Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAJNY FACET POSZUKIWANY

Polecane posty

Gość gość
blondi to blondi - mi tam nie przeszkadza to ja szatyn

Gość gość
Tutaj sami wysocy bruneci ;) a rudzi i blondyni wszyscy zajęci ;) dobrze trafilas ;)

Gość gość
to ja szatyn - ej autorko nie przejmuj się nimi,ja tobą z chęcią popiszę, jutro założę gg bo już nie mam maila wolę na razie z pewnych względów nie podawać,też szukam kogoś do zwykłej rozmowy,ot tak, imponujesz mi bo jesteś dojrzała kobietą;) a zawistnikami się nie przejmuj niech piszą cochcą

Gość gość
Tak serio... Nie wstyd Wam? Mi by się nie chciało gnębić obcą osobę, gdzieś na forum. Jestem tu po raz pierwszy... I odpisuję bo mój post. Są fajne filmy w necie... Serio. Nie tylko nudna fabuła, biograficzne, historyczne, psychologiczne... Jest wspaniała literatura też w necie na ebookach a nawet audio. Zakładasz słuchawki i wtapiasz się w inny świat... Zdobywasz wiedzę, poszerzasz horyzonty... A Wy co??? Obrażacie i spuszczacie się pod postem bo co??? Nie masz 180? I dobrze. Może masz przepiękne oczy, może uśmiech... K***a nauczcie się czytać bo krew zalewa!!!

Gość Taki Zielony
Smutna rzeczywistość, wspominałem o tym wcześniej....

Gość gość
autorko jesteś? to ja szatyn nie przejmuj się ja o tobie nie zapomnę daj znac w tym temacie że jesteś jutro założę gg bo dziś już zmęczony jestem ;) daj znać że odebrałaś tą wiadomość

Gość gość
Autorka jest fajna co widać po opisie, ale ja jestem za młody i już zalochany. No i nie jestem brunetem, ale powodzenia, bo jesteś fajna ;)

Gość gość
autorko odpisz to ja szatyn:(

Gość gość
Nie mam gg:) możesz zostawić maila... To miejsce osłabia... Skąd w ludziach tyle jadu i chęci poniżania... Trochę się ubawiłam, ale w sumie to mi głupio teraz... Przecież to moje społeczeństwo... Albo z 20 lat temu nie było takiego jadu, albo nie obsługiwaliście netu... Mam internet od 98 roku. Kiedyś... tak nie było. Macie dowody? Chodzicie głosować? "Oni" nas niszczą od góry bełkotem. Wszyscy. Musimy im dorównywać??? Może na kafeterii, interii i innych gazetach, zmienimy poziom? Może "Oni" stracą... a my odzyskamy normalność? Władam biegle jednym z języków obcych i wiecie co? Taki poziom dyskusji jest... tylko u nas

Gość gośćmłody
Bo Polska to głównie plebs, co Ty myslalaś. Ja pracuje z tlumami ludzi i niestety 3/4 to chamy i idioci z moich obserwacji, a pula ludzi jest milionowa, więc wiem co mówię.

Gość gość
gościumłody... Tak nie było... Ja nie mówię o wykształceniu czy inteligencji damej w sobie. Osobiście znam inteligentne osoby po zawodówce czy podstawówce nawet. Duża wiedza. Mój kumpel... Tak wyszło. I ignorantów z doktoratem... ale... nie było kiedyś takiego ścieku, takiego chamstwa. Ten jeden post i teksty do osoby której nie widzą "stare pudło", "za późno na seks" ... Moja mama jeszcze się kocha! Skąd oni wyszli??? Mijamy ich w Lidlu? i innych miejscach? Niepozorni, spokojni a w necie dawaj... Upust żółci... Nie kumam...

Gość gość
wczoraj tu szatyn będę tu jutro pogadamy jutro?

Gość gość
Daj sobie spokoj Ona ma cie w dupie

Gość gość
autorko podaj wzrost i wagę

Gość gość
A może śpi?

Gość gość
Zwiazki i "milosc" to najgorsze gowno. Lepiej byc samemu i uniknac tego stresu i rozczarowan.

Gość gość
Autorko, piszesz o inteligencji poza chemią i sory grubszej miłości... a oni podaj wzrost i wagę XD masz rację. Ciemnota tu xd xd xd

Gość gość
Stara a uroda mija z czasem i jeszcze jakies wygorowane wymagania nic dziwnego, ze jestes sama. Dobranoc lub dziendobry

Gość gość
Szukaj dalej w polsce pelnej nedznych alkoholikow :D

Gość gośćzielona
Zielony..smutno mi.

Gość gość
tu szatyn - jesteś autorko?chcesz nadal pogadać?

Gość gość
Tutaj szuka mezczyzny ?

Gość gość
Spełniał wszystko i mam 24 w zwisie, może być? jestem męski ogòlnie to còd natury. Mam wymagania: musisz być ładna, bogata, mieć duże piersi, ładną pupę, inteligentna, lubić sex znajdę tutaj taką?

Gość gość
Znajdziesz tylko muszę dodatkowo mieć duże dido, trudno mi dogodzić.

Gość gość
Nie martw się patologia ogarnęła klikanie i się wypowiada :)

Gość gość
tu szatyn - autorko nie przejmuj się tym plebejskim językiem,jeżeli masz ochotę to napisz tutaj zawsze i odezwij się,bo chcę ci podac maila i być z tobą w kontakcie ,tez chcę nawiązać jakaś fajną przyjażź,pozdrawiam i odezwij się.