Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkel100

TestonoX nowość na masę

Polecane posty

Gość Majkel100

Witam, znalazłem nowość jest to środek na masę z USA produkcja z 2018, z tego co czytałem to wiele osób zachwala absolutny HIT. TestonoX - tak nazywa się produkt https://testonox.pl/ <- tutaj znalazłem informację o produkcie i z mojej perspektywy wygląda bardzo dobrze, widać prawdziwe konta z instagrama i ludzi którzy na tym jadą i mają dobre opinie i efekty. Produkt podnosi poziom test oste ronu w naturalny sposób do granic możliwości, wzrasta mocno siła i masa mięśniowa a atutem jest spalanie tkanki tłuszczowej z okolic brzucha. Chciałem zapytać co o tym myślicie? Ktoś stosował, czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam.

Gość Gracjan11
Majkel.. miałem właśnie styczność z opakowaniem od producenta strony, powiem tak robi ostrą kosę.. u mnie to 6kg mięśni w miesiąc.

Gość Filip441
Co wy piszecie.. ja sceptycznie podchodziłem do tematu, mam akurat znajomego który zastosował TestonoX i ku mojemu zaskoczeniu miał rację.. kolesia tak porobiło w łapie z 2-3cm w miesiąc uróśł

Gość Karolinka_Heyo
Panowie myślicie, że mój facet może to brać? Bezpieczny jest ten testonoX? skarżył się ze mu masa nie chce iść no i ma problemy z niskim poziomem testosteronu...

Gość Filip441
Karolinka.. TestonoX to jeden z lepiej przebadanych środków na co wskazuję sam producent i ma opinie lekarzy.. zatem BEZPIECZNY TAK. podnosi poziom testosteronu, a mysle ze to duzy atut dla faceta,mozesz smialo polecić mu.

Gość WnX_pp
TestonoX dzięki unikalnej formule XesterEpinox14-ULTRA przyczynia się do wzrostu beztłuszczowej masy mięśniowej oraz pomaga spalić tkankę tłuszczową. TestonoX dzięki swoim właściwościom w sposób maksymalny podnosi poziom Testosteronu w organizmie. Po prostu naukowcy są znów do przodu.. znaleźli nową formułę, która jest całkowicie bezpieczna i potężnie działa na facetów, ale kto o tym wie.. Ci którzy zbudowali szybko masę i dobrze na tym wygląja nie chcą konkurencji więc nie będą się każdemu chwalić złotym gralem :) jak ktoś trafi na coś dobrego to trzyma dla siebie info, kumaci pozdro.

Gość KulturystaPRO
Jak spojrzymy na formułe produktu w/w TestonoX to mamy L-arginine która wpływa na stymulację wzrostu poziomu testosteronu następnie Beta -alanine która Hamuje niekorzystne reakcje antykataboliczne w organizmie oraz Tribulus Terrestris L który Wyraźnie pobudza wydzielanie hormonu wzrostu oraz testosteronu, zwiększa libido oraz wzmacnia witalność. Jak widać produkt idealnie skomponowany dla facetów.. kobietą radzę nie tykać, a faceci mogą spodziewać się dobrych efektów naprawde:)

Gość MatiiHaus
Mam znajomego, który dobrze siedzi w tym temacie, polecił mi i powiedział dokładnie to samo co wyżej ale też nieco więcej, ale to zostawie dla siebie napewno mam zamiar się wziąć za to i troche przypakować na lato.

Gość Karolinka_Heyo
Dziękuj***ardzo za odpowiedź, mój facet już zamówił sobie 3 opakowania ze strony producenta, na pewno napiszemy po kuracji jak efekty, ale widząc innych efekty jesteśmy dobrze nastawieni to żadna bujda widać ze produkt legalnie działa i jest skuteczny jeszcze raz dziękuje wam za pomoc.

Gość gość
Jeśli chcecie sie bawic w testonoX.. to nie lykajcie na lewo i prawo tabletek tylko spokojnie do cyklu podchodzic zeby wam waga za szybko nie poszla do przodu i z fartem.. bo 15 latkowie nie powinni tego lykac.

Gość MaciejJew
Wy sie obudziliście teraz.. oj panowie od pół roku na forach zapowiadali testonoX.. wystarczyło sledzić dobre głowy, produkt teraz robi ostro ale i mało kto wie dalej jak widać. pozdro

Gość Tulipan223
Ja niestety tylko 3kg do przodu w miesiąc na tym testonoxie

Gość ZłotyPAN
Ja 2kg do przodu wagi w miesiąc, i tłuszczu sporo spadło, wiec w sumie tak nastawiłem sie na masę a wyszło ze zbudowalem miesnie i dodatkowo spalilem tluszcz wiec nawet ok

Gość ŁadnyKawalarz
Testonox dla mnie 4/5 ocena minus jedynie za nadmierne pobudzenie, jestem po tym za bardzo wystrzelony na treningu takto reszta ok..

Gość gość
Przecież to jest sciema, każdy poważny kto zna się na temacie sprawdzi skład, produkcja tego to maks 39zł

Gość gość
Witam, wlasnie zamowilem tydzien temu, jestem w trakcie stosowania i 2kg do przodu,lykam 30min przed treningiem a pompa straszna, rece mi rozrywa i zyly wychodza jest konkret