Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1111111

Kompleks duże szerokie stopy

Polecane posty

Gość gość1111111

HejHej Mam problem a dokładniej to bardzo szerokie stopy a jeszcze dokładniej przodostopie, które jest takie również przez haluksy przy dużym palcu i maleńkie przy malym palcu. Mam 174 cm wzrostu i nr buta 40. Przez wysokie podbicie i szeroka stope ciężko jest mi dopasować obuwie. Zakladam szpilki bardzo rzadko zazwyczaj na mocne okazję czyli jakieś święta wesela itp. To jest mój bardzo wielki kompleks. Jestem zgraną wydaje mi się ze ładna dziewczyna ale mam takie płetwy lee. .. Do tego zylaste. Jakie buty mam kupować żeby ta noga wyglądała jakoś zgrabnie. . Wstydzę się tego. Stopy rozlaly mi się na boki w ciąży chyba pod wpływem ciezaru. Przytulam jakieś 20 kg. Codziennie jak widzę te giry ro płakać mo się chce. Mam 27 lat a te nogi są obrzyśliwe. Czy ma któraś raki problem? Jak sobie z nim radzicie?

Gość gość
Raczej masz jeszcze większy problem kotku, tym problemem jest to że nadal masz wianuszek

Gość gość
autorko tematu nie martw sie kotku: duże stopy to duża pipka; tak jak u faceta duże stopy oznacza duży ptaszek

Gość gość
zdecyduj się, najpierw piszesz że jesteś zgrabna, potem że przytyłas 20 kg i stopy ci się rozlewają na boki

Gość gość111111
Zgubilam te 20 kg ale te parszywe stopt zostały Pipke mam małą heh

Gość gość
to se ją rozciągnij, wsadź se do niej wielkie stopy

Gość gość111111
21:22 a ty sobie wsadź ptaka do gęby i go sobie odgryź

Gość gość
ja nic nie musze to ty masz wielgachne płetwy i pipie piszesz obcym. Lecz się na głowę bo na stopy już za późno :D

Gość gość111111
21:30, ty się lecz na ptaszka bo na głowe już za późno

Gość gość
czyli nie tylko głupia jesteś ale nawet nie potrafisz wymysleć własnej riposty taka płytka jałowa nudziara nara płetwo :D