Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAJNY FACET POSZUKIWANY

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 42 lata, wolna, niezależna, szczupła, zgrabna i ładna. No takie miejsce niestety, że post kretyńsko trzeba zacząć. I nie mówcie mi, że wygląd się nie liczy. Co więc poza fizyczną atrakcyjnością? Dojrzała emocjonalnie, inteligentna z ciekawymi pasjami. Osobowościowo wesoła, lubiąca życie. A jednak mega trudno mi znaleźć fajnego partnera z którym poza super rozmową połączy mnie chemia... Moje preferencje? Ideał to wysoki brunet, męski wizualnie;) Z pewnością jednak musi być męski wizualnie, bo faceta jakby szukam. Sama jestem bardzo kobieca. Ponadto, inteligentny, ciekawy:) Seks... Bez tabu, ale nie ma szans u mnie tylko na seks, więc panowie stracą czas. A czas cenny przecież:)

Gość gość
Taka z wysokiej polki mowisz. Ja 41 latek szczuply, dobry dla ludzi, nie krzywdze. Zawsze sam. Nie zwracaja na mnie uwagi kobiety. Nie wyrozniam sie, nie zaczepiam.

Gość gość
Dlaczego z wysokiej półki??? Czy atrakcyjna kobieta z normalnym dla mnie poziomem jaki powinna prezentować osoba w moim wieku to wysoka półka? A jaka jest niska??? Wulgarna, mało kumata ?? Brzydka, choć to pojęcie względne... Przecież gdzieś są faceci podobni do mnie i mają ten sam problem...

Gość gość
Nie wiem, tak zabrzmialo. Ja jestem zwyczajny, nie wiem, czy meski, a moze kobiecy? Chyba normalny, raczej malowowny. Dobry ale nie wiem, czy fajny. To za malo? Tak, ciemne wlosy mam.

Gość gość
Jestem osobą empatyczną... Zbyt empatyczną. Wybacz, ale na szczęście Cię nie znam, więc nie czuję obowiązku wsparcia Ciebie... Musisz zmienić autoprezentację, ale wcześniej zmienić siebie. Podejście bo faktycznie będziesz niewidoczny;) powodzenia

Gość gość
łeee... stare pudło. Wolę młodsze.

Gość gość
Mnie to nie obchodzi jakas prezentacja. Klamanie i udawanie ideala. Haha, a ja wygladam na 32, nie do wiary? Wymyslac cos o sobie, nie moja bajka. Co, ze mam pasje, wysportowany ale nie umiesniony? Kogo to obchodzi. Co znaczy lubiaca zycie? Od razy widac, ze szukasz idealu, ktorzy juz dawno zajeci.

Gość gość
Na razie nie opowiedzialas o sobie nic, tylko ogoly jakies woadajace jednym uchem, wypadajace drugim. Byle tylko brzmialo idealnie.

Gość gość
A nie tak sie powinno zaczynac. Musisz jak najwiecej ciekawie siebie opisac. I niczego nie wymagac. I juz mnie zignorowalas, nie majac pojecia kim moge byc. Bardzo szybko.

Gość gość
.... Hmmm tak wiem już, że to miejsce jest specyficzne... Co widać po gościnnych wpisach. Jedną rzecz chcę zaznaczyć. Nikogo nie obrażam, proszę więc o zaprzestanie odreagowywania na mnie... "czegoś". Poczekam na kogoś podobnego do mnie

Gość gość
Oczywiście, że nie mam pojęcia kim jesteś, ale określiłeś siebie j/w. Skąd więc irytacja??

Gość gość
Powinnas napisac tak od serca, co kochasz, lubisz, swoje marzenia, pragnienia, wiecej z uczuciem, z glebi duszy a nie suche fakty. Naprawde to nie przyciaga.

Gość gość
Dodam, że nie uważam siebie za ideał... :) Jestem szczera i tyle. Szkoda mi czasu na zabawę... Jeżeli chodzi z kolei o głębszy opis mojej osoby to... To ja szukam. Czyli z ciekawymi postaciami zajdę dalej? Chcesz? Napisz własne "ogłoszenie" i wtedy ja, w Twoim wątku, będę miała za zadanie Ciebie zaciekawić. Proste?

Gość gość
Uczucia nie rodzą się anonimowo... Kocham wspinaczkę, góry wysokie, pikantną kuchnię, whisky i jeszcze coś wyjątkowego...

Gość gość
Ja tam uwazam, ze jakkolwiek by nie pisac to wszystko to tylko zludzenia. Ja nie potrafie sie opisywac tak zwiezle. Tylko w rozmowie. Nie mam wiele faktow do opowiadania. Zabawa i tylko zabawa, powaga odpycha. Ale spokojnie, prawie kazda kobieta tak pisze. Potem siedza latami i nic. Facet ma sam wywnioskowac kim jestes, jaka a Ty podajesz na talerzu gotowe danie, a przecuez tu chodzi o zabawe i laczenie jego skladnikow i przyrzadzanie.

Gość gość
Super, tez uwielbiam byc w gorach. A z dan chetnie bym czegos nowego sprobowal.

Gość gość
Mój ideał : wysoki brunet.Wow jak oryginalnie jak pozostałe 100% polek.Niczym się nie wyróżniasz jedziesz oklepanymi schematami. Nie przyszło ci do głowy że takie egzemplarze są już zajęte zwłaszcza przez młodsze. Obudziła się 42 letnia milfeta i szuka ideału, śmiech normalnie.

Gość gość
O Matko... Jesteś niskim blondynem i się czepiasz? No tak lubię wysokich facetów!!! i lubię brunetów!!! Nie szukam kumpla tylko, ale kogoś z kim połączy mnie chemia. Mam kłamac?????

Gość Taki Zielony
Nie znajdziesz tu takiego :-)

Gość gość
Może nie... Może tak...

Gość gość
Chodzi o to że masz wymagania jak pozostałe 100% kobiecej populacji w tym kraju?Skąd zatem przypuszczenie że taki ktoś do tej pory ostał się sam specjalnie dla ciebie. Nie łapiesz tego?

Dajcie kobiecie pomarzyć, to nic nie kosztuje. Tak jak niski, nieśmiały, podstarzały gruby prawik z małym fiutkiem tez może marzyć, że odnajdzie go i poślubi 18toletnia córka miliardera, które trzymała dziewictwo tylko po to by później z nim uprawiać wyuzdany seks.

Gość gość
Wiecie co? Jak ja czytam, że facet szuka wysokiej brunetki to w ogole się nie odzywam. Jestem bowiem niską blondynką. A tutaj jakieś fochy i jeszcze obrażanie się. Na ogłoszenia o pracę też tak reagujecie panowie? Kultura osobista??? Języki obce??? Cóż za wymagania... Drogi zbulwersowany internauto. Nie obudziłam się. Nie mam zamiaru zajmować czyjegoś czasu... Tylko kumpla nie szukam. Już pisałam. Szukam partnera a największą szansę na chemię będę miała z wysokim brunetem, chociaż fakt. Życie czasem zaskakuje. Na bank nie zwrócę uwagi na kogoś kto się czepia ogłoszenia bo do niego nie pasuje!!!

Gość gość
Po tym jak piszesz autorko już wiem że nie jesteś w moim typie i nie chodzi o wyglad. Szukaj dalej. Powodzenia życze.

Gość gość
Pomarzyć o czym??? Kilku mega przystojniaków za mną biegało... chemia musi być oczywiście to nie wszystko. Mądrale bo anonimowo... I można sobie ego poprawić głupim wpisem co? Właśnie dlatego w kraju rządzi taki a nie inny rząd... Sieroty wstają z kolan... nawet na forach o tematyce nie związanej z polityką

Gość Taki Zielony
Może jestem w błędzie, ale myślę że facet szuka normalnej kobiety na partnerkę :-), oczywiście ta normalna jest dla niego wyjątkową i z tego powodu nie zainteresuje się idealną czy wyjątkową, bo próba związku z taką jest wyzwaniem, a gdy ją zdobędzie to stanie się normalną czyli nie budzącą jego zainteresowania ot i taki to los bywa przewrotny :-)

Gość gość
Chodzi o to że szukasz kobiecego ideału.Więc załap że nie ty jedna.Na takiego poluje 100% populacji kobiet .A ty czy jesteś męskim ideałem, ucieleśnieniem samczych fantazji.Wysoka 90-60-90 długie nogi zgraby poślad i jędrny biust, długie błyszczące włosy itd.Chyba nie bo raczej wiek już nie ten. Szczyt fizycznej atrakcyjności już dawno za tobą więc nie wiele oferujesz wiele wymagając. Ale to też typowe dla całej kobiecej populacji w polsce.Jesteś typową powtarzam typową Polką a chcesz Pana z górnej półki.Sory za późno i niczym się nie wyróżniasz z całego tłumu podobnych czy nawet lepszych, młodszych od siebie egzemplarzy występujących na rynku matrymonialnym. Taka prawda.Ale szukać i wierzyć możesz kto ci broni, powodzenia.

Gość gość
autorko podoba mi się twój opis, jesteś ponadto dojrzała świadomą swojej seksualności kobietą, jestem szatynem, niski wzrost ale szczupły,33 lata, nigdy nie byłem z kobietą o wiele ode mnie dojrzalszą, ciekawi mnie jakby wyglądał taki związek

Gość propozy
Napisz do mnie propozy@wp.pl Poznamy się przez maila, jeśli zaiskrzy to osobiście. Myślę, że warto spróbować :)

Gość gość
Ideał to wysoki brunet??? Nawet nie szłam dalej... Uwielbiam ciało a moja wielka miłość była otyła... Więc polecam nauczyć się czytać!!!! Sama jestem bardziej atrakcyjna niż niejedna 20stka. Wiem o tym. Ale to wcale nie pomaga. Napalonych d..pków aż nadto w tym kraju. Skupiliście się panowie na jednym zdaniu "wysoki brunet" Nie spełniacie, więc sobie musicie ulżyć w komentarzach. No dramat........ Chociaż napisałam "ideał" ale musi być męski. Dla tych co nie zaliczyli czytania ze zrozumieniem. Nawet gdybyście fizycznie mnie zniewolili to inteligencją osłabiacie. Ideał w domyśle byłby... Takie mam upodobania. Każdy z Was ma też jakieś ogólne. Ale musi być męski. Jedno jest pewne. Prawdziwy facet to tu jeszcze się nie wypowiedział...