Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24przegranelata

jeśli chłopaki nie lecą na pieniądze, to jak to wytłumaczyć?

Polecane posty

jak wytłumaczyć fakt, że 9/10 przeciętnych lub atrakcyjnych chłopaków na tinderze zadają pytania takie jak: masz własne mieszkanie? masz auto? gdzie pracujesz? pytają wprost lub ewentualnie stosują technikę ukrytych pytań :D

Gość gość
Lec na kasę ewidentnie... JA sama jestem bogata, a nigdy bym się z nygusami lecącymi na kasę nie umówiła, BO TO FACET MA UTRZYMAĆ RODZINĘ. Nie chce nosić spodni w związku, przy takim nygusie czyhającym na mój hajs nie czułabym sie jak kobieta, zresztą facet za mnie dziecka nie urodzi, więc sorry do roboty chłopy, bo ja poszukuję kandydata na głowę rodziny!

Gość gość
Faceci lecą na hajs i to bardzo mocno

Gość gość
lecenie na hajs to niemęskie zachowanie, każda kobieta będzie wymagać od faceta zapewnienia bezpieczeństwa, jeśli sama ma je sobie zapewnić to po co jej facet? Zreszta taki, na którego trzeba jeszcze łożyć ;/ Odmawiałam pompejańską i poznałąm bardziej wartościowych kandytatów...

Gość gość
Co się dzieje z Chłopami? Kiedyś to chłop potrafił utrzymac całą rodzinę, teraz cała rodzina ma utrzymywać chłopa ( bo dzieci utzrymują ojca z 500+)

Gość ja_Dyzio
podejrzliwe kobiety , bardzo Nie ufne facetom , tak, przyjdzie i cały majątek zabierze , kobieto weź się puknij w czoło, czy nie bierzesz kobieto pod uwagę, że facet zadaje pytania w stylu: czy posiadasz garaż, co jest w tym garażu, czy są jakieś narzędzia i jakiś olej do wymiany w kosiarce , czy kosiarka po zimie wymaga naprawy i przygotowania do sezonu letniego, a może w garażu jest jakiś silnik lub motor do naprawy ? facet techniczne pytania zadaje a kobieta w krzyk i ratunku woła, że facet chce za dużo wiedzieć ! skoro to wszystko jest TAJEMNICA to po cholerę się zadajesz z facetem ?

Gość gość
Tak facet się pyta czy kobieta ma mieszkanie żeby jej remont zrobić :D hahahaha tak pseudo samcu na utrzymaniu żony

może i niemęskie ale istnieje, tylko nie zwraca się na to uwagi. czemu istnieje? bo pewien materialista zostawił mnie z tego powodu. pomimo, że sama nic od niego nie chciałam, on stwierdził, że nic na tym nie zyska. do tego ci ludzie na tinderze. szkoda, że mało kto ma odwagę to przyznać. dziewczyny niepowodzenia miłosne wolą zwalić na charakter i inne okoliczności, bo boją się przyznać, że są biedne. tak samo boją się przyznać, że są brzydkie.

Gość gość
Masz racje, Filipek np. :D golddigger

Gość gość
To jest mit ze kobiety lecą na pieniądze bo faceci lecą na pieniądze tak samo ,ani trochę mniej ;) moja koleżankę facet zostawił bo za biedna, mój facet też mnie zostawił jak zobaczył jak mieszka , następny facet koleżanki też , faceci to też sprzedajne prostytutki

no moją koleżankę też facet zostawił z powodu biedoty :D stwierdził, że będą źle o nim mówić a sam też szczególnie bogaty to nie był.

Gość gość
Często były takie historie ze jeden czy drugi zobaczyl że dziewczyna mieszka w biedzie i ja zostawial, to nie prawda że facet nie dba o status materialny kobiety

Gość gość
Ja znalam takich chamow, ktorzy wprost wysmiewali sie z kolezanki, ktora mieszkala w obdrapanym bloku. Wiesniaki i tyle.

Gość gość
Mnie też się pytają ile zarabiam , gdzie pracuje , chcą że mną kredyty już brać choć nawet za jedna kawę mi nie zapłacili :D powiem tyle , jak facet chce być traktowany jak mężczyzna a nie chlopaczek czy facecik to musi być głową rodziny a nie uwiecha na kobiecie :D

Gość gość
24przegranelata mieszkasz w dużym mieście?

Gość gość
Ja nie jestem materialistą, raczej mam staromodne zwyczaje i według mnie, to facet powinien zarabiać na księżniczkę. Kiedyś kobieta chciała mi zaoferować pieniądze, bo często z nią pisałem, bo była samotna, ale nie wziąłem pieniędzy od kobiety, jakoś dziwnie bym się z tym czuł.

Gość gość
Ja mojej dziewczynie też nigdy nie pozwalalem za siebie płacić , wszystko miała ode mnie , jesteśmy razem zgodni już 10 lat , nie będę skapil na kobietę która kocham

Gość gość
moze jestescie starsi mlode pokolenie kobiet ma przesr*ne

22:15 ale tu nie chodzi o drobne rzeczy, tylko o całokształt. chłopak nawet dobrze zarabiający lub inaczej, ustawiony po rodzicach :D prędzej wybierze bogatszą dziewczynę, bo myśli przyszłościowo. po co mieć mniej pieniędzy, skoro można mieć ich więcej, a obie są ładne. oni mają taką logikę. natomiast ja jestem romantyczką :) pieniądze są ostatnią rzeczą, które mogłyby się dla mnie liczyć.

Gość ja_Dyzio
obstawiam, że tu na forum jest sporo 'warszawianek' , 'krakowianek' , 'poznanianek' , 'gdańszczanek' itd. , - gdy zaliczyła 19 wiosen to tuż po Maturze ze swojej wsi lub przysiółka urwała się z łańcucha a w domu było na łańcuchu SZEŚĆ, cztery kobiety i dwóch chłopaków, ubrania przechodziły z pokolenia na pokolenie i chłopcy śmigali w sukienkach i klapkach po siostrach, to wszystko wiadomo , i w wieku 19 lat tuż po Maturze pojechała do wielkiego miasta, powiedzmy Sanok albo Kielce , przyjechała do wielkiego miasta a tu domy takie wysokie i aut wiele, nie wiadomo, gdzie można przejść przez ulicę, uważać należy na tramwaj lub trolejbus aby nie rozjechał kobiety, która jest totalnie przestraszona ale pomimo tych przeszkód to kobieta idzie do Akademika, 1 października jest na sali otwarcia początku akademickiego, pomijam kierunek studiów, niech będzie powiedzmy SOCJOLOGIA po której nie ma żadnej przyszłości w realu ale zaczyna od kupna czajnika, herbaty i kubka , mija rok studiów , zaliczenia i znowu wakacje, w tym czasie kobieta-studentka dorabia, jako kelnerka w restauracji wieczorami a w ciągu dnia pracuje w kawiarni i widzi swoje koleżanki, jak nadstawiają vaginę dla klientów i zarabiają ogromne pieniądze , kolejny rok akademicki to już w wynajętym pokoju przy rodzinie za 300 PLN miesięcznie i nauka oraz praca w nocnej restauracji jako kelnerka, są pieniądze aby przesłać rodzinie na wsi , znowu wakacje i praca na dwie zmiany , wynajęcie własnego M1 , kawalerka 34,5 m.kw. , ciasne ale własne , kobieta zaczynała od totalnego ZERA a teraz na piątym roku praca magisterska , w dzień studia, wieczorem tyranie do północy i obrona zaliczona przed komisją na 100% a temat do obrony: JAK PRZEŻYĆ W POLSCE ZA 600 pln miesięcznie ? tyrała, pracowała, uczyła się , chciała w wieku 27 lat wymyśliła, że da radę aby jeszcze dwa lata nauki i będzie doktorat i doktorat zaliczyła w wieku 29 lat a Babcia, Matka, Ciotki, siostry i bracia na wsi pytają, gdzie rodzina, gdzie masz męża i gdzie masz dzieci , co masz kobieto własnego ? I faktycznie kobieta posiada mieszkanie kupione na kredyt , na 30 lat , auto na kredyt , kilka razy w roku pojedzie na wieś do rodziny z okazji Świąt z prezentami pod choinkę ale do swojego domu lub mieszkania NIE wpuści żadnego faceta, za bardzo się napracowała aby wpuścić do mieszkania faceta, który NIE jest taki 'ambitny' , jak ta kobieta , która tyrała aby zdobyć swoje i NIE otrzymała żadnej pomocy , raczej zostanie sama, ponieważ żaden facet NIE dorówna jej ambicji ! - trochę się rozpisałem ale tak uważam

Gość ja_Dyzio
natomiast moja wyobraźnia sięga dużo dalej, nawet do zenitu, czy opisać w drugą stronę, czyli ambitnego faceta , na którego nawet kobieta ambitna nawet nie popatrzy , chcecie ?

Gość gość
Dyzio nie pier*l tylko wyprowadz sie od mamusi :D

Gość ja_Dyzio
gość dziś Dyzio nie pier*l tylko wyprowadz sie od mamusi smiech.gif xxx zapewne jak wiesz dom mam spalony, spalony dach i cały czas capi w tym domu spalenizną, prawdopodobnie w tym roku zacznę odbudowę tego domu , natomiast moja Mama jest bardzo chora, robię zakupy i pomagam , jak potrafię pomagam nie zostawię Mamy , nie wyślę do przytułku aby zamęczyli za dwa tygodnie , możesz mnie nawet obrzucać kloaką i gnojem z obory ale taki będę do końca, czyli twardy facet , pozdro

Gość gość
Dyzio co ty wymyslasz :P ile masz lat?