nie ogląda się za 30+ to wam gwarantuje.

Gość gość
Ale ty głupi jesteś. Każda z nas po trzydziestce była już w wieku przed nią. Tak samo jak każda przed trzydziestką dopiero w niej będzie. Taka kolej rzeczy...ja tam wolę siebie starszą..wiem czego chcę i jak i gdzie .....:)