Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt nie reaguje na kmiotów palących węglem?

Polecane posty

Gość gość

Ludzie chcą oddychać świeżym powietrzem, ale wieśniaki wolą truć, niż inwestować w normalne ogrzewanie. W takich patologiach i tak liczy się tylko alkohol i fajki.

Gość gość
no jak im dasz na modernizacje ogrzewania tak ze 20 tysięcy to przestaną palić ku)rwa węglem

Gość gość
dziś a ty tumanie z czego masz ogrzewanie? z elektrowni jądrowej? której?

Gość gość
bo węgiel służy do palenia i ogrzewania także tego... w*******lja... :D

Gość gość
dziś a ty tumanie z czego masz ogrzewanie? z elektrowni jądrowej? której? x ona ma ogrzewanie z kosmosu chyba

Gość gość
A wiecie ze w Białowieży która polozona jest w puszczy bialowieskiej pali sie weglem bo jest w wiekszosci rezerwat i nie mozna nawet suchych drzew co same padaja i leżą w lesie sprzedać ludziom na opał?to jest ekologia wlasnie .Autorze malo kogo na podlasiu stac by zmodernizowac piece bo w wiekszosci mieszkaja tu starsi ludzie co emerytury mają od 1000 do 1700 zl

Gość gość
No właśnie, dobre pytanie. Przecież to widać jak z kominów leci czarna chmura. Straż miejska powinna zwracać na to uwagę i od razu kogoś powiadamiać, tak samo jak sąsiedzi. Dobrze, że są takie firmy, które starają sie trochę pomóc naszemu środowiskowi i sprawdzają jak bardzo jest zanieczyszczone powietrze. https://www.lemitor.com.pl/pl/uslugi/pomiar-zanieczyszczen-powietrza - powinno się ich wzywać do każdego miasta czy firmy, żeby sprawdzili.

Gość gość
Tak bedzie, dopoki rzad popiera to, a nie ogrzewanie alternatywne

Gość gość
Chore prawo chcę karać tych co palą zamiast tych co sprzedającym, sprzedawać syf można legalnie a normalny człowiek nie ma możliwości sprawdzenia jakości wegla

Gość gość
Nie zesraj sie ty z ostatniego posta .Kto zmusi biedaka ktory nie ma kasy na nowy piec by zmienil stary?????duzo jest takich ludzi co ich nie stac .ty dasz????????i nie chodzi tu o alkoholików tylko starszych schorowanych ludzi.ja tez nie zmienie pieca mimo ze jestem mloda gdyż choruje i obchodzi mnie jedynie to czy bede miala co do garnka włożyć i leki kupic.