Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seBASTION

Co byście odpowiedzieli na taki tekst współlokatora?

Polecane posty

Gość seBASTION

Mieszkam na stancji z jednym takim. Posiedzieliśmy wczoraj przy browarze. Rozmowa zeszła na panienki, na roochanie i na tego typu klimaty, a on w pewnym momencie spytał co myślę o gejach. Odpowiedziałem, że nic nie myślę bo pedały mnie nie obchodzą. Wtedy on przyznał, że chciałby spróbować zrobić laskę. Tak z ciekawości. Że chce poczuć to co czuje kobieta mając w buzi kootasa. Śmiał się pytając czy nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Nie wiedziałem co mu odpowiedzieć. Pyta na serio, czy jaja se ze mnie robi, czy co? Nagle spoważniał i spytał czy może mi obciągnąć. Zapewnił, że nikt się nigdy nie dowie i że nie muszę się odwdzięczać jeśli nie chcę. Co byście odpowiedzieli?

Gość Smakosz napalony
Wahales sie i okazja ci umknela.zalosny jestes

Gość Fiut Nastroszoony
Masz jakies namiary na niego?

Gość Srynik czeka na weekend
Chcialbym takiego wspolkokatora..........

Gość seBASTION
@ Smakosz napalony dziś Wahales sie i okazja ci umknela.zalosny jestes x Po pierwsze, kto powiedział, że okazja mi umknęła? Po drugie, nie wahałem się tylko byłem po prostu zaskoczony. Po trzecie i ostatnie, na wstępie wspomniałem, że siedzieliśmy przy browarze. Być może gdybym był całkiem trzeźwy to sytuacja inaczej by się potoczyła. Na pewno inaczej. Gdyby on był trzeżwy to pewnie nie zadałby nawet tego pytania.

Gość gość
Obrzydliwy temat. Nie chcialabym miec chlopaka co lizal fujare drugiemu

Gość gość
Ja bym odpowiedział najprościej jak się da czyli, że mnie takie zabawy nie interesują, koniec, kropka.

Gość seBASTION
@ gość dziś Obrzydliwy temat. Nie chcialabym miec chlopaka co lizal fujare drugiemu x Jeśli to aluzja do mnie to doczytałaś do końca tekstu. To on proponował, że zrobi mi lod, a nie ja jemu. To raz, a dwa, to dodał, że nie będę musiał się odwdzięczać.

Gość gość
Powiedział że nie musisz się odwdzięczać ale to by było bardzo nie ładnie w Twojej strony. Kolega zrobił Ci dobrze a Ty jemu nie ale z Ciebie kumpel.