Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka rad dla facetów którzy mają problem z poderwaniem kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Nie słuchaj kobiet które ci radzą byś był sobą! To najlepszy sposób byś nie miał nikogo, zwłaszcza jak masz spokojne uosobienie. Musisz okazywać kobiecie zainteresowanie, ale jednocześnie być arogancki i pewny siebie. Musisz być lekko zwariowany, przebojowy, pewny siebie, bo to je kręci, każda się rozkłada przed takimi facetami. Na początku pokazuj kobiecie zainteresowanie, a potem zaczynaj być olewczy. Po pierwszej fazie okazywania zainteresowania, stosuj drugą fazę: obojętność, pokazywania jak nie ty to inna na twoje miejsce. Jak pokazujesz jej, że masz też inne na oku, to dla niej znak, że jesteś coś wart, bo interesują się tobą inne, czyli zyskujesz wtedy w oczach kobiety i bardziej się o ciebie stara. To stare sztuczki, ale działają znakomicie. Żadna kobieta ci tego nie powie, ale każda kobieta woli drania niż spokojnego, ułożonego faceta. Spokojny facet jest w oczach kobiet mało atrakcyjny. Dranie są bardziej pociągający, seksowni. Spokojnych facetów kobiety zwyczajnie nie lubą. Kobieta potrzebuje nieustannych emocji. Weź moje rady wyżej na próbę. Potraktuj to jako eksperyment i postaraj się zachowywać tak jak ci to opisałem. Zobaczysz, że miałem rację. Kobiety uwielbiają być zabawkami w rękach mężczyzny, ale nigdy tego nie przyznają, będą wypierały się w żywe oczy, ale taka ich natura. Natura kobiety to uległa suczka.

Gość gość
Ogólnie rady dobre. Ja bym jeszcze od siebie dodał, że jak jesteś nieśmiały i trudno ci udawać przebojowego i pewnego siebie, to z czasem to przychodzi samo. Wierzcie mi. Kilka razy się przełamać, spróbować zarywać po kieliszku, dwóch i po kilku razach tak się wyrobisz, że będziesz swobodnie kobiety zaciągał do łóżka. Idzie nieśmiałość przełamać. Uwierzcie!

Gość gość
Czasy zainteresowania debilami sie skończyły :D

Gość gość
gość dziś To jak wytłumaczysz fakt, że ci "debile" ru'chają co weekend? ;)

Gość gość
Ja jestem spokojnym chłopakiem i nie potrafiłbym być jak w opisie, bo po prostu to nie moja natura. Jeżeli to oznacza, że będę wiecznie sam, to wiesz co? Nie trapi mnie to, bo mam w życiu co robić i związek, miłość nie jest dla mnie priorytetem. Jeśli kobiety lubią takich mężczyzn to w porządku, ja dla żadnej się zmieniać nie zamierzam. Zdecydowanie wolę samotność i bycie sobą niż udawanie zimnego drania i wianuszek kobiet. Nie każdemu związek jest pisany ;)

Gość gość
dziś chyba konia walą na red tube i mają potem 3 dni siedzenia na kafe

Gość gość
gość dziś Jeżeli seks jest dla ciebie mało istotny to mogę zrozumieć twoją postawę. Twój wybór. Na kobietę nie licz w takim razie.

Gość gość
Mi tam nie zależy na tych radach w opisie, ale komuś mogą się przydać. Sam jestem introwertykiem, samotnikiem z natury, nieśmiałym, ale wolę być uległym cwelem dla kobiety, bo takie mam preferencje. Dominacja nad nimi mnie nie pociąga.

Gość gość
gość dziś Bez obaw. Na nic nie liczę ;)

Gość gość
Wiem, że kobiety lubią takich jak w opisie autorze. Kiedyś mnie to bolało, ale teraz się z tym pogodziłem i mam to w du'pie. Kobiety przestały mnie interesować.

Gość gość
"Na początku pokazuj kobiecie zainteresowanie, a potem zaczynaj być olewczy. Po pierwszej fazie okazywania zainteresowania, stosuj drugą fazę: obojętność" x Buahahaha, jak w gimbazie :D Dojrzała kobieta Cię od razu oleje, po takich durnych, goowniarskich zagraniach. Takie głupie gierki to mogą działać jedynie na idiotki z borderline. I też nie na każdą.

Gość gość
Tylko takie gierki działają na dziewczyny średniej i niższej klasy

Gość gość
"Kobiety uwielbiają być zabawkami w rękach mężczyzny, ale nigdy tego nie przyznają, będą wypierały się w żywe oczy, ale taka ich natura. Natura kobiety to uległa suczka." x Haha, marzenie jakiegoś niedorobionego pravika ;) Większość kobiet lubi dominację JEDYNIE w sferze seksualnej i to też nieprzesadną.

że tak się wtrącę. Mam już swoje lata i z niednego pieca chleb jadłem i przyznam trochę racji autorowi. Tylko to działa na jakiś wiek. Potem jest inaczej. A potem teszcze inaczej. A potem? ...niewiem, ale napewno jeszcze inaczej.