Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAJNY FACET POSZUKIWANY

Polecane posty

Gość gość
Przepraszam. Jeden normalny 21:37. Dziękuję a że szatyn ... Super;)

Gość gość
dziś to ja szatyn - autorko napiszę ci że niedawno w głowie zawróciła mi kobieta która była nie wiele młodsza od ciebie - 38 lat, była piękna i dojrzała, ponadto emanowała ogromną seksualnością która mnie zniewalała, niestety była mężatką wiec to nie jest tak że kobiety po 35 nie sa atrakcyjne i nie umieją zawrócić młodszym - ona też była brunetką jak ty, brunetki są w ogóle bardzo seksowne wg mnie oczywiście nie ujmując nic blondynkom czy rudym.

Gość gośćZielona
Barbara ukradłaś mi określenie,, fajny ''w dodatku brunet,teraz Zielony myśli że ty to ja ...bo faktycznie los bywa przewrotny

Gość gośćZielona
też mam 38 l;-)

Gość gość
Barbara??? Mam inne imię;) ale rozumiem tu moda jak na interii? Zgadywania czy ktoś z zalogowanych pod "gościem" nie siedzi? Rozczaruję Was. Jestem nowa... Szatynie:) My o tym wiemy. W naszym wieku z jakiegoś powodu, większość zainteresowanych panów to dooobre kilka lat niżej niż my. Tego nie rozumieją widać nasze roczniki i przygadują nam od starych bab itp... Mnie to bawi;) Mam lustro;) a prawdziwy potencjał to kobiety mają właśnie "po" 40... Trochę psychologii i seksuologii;)

Gość gość
dziś to ja szatyn, tak autorko masz rację i w pełni się z Tobą zgadzam. Ja uwielbiam starsze kobiety, już w młodości podobał mi się typ dojrzałej kobiety w typie Kim Basinger czy Cindy Crawford ( oczywiście piszę to z przymrużeniem oka podaje tylko przykłady pięknych starszych kobiet nadal epatujących ogromnym powabem seksualnym). Dlatego zainteresował mnie twój opis,z chęcią z tobą tutaj popiszę bo jesteś dojrzała kobietą z którą wiem,że będzie można porozmawiać o wszystkim.

Gość gość
hej,autorko,jesteś?

Gość gość
Jestem. Zostawisz maila?

Gość gość
szatyn ile masz lat?

Gość gość
A to pojechał facet po "starszej" i pokazał jej miejsce w szeregu

Gość gość
Autorka stara dupa i ma wysokie mniemanie o sobie

Gość gość
Autorko gdybys byla taka jak sie opisalas na poczatku to nie szukałabys na kafeterii. Tutaj same przegrywy

Gość gość
dziś czekaj,tylko stworzę jakiego do prywatnej korespondencji ( bo nie mam i nie nie ukrywam się przed zoną bo jej nie mam) bądź tutaj przez jakiś czas bo chcę mieć z toba kontakt:)

Gość gość
aha jestem od ciebie 10 lat młodszy autorko nie przeszkadza ci to?tu szatyn

Gość gość
Hahaha autorka napisala ze chemie bedzie miala tylko przy wysokim brunecie . Hahaha medal za ajkju ;) ;) Tylko ze nie pomysli ze sa i brzydcy wysocy bruneci

Gość gość
Ale jaja

Gość gość
Szatynie, nie ja pytałam o wiek;) pisałeś wcześniej:) Tutaj widzisz wciąż się żalą osobnicy, nie umiejący nawet czytać... autorka

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic-88380-40486-96220/

Gość gość
22:50... Kolejny inteligent... Powtarzać się nie będę. Wróć do wcześniejszych postów i z siebie się pośmiej... A brzydki;) hehe co tzn??? Dla mnie może być ideałem dla innej brzydki, ale... Ale Was boli:))) prawdę mówiąc ubawiłam się. Autorka

Gość gość
Ubaw sie ubaw ze swojej glupoty autorko

Gość gość
Ona chciala wysokiego bruneta a ty jestes niski szatyn Ona niska blondynka wiec bedziecie pasowac ;)

Gość gość
dziś cześć tu szatyn może pogadamy na gg bo generalnie maila jako takiego nie mam jaki masz kolor włosów? Czarny?

Gość gość
do wysokiego bruneta mala blondi noe pasuje ; Kiczowato byl wygladal przy towarzystwie dzidzi piernik malego egzemplarza

Gość gość
Przeciez pisala ze jest blondunką . Nie czytasz szatynie postow dokladnie , tak sie napaliles a nie wiesz dobrze na co ;)) Oboje zdesperowani

Gość gość
Żałośni jesteście. Uważacie, że same "...." siedzą tutaj, więc gdyybyyym, to bym tu nie szukała. Czyli sami sobie świadectwo wydajecie... Jest masa osób takich jak ja. Normalnych, fajnych, atrakcyjnych. Skąd wiecie kto...jest po drugiej stronie ekranu? Wielkie HALLO o baaardzo ogolne preferencje, pokazuje WASZ nie mój poziom!!! I raz jeszcze, czytajcie i udzielajcie się w tematach, które do Was pasują! Nie pasuje??? Zamilcz. To tolerancja i dojrzałość. Nie napisałam, że inni panowie są nieatrakcyjni, ale po cholerę czytać?! Lepiej si€ powydzierać....

Gość gość
Nie Szatyn... Jestem blondynką i nie zdesperowaną jak kolejny ślepy insynuuje. Pisałam. Żadnego seksu... Kobiety jednak Szanowni Malkontenci, mają tą przewagę, że mogą zmieniać kolor włosów;)

Gość gość
kolejna naiwniara szuka faceta na kafe. Znajdziesz tu samych wysokich brunetów poka tylko focie :D

Gość gość
Nie zapominaj blondynko ze nie w kazdym kolorze jest dobrze . Kazdy ma jakis typ urody

Gość gość
Desperatka ktorej nikt w realu nie chce to z desperacji tutaj szuka . Rozwódka ktora nie umiała malzenstwa uszanować i utrzymac

Gość gość
za stara jesteś na seks