Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krew w kale i moczu

Polecane posty

Gość gość

Witam, od dwóch tygodni mam niepokojące objawy. Zaczęło się od uporczywej biegunki, którą mam do dziś. Następnie kilka dni temu zauważyłam że kał ma trochę krwi. Teraz czasami ta krew jest a czasem jej nie ma. Dodatkowo razem kilka dni po przyjsciu biegunki zaczęły się u mnie problemy z oddawaniem moczu tzn jest to dla mnie bolesne i tak samo jak z kałem czasem razem z moczem leci krew a czasem nie. Dodam, że jestem po chorobie. Miałam zapalenie płuc i 3 tygodnie brałam antybiotyk. Czy to moze być przyczyną? Czy to coś powaznego?

Gość gość
Poczytaj ulotkę tego antybiotyku,bo są takie które mogą dawać takie objawy uboczne

Gość gość
Musisz isc do lekarza, bo krew w kale moze wskazywac na problemy z jelitem grubym. Moze ale nie musi. Dlatego jutro koniecznie zrob sobie wizyte u lekarza, nie martw sie na zapas ale tez sobie nie lekcewaz. Zdrowka

Gość gość
Idz do lekarza rodzinnego, ta biegunka to moze byc tez zwiazana z infekcja poantybiotykowa Clostridium, trzeba na pewno zrobic bad. lab. i na podstawie tego Twoj lekarz zadecyduje co dalej, wiec nie zwlekaj i idz jutro do lekarza.