Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak dac sygnal chlopakowi, ze na niego lece.Pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki problem, niestety mam niewielkie doswiadczenie a mozna powiedziec nawet zerowe bo tak dawno temu mialam chlopaka i to nie na dlugo bo 3 miesiace, ze juz zapomnialam jak to sie robi. ;) a tak serio nie wiem jak okazac facetowi zainteresowanie. Normalnie plone ogniem i tak sie mecze, mysle ze i tak to widac, bo w jego obecnosci mam wypieki na twarzy ktorych nie umiem powstrzymac, nogi z waty, maslany wzrok i glupawy usmieszek. Staram sie to kontrolowac, nawet ostatnio wpadlam na pomysl zeby udawac zakochana ale w kim innym bo czuje ze to widac a kosza nie przezyje.Mam straszne wahania nastroju przy tym. Nawet jak nie zwiazek to chociaz chcialabym z nim pojsc wiecie gdzie. tylko kompletnie nie wiem jak mu to okazac, zaprosic go gdzies? co robic?

Gość gość
muśnij go,dotykaj tak od niechcenia powinno podziałać,jasny sygnał przy najmniej dla mnie by to był- jak nie wypali to albo głupek albo mu się nie podobasz niestety. Zycze powodzenia jednak.

Gość gość
Skąd go znasz i po ile macie lat ?

Gość gość
Zwyczajnie rzuć mu się na szyję i zawołaj mój ci jesteś mój! :-D

Gość gość
Może nie jest tobą zainteresowany, bo jak się do niego wdzięczysz a on nie reaguje, to słabo.

Fajny jesteś i w ogóle, poznamy się? "ostatnio wpadlam na pomysl zeby udawac zakochana ale w kim innym bo czuje ze to widac a kosza nie przezyje" Pomysł mega. Chłopak weźmie Twoje udawanie za prawdę (a weźmie) i oleje Cię zupełnie. Jak bardziej boisz się kosza niż chcesz chłopaka, to olej temat zupełnie i weź się za książki i masturbację. 00 Tylko kobiecie się wydaje, że wszyscy inni musza być telepatami i odgadywać, że to że stoi z krzywą miną jakby ją cisnęło na sedes i czerwona nie oznacza, że ma atak kiszki wrażliwej, ale to że zakochana i zainteresowana. :o

Gość gość
daj mu sygnał c/i/p/k/ą