Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulturysta2001

EXTRA MASA MIESNIOWA TESTONOX

Polecane posty

Gość Kulturysta2001

Witam, znalazłem nowość jest to środek na masę z USA produkcja z 2018, z tego co czytałem to wiele osób zachwala absolutny HIT. TestonoX - tak nazywa się produkt https://testonox.pl/ <- tutaj znalazłem informację o produkcie i z mojej perspektywy wygląda bardzo dobrze, widać prawdziwe konta z instagrama i ludzi którzy na tym jadą i mają dobre opinie i efekty. Produkt podnosi poziom test oste ronu w naturalny sposób do granic możliwości, wzrasta mocno siła i masa mięśniowa a atutem jest spalanie tkanki tłuszczowej z okolic brzucha. Chciałem zapytać co o tym myślicie? Ktoś stosował, czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam.

Gość Jacek203
Ja brałem testonox 10 tygodni u mnie 8kg masy miesniowej do przodu w pasie spadlo 3 cm lawka plaska +30kg Przysiad +30KG Martwy ciąg +40kg Podciaganie +15kg z wynikow jestem zadowolony a bicepsy naładowane mam jak armaty poszło 4 cm w łapie.

Gość gość
Hahaha produkt z USA? On nawet w USA nie był w odwiedzinach, z takim składem byłby obok ziół w warzywniaku

Gość MaciekGIe
Brałem testonoX, kumpel z Londynu mi załatwił 2 opakowania, zrobilem 7kg w 2 miesiące masy i na łapie 3cm do przodu.

Gość gość
Może kiedyś wezmę na próbę.