Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałoby to jakiś wpływ na twój związek gdyby partner ci wyznał, że nim cię..

Polecane posty

Gość gość

poznał korzystał z usług prostytutek z roksy?

Gość gość
skreślony na starcie; kop w doope i do widzenia

Gość gość
gość dziś Pytam o sytuację, gdy wyznałby ci to będąc już z tobą od roku w związku.

Gość gość
to samo; kop w doope i wyp....

Gość gość
A gdyby powiedział że spotykał się tylko na loda to jest to jakaś okoliczność łagodzące?

Gość gość
nie brzydzę się prostytucją; zarówno prostytutkami, a jeszcze bardziej tymi którzy korzystają z ich usług. taki facet to ściera, najgorszy śmieć dla mnie. nie istnieje

Gość gość
gość dziś Ja mam dokładnie takie same odczucia jak ty... z tym, że wobec kobiet, które puszczają się na pierwszej randce :)

Gość gość
Nie. Dla mnie by to nie mialo znaczenia. Polowa facetow korzysta z takich uslug (badz korzystali lub dopiero beda), i nie zamierzam zaklamywac rzeczywistosci i wmawiac sobie, ze jest inaczej. A poza tym jest XXI wiek, ludzie maja prawo uprawiac seks z kim chca i jak chca.

Gość gość
Po co Tobie o tym mówił?

Gość gość
Tylko nie mów mi że chciał być szczery,bo to że Ci powiedział nie wyczyścić przeszłości, A Ty później ciągle będziesz się zastanawiała czy go zaspokajasz.

Gość gość
Mógl o tym w ogóle nie mowic. Moze powiedzial w obawie, ze zrobi to jakis jego kolega. Faceci nie chwala sie przed kobietami takimi sprawami. Nie mam pojecia co zrobilabym w takiej sytuacji.

Gość gość
facet może mieć przede mną 100 lasek, akurat to dla mnie nie ma żadnego znaczenia, ważne żeby był mi wierny w czasie trwania związku. Ja poza związkami też mam na koncie wiele przygód i nikomu nic do tego. Natomiast korzystanie z prostytutek jest dla mnie niewybaczalne; skreśla takiego kogoś od razu, natychmiastowo i nieodwołalnie. Nic mnie tak nie brzydzi jak prostytucja i kupczenie własnym ciałem za kasę oraz korzystanie z takich "usług"

Gość gość
9.53 Te twoje wielokrotne przygody to wlasciwie to samo co prostytucja tylko bez pieniedzy, ale pewnie wchodzi w to niefinansowy sponsoring.

Gość gość
nie dziecko, może nie mieści ci się to w głowie, ale można uprawiać seks dla frajdy z niego płynącej, za nic a ty sam/a najwyraźniej masz koorewską naturę, skoro tylko z handlem wymiennym ci się kojarzy